تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: خودروی چپی ؟

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

14 خودروی چپی ؟

با سلام
    مشکلاتی که خودروهای چپی دارن چیه ؟
    می خوام خودروی چپی بگیرم با 6 تومن تو بازار الان چی می تونم بگیرم و چه مدلی ؟
    خودروی چپی همیشه باید خرجش کنی یا ؟ ؟ ؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    مشکلاتی که خودروهای چپی دارن چیه ؟
    می خوام خودروی چپی بگیرم با 6 تومن تو بازار الان چی می تونم بگیرم و چه مدلی ؟
    خودروی چپی همیشه باید خرجش کنی یا ؟ ؟ ؟
    خودرو چپی خودرویی هست که سقف اون آسیب دیده. فلذا ستونها بسیار ضعیف هستن. احتمالا تصادف شدید داشته و بنابر این مشکلات عدیده موتوری هم داره. در تصادفات بعدی به علت ضعیف بودن ستونها و شاسی خطر بسیار زیادی برای سرنشینان داره. شل بودن شاسی و به صدا افتادن اتاق و ستونها و نقاط جوش ماشین از جمله مشکلات ماشین چپی هست. جلوبندی همیشه خراب هم همینطور. اصولا توصیه نمی شه. برای همین قیمت خودرو چپی خیلی پایینه.

3. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

پيش فرض

خودرو چپی خودرویی هست که سقف اون آسیب دیده. فلذا ستونها بسیار ضعیف هستن. احتمالا تصادف شدید داشته و بنابر این مشکلات عدیده موتوری هم داره. در تصادفات بعدی به علت ضعیف بودن ستونها و شاسی خطر بسیار زیادی برای سرنشینان داره. شل بودن شاسی و به صدا افتادن اتاق و ستونها و نقاط جوش ماشین از جمله مشکلات ماشین چپی هست. جلوبندی همیشه خراب هم همینطور. اصولا توصیه نمی شه. برای همین قیمت خودرو چپی خیلی پایینه.
    مرسی
    واسه منی که فقط می خوام یه رفت و امد معمولی تو خیابانا تو شهر داشته باشم و سالی نهایتا 3-4 تا مسافرت خارج از شهر با این بودجه ای که دارم آیا خرید خودرو چپی کار معقولانه ای هست ؟ با 6 تومن چی میتونم جمع کنم اونم چپی؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی
    واسه منی که فقط می خوام یه رفت و امد معمولی تو خیابانا تو شهر داشته باشم و سالی نهایتا 3-4 تا مسافرت خارج از شهر با این بودجه ای که دارم آیا خرید خودرو چپی کار معقولانه ای هست ؟ با 6 تومن چی میتونم جمع کنم اونم چپی؟
    والا معمول استفاده از خودرو هم همینی هست که گفتین. همونطور که گفتم خودرو چپی مشکلات موتوری و بدنه و شاسی خاص خودشو داره که این یعنی خرج اضافه تازه آخرشم چیز دلخواهت نمی شه و همش مشکل داره. بعد تصمیم می گیرید بفروشیدش هیچ مشتری نداره. و همش ضرر اندر ضرره.
    به نظرم تو بخش مشاوره خرید خودرو زیر 10 تومن مشاوره بگیرید با این بودجه چه ماشینی می تونید بخرید تا دوستان اهل فن راهنماییتون کنن. ولی سمت ماشین چپی نرید. معمولا کسایی ماشین چپی رو می خرن که اوراقی هستن. یعنی ماشینو اوراق می کنن و قطعاتشو می فروشن.

6. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •