تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید بهترین تلویزیون اسمارت 46 اینچ تا 5 میلیون نومان .

داره خودمونی میشه mafiasos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض مشاوره در مورد خرید بهترین تلویزیون اسمارت 46 اینچ تا 5 میلیون نومان .

سلام دوستان
    الان مدتیه که دنبال یه تلوزیون اسمارت که از هر لحاظ خوب باشه میگردم . و کلا با دیدن نظرات خیلی گیج شدم .
    خواستم برم سمت مدل های ES ساسونگ که بعضی ها از کیفیت بد پنل ها و کیفیت پایین ساخت گفتن .
    سونی هم که خوبه ولی تلویزیون اسمارت همانند ساسونگ نداره با این قیمت .
    نظرتون در مورد شارپ چطوره ؟
    حال دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید .

2. 2 کاربر از mafiasos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    الان مدتیه که دنبال یه تلوزیون اسمارت که از هر لحاظ خوب باشه میگردم . و کلا با دیدن نظرات خیلی گیج شدم .
    خواستم برم سمت مدل های ES ساسونگ که بعضی ها از کیفیت بد پنل ها و کیفیت پایین ساخت گفتن .
    سونی هم که خوبه ولی تلویزیون اسمارت همانند ساسونگ نداره با این قیمت .
    نظرتون در مورد شارپ چطوره ؟
    حال دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنید .
    دوست عزیز

من به شما سامسونگ سری 7و8 2012 را پیشنهاد میدهم به این دلیل با یک کیت تکامل که بزودی وارد بازار می شود قابلیت سری جدید یعنی F را پیدا می کند و اینکه نسبت به برند های دیگر از امکانات و کیفیت بهتری برخورداراست.

4. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mafiasos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز

من به شما سامسونگ سری 7و8 2012 را پیشنهاد میدهم به این دلیل با یک کیت تکامل که بزودی وارد بازار می شود قابلیت سری جدید یعنی F را پیدا می کند و اینکه نسبت به برند های دیگر از امکانات و کیفیت بهتری برخورداراست.
    دوست عزیز ظاهرا این مدل ها شاکی زیاد داشتن . من خودم هم اول این مدل ها رو انتخاب کردم . ولی چند جا واقعا شاکی بودن از کیفیت ساخت و پنل .
    واسه همین الان بد جور دو دل شدم .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز ظاهرا این مدل ها شاکی زیاد داشتن . من خودم هم اول این مدل ها رو انتخاب کردم . ولی چند جا واقعا شاکی بودن از کیفیت ساخت و پنل .
    واسه همین الان بد جور دو دل شدم .
    دوست عزیز

شما وقتی تمام برندهارا مقایس کردید خواهید دید که سامسونگ نسبت به دیگر برندها کاملتر و سیستمی فراگیر تر از همه جوانب دارد.

7. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تا حالا که مشکلی نداشته . من es7770 دارم . کیفیتش هم خوبه . تنها مشکلش نشت نوره که مخصوص همه ال ای دی ها هست . تصویر و امکانات عالی داره . به راحتی همه فرمتها رو می خونه

9. 2 کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوست عزیز اگه می تونید از بانه جنس تهیه کنید یه فیلیپس 6007 بخرید که حدود 4800 سایز 47 اینچش هستش . من برای پدر خریدم هم از نظر اسمارت و هم از نظر کیفیت ساخت واقعا محشره فقط تنها عیبش اینکه زیر نویس فارسی ساپورت نمی کنه ولی اگه از نزدیک ببیند یه جورای بهش ایمان می آرید . من خودم یک سونی hx800 داشتم و یه ال جی 7610 که هر دو اینها عمرا به پای این فیلیپس نمی رسند .

11. 2 کاربر از amir189 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منم همن مشکل این دوستمون mafiasos رو دارم .خواستم برم سری 7 یا 8 سامسونگ بگیرم , ولی بعد از اینکه نظرات کسانی که این تی وی ها رو تو ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خریدن رو خوندم واقعا مردد شدم(تو 50% نظرها از پنل شاکی بودن).منم تا 5میل میخام هزینه کنم و بیشتر کیفیت تصویر و مونتاژ دستگاه و خود ظاهر تی وی واسم مهمه و 3D زیاد مطرح نیست , البته رسپانس تایم خیلی مهمه.زیاد بلوری میبینم .نسبت به برند lg هم کلا خوشبین نیستم.یکی از دوستان مدل 47lm96000 رو پیشنهاد داده بودن
    خواستم برم سراغ سونی ظاهرا خیلی گرونتر هستند
    دوستان ممنون میشم همراه با دلیل پیشنهادتون رو بدید

13. این کاربر از moh3333n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

منم همن مشکل این دوستمون mafiasos رو دارم .خواستم برم سری 7 یا 8 سامسونگ بگیرم , ولی بعد از اینکه نظرات کسانی که این تی وی ها رو تو ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) خریدن رو خوندم واقعا مردد شدم(تو 50% نظرها از پنل شاکی بودن).منم تا 5میل میخام هزینه کنم و بیشتر کیفیت تصویر و مونتاژ دستگاه و خود ظاهر تی وی واسم مهمه و 3D زیاد مطرح نیست , البته رسپانس تایم خیلی مهمه.زیاد بلوری میبینم .نسبت به برند lg هم کلا خوشبین نیستم.یکی از دوستان مدل 47lm96000 رو پیشنهاد داده بودن
    خواستم برم سراغ سونی ظاهرا خیلی گرونتر هستند
    دوستان ممنون میشم همراه با دلیل پیشنهادتون رو بدید
    دوست عزیز

کسانی که تلویزیون سامسونگ دارند و از آن شاکی هستند . یکی از اشگال بزرگی که آنها دارند این است که اطلاعات کامل و طرز درست استفاده کردن از این تلویزیون هوشمند و بسیار پیشرفته را ندارند. آنها حتی به خودشان زحمت مطالعه منوال تلویزیون شان را نمی دهند تا بتوانند بطور علمی وکاربردی از سیستمشان استفاده کنند.پس لاجرم نمیدانند که تلویزیون شان در شرایط نور محیط و عملکردشان با وسایل صوتی و تصویری چگونه باید عمل کند . پس شاکی می شوند

15. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ببین کلا" بحث اسمارت رو خیلی جدی نگیر توی ایران . دو سه مورد سونی گرفتم واسه بچه ها خود نمایندگی که اومد نصب کنه گفت اسمارتش دردسر داره و اینترنت ایناشو راه ننداخت .
    در حد استفاده از شبکه و pc اینا روش حساب کن !
    و اما در مورد شارپ که گفتی به نظرم اگه اهل 3d نیستی le430xشو بگیر . قیمت و کیفیت و امکاناتش خوبه .

17. این کاربر از hamid_IT63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز

ما ایرانی ها علاقه خواستی داریم که اگر یک وسیله ای را که می خریم باید تمام تکنولوژی روز را داشته باشد.برای همین من به شما پیشنهاد می دهم که تلویزیونی را بخرید که تمامی امکانات موجود در یک تلویزیون مانند : اینترنت - تکنولوژی حرکت دست و صدا و شناسایی - 3d - تکنو لوژی هوشمند - ارتقای نرم افزاری و سخت افزاری بروز - کیفیت بالا نور و تصویر - کم مصرف -و بادوام - خدمات گسترده و گارانتی که هرکدام از این آیتم ها را اگر نداشته باشید فردا که از آن استفاده می کنید دچار حسرت و نگرانی می شوید که برای جبران آن ممکن است که هزینه اضافی کنید. خودتان منظورم را خواهید فهمید که این کدام برند است.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •