به نام خدا
"با سلام و عرض خسته نباشید به دوستان خوبم ، ببخشید که این اواخر زیاد تاپیک ایجاد کردم که با این تاپیک سومین بارم میشه که تاپیک در مورد مشاوره میزنم راستش از بین لپ تاپ - کامپیوتر - تبلت - گوشی نمیدونم چی انتخاب کنم ، آخه کامپیوتر دارم به علاوه اینکه لپ تاپ همون کامپیوتره دیگه...
بعضی جاها شنیدم میگفتن با توجه به علاقه و نیازت کالای مورد نظرت رو خریداری کن!!!
راستش من دوست دارم وقتی جایی برم اینترنت همیشه پیشم باشه و بروز باشم! یا مثلا اینکه دوست دارم با گوشیم از اینترنت استفاده کنم یا اینکه کتاب های درسیم رو بصورت پی دی اف دربیارم و اونارو بصورت دیجیتال یاد بگیرم و لازم نباشه هر وقت جایی برم کتاب هامو با خودم حمل کنم!!!!به علاوه اینکه دوست دارم بازی هایی مثل انگری بردز یا بیشتر بازی هارو 2 بعدی بازی کنم چون من عاشق بازی های 2 بعدی هستم البته از 3 بعدی هم خوشم میاد ولی نه در حد خیلی بالا از نظر من بازی بازیه دیگه چه 2 بعدی چه 3 بعدی فقط گونه ای باشه که آدمو سرگرم کنه...و اینکه باهاش بتونم فیلم ها و سریال های مورد علاقه ام رو تماشا کنم و گهگاهی هم موزیک گوش بدم + فیلم برداری و عکسبرداری هم بکنه و قابلیت دوربین تصویری هنگام مکالمه هم داشته باشه و از همه مهم تر بشه با خودم مثل گوشیم حمل کنم!!!خیلی دوست داشتم یه دستگاهی داشتم که این خواسته هام رو انجام بده... و به نظر خودم احتمالا تبلت اون چیزی هست که واقعا از تمام جهت به دردم میخوره!!!"
راستش من یه تبلتی میخوام که خیلی شیک و قشنگ و خیلی هم خوب باشه و بودجه هم تا سقف دو و نیم میلیونه در رابطه با اندروید بودن یا آیپد بودن و... و یا اینکه من اصلا از چیزایی که در رابطه با گوشی و تبلت هست زیاد نمیدونم و خیلی مبتدی هستم...
لطفا و خواهشا منو راهنمایی کنین که به نظرتون چه مدلی رو بخرم خوبه؟ (لطفا از مدل های خیلی حرفه ای و خوب باشه) مثلااز تمام جهت خوب باشه تازه گوشی هم بشه یعنی سیم کارت خور باشه و بتونم گوشی nokia Xpress music ام رو بفروشم و بجاش همون تبلتم رو جایگزین گوشیم کنم! (شنیدم میشه نه؟)
و لطفا یکی بهم بگه این نسخه اندروید 4.1 یا آپدیت باید کرد یعنی چی ؟ چجوری باید آپدیت کرد؟ چجوری میتونم وارد اینترنت بشم؟ آیا تبلت سی دی هم میخوره؟ یا فقط با فلش انجام میشه؟ حافظه تبلتم هرچی بیشتر باشه بهتره یعنی 32گیگ به بالا باشه آخه فیلم و کتاب زیادی دارم...
با تشکر و سپاس فراوان از تمامی دوستان خوبم![]()