تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: مشاوره برای خرید تبلت تا سقف 2.5 میلیون

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

11 مشاوره برای خرید تبلت تا سقف 2.5 میلیون آندروید خوبه یا آیپد؟

به نام خدا

"با سلام و عرض خسته نباشید به دوستان خوبم ، ببخشید که این اواخر زیاد تاپیک ایجاد کردم که با این تاپیک سومین بارم میشه که تاپیک در مورد مشاوره میزنم راستش از بین لپ تاپ - کامپیوتر - تبلت - گوشی نمیدونم چی انتخاب کنم ، آخه کامپیوتر دارم به علاوه اینکه لپ تاپ همون کامپیوتره دیگه...

بعضی جاها شنیدم میگفتن با توجه به علاقه و نیازت کالای مورد نظرت رو خریداری کن!!!

راستش من دوست دارم وقتی جایی برم اینترنت همیشه پیشم باشه و بروز باشم! یا مثلا اینکه دوست دارم با گوشیم از اینترنت استفاده کنم یا اینکه کتاب های درسیم رو بصورت پی دی اف دربیارم و اونارو بصورت دیجیتال یاد بگیرم و لازم نباشه هر وقت جایی برم کتاب هامو با خودم حمل کنم!!!!به علاوه اینکه دوست دارم بازی هایی مثل انگری بردز یا بیشتر بازی هارو 2 بعدی بازی کنم چون من عاشق بازی های 2 بعدی هستم البته از 3 بعدی هم خوشم میاد ولی نه در حد خیلی بالا از نظر من بازی بازیه دیگه چه 2 بعدی چه 3 بعدی فقط گونه ای باشه که آدمو سرگرم کنه...و اینکه باهاش بتونم فیلم ها و سریال های مورد علاقه ام رو تماشا کنم و گهگاهی هم موزیک گوش بدم + فیلم برداری و عکسبرداری هم بکنه و قابلیت دوربین تصویری هنگام مکالمه هم داشته باشه و از همه مهم تر بشه با خودم مثل گوشیم حمل کنم!!!خیلی دوست داشتم یه دستگاهی داشتم که این خواسته هام رو انجام بده... و به نظر خودم احتمالا تبلت اون چیزی هست که واقعا از تمام جهت به دردم میخوره!!!"

راستش من یه تبلتی میخوام که خیلی شیک و قشنگ و خیلی هم خوب باشه و بودجه هم تا سقف دو و نیم میلیونه در رابطه با اندروید بودن یا آیپد بودن و... و یا اینکه من اصلا از چیزایی که در رابطه با گوشی و تبلت هست زیاد نمیدونم و خیلی مبتدی هستم...

لطفا و خواهشا منو راهنمایی کنین که به نظرتون چه مدلی رو بخرم خوبه؟ (لطفا از مدل های خیلی حرفه ای و خوب باشه) مثلااز تمام جهت خوب باشه تازه گوشی هم بشه یعنی سیم کارت خور باشه و بتونم گوشی nokia Xpress music ام رو بفروشم و بجاش همون تبلتم رو جایگزین گوشیم کنم! (شنیدم میشه نه؟)

و لطفا یکی بهم بگه این نسخه اندروید 4.1 یا آپدیت باید کرد یعنی چی ؟ چجوری باید آپدیت کرد؟ چجوری میتونم وارد اینترنت بشم؟ آیا تبلت سی دی هم میخوره؟ یا فقط با فلش انجام میشه؟ حافظه تبلتم هرچی بیشتر باشه بهتره یعنی 32گیگ به بالا باشه آخه فیلم و کتاب زیادی دارم...

با تشکر و سپاس فراوان از تمامی دوستان خوبم
    Last edited by Mehran-King; 28-04-2013 at 14:53.

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در رابطه با خط آخرتون تبلت جایگزین گوشی برای حرف زدن نمیشه ( چه کاریه آخه ؟ )
    گوشی رو نگه دارید یه تب بخرید

اگه سیم کارت خور نخواهید با سخت افزار قوی حدود 2300
    nexus 10
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه حتما سیم کارت خور میخای و واقعا میخوای جایگزین گوشی بشه و تب و گوشی رو یکی کنی
    َAsus Padphone 2

قیمت در دیجیکالا ... ( به جای نقطه چین ... )
    حافظه 32 هم داره

3. این کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

در رابطه با خط آخرتون تبلت جایگزین گوشی برای حرف زدن نمیشه ( چه کاریه آخه ؟ )
    گوشی رو نگه دارید یه تب بخرید

اگه سیم کارت خور نخواهید با سخت افزار قوی حدود 2300
    nexus 10

اگه حتما سیم کارت خور میخای و واقعا میخوای جایگزین گوشی بشه و تب و گوشی رو یکی کنی
    َAsus Padphone 2

قیمت در دیجیکالا ... ( به جای نقطه چین ... )
    حافظه 32 هم داره
    سلام دوست خوبم نه منظورم این بود که بعضی هارو دیدم که با تبلتشون تماس برقرار میکنن میدونم چی میگین ولی خب سیم کارت خوان باشه و دوربین مکالمه تصویری داشته باشه مقرون به صرفه است دیگه... بازم ممنون.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان اگه تبلت مورد نظرم سیم کارت خوان نباشه نمیشه از اینترنت استفاده کرد ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اون دو تبلت سونی که لینک دادید قابلیت مکالمه تلفنی رو ندارند. پدفون 2 هم محصول موفقی نبوده و گالکسی نوت 10.1 هم به اجتماع، یکی از افتضاح ترین تبلت هایی گرون قیمتی است که بشریت به عمر خودش دیده و به قول سایت اندروید پلیس، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تبلت هایی که سیم کارت نمی خورند از طریق وایرلس (WiFi) به اینترنت وصل میشن. همه تبلت ها قابلیت مکالمه اینترنتی (اسکایپ، یاهو، ooVoo ...) رو دارند. واقعیت اینه که به خاطر اکوسیستم نرم افزاری بسیار متفاوت آیپد و تبلت های اندرویدی، شما هر چیزی به جز آیپد با این قیمت بخرید ضرر کردید.

8. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اون دو تبلت سونی که لینک دادید قابلیت مکالمه تلفنی رو ندارند. پدفون 2 هم محصول موفقی نبوده و گالکسی نوت 10.1 هم به اجتماع، یکی از افتضاح ترین تبلت هایی گرون قیمتی است که بشریت به عمر خودش دیده و به قول سایت اندروید پلیس، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تبلت هایی که سیم کارت نمی خورند از طریق وایرلس (WiFi) به اینترنت وصل میشن. همه تبلت ها قابلیت مکالمه اینترنتی (اسکایپ، یاهو، ooVoo ...) رو دارند. واقعیت اینه که به خاطر اکوسیستم نرم افزاری بسیار متفاوت آیپد و تبلت های اندرویدی، شما هر چیزی به جز آیپد با این قیمت بخرید ضرر کردید.
    باهاتون موافقم دوست خوبم لطفا بهم بگین بهترین گزینه درمورد آیپد چیه؟

سوال دیگرم اینه که آیا نرم افزار های آندروید زیاده یا آیپد؟ و اینکه کدومش خوبه؟ من تبلتی میخوام که از تمام جهت خوب باشه! لطفا راهنماییم کنین

سلام میشه توی سیستم عامل iOS تصویری واسه پشت زمینه انتخاب کرد؟ مثل اندروید؟

خب قابلیت مکالمه تلفنی نداشته باشن هم اشکالی نداره فقط سیم کارت خور باشه چرا میگین سطل آشغال؟ من خودم دانش آموز هستم و نوت 10.1 یکی از بهترین گزینه هاست واسه خودم! بودجه ام هم 2میلیون هست که اون 500 تومن رو همینجوری گفتم منظورم اینه که بین 2میلیون و 2.5 میلیون!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

باهاتون موافقم دوست خوبم لطفا بهم بگین بهترین گزینه درمورد آیپد چیه؟
    آیپد فقط آیپد هست دیگه... آیپد نسل چهارم با هر حجمی که دوست داشتید.
    سوال دیگرم اینه که آیا نرم افزار های آندروید زیاده یا آیپد؟ و اینکه کدومش خوبه؟ من تبلتی میخوام که از تمام جهت خوب باشه! لطفا راهنماییم کنین
    تفاوت بسیار بسیار زیاده از این نظر و آیپد میلیاردها سال جلوتره. برای آیپد حدود 350,000 نرم افزار اختصاصی هست مقابل چند هزار تا برای اندروید، و تفاوت کیفیت این نرم افزارها حتی از تفاوت کمیتشون هم بیشتره.

سلام میشه توی سیستم عامل iOS تصویری واسه پشت زمینه انتخاب کرد؟ مثل اندروید؟
    بله معلومه که میشه.

خب قابلیت مکالمه تلفنی نداشته باشن هم اشکالی نداره فقط سیم کارت خور باشه چرا میگین سطل آشغال؟ من خودم دانش آموز هستم و نوت 10.1 یکی از بهترین گزینه هاست واسه خودم! بودجه ام هم 2میلیون هست که اون 500 تومن رو همینجوری گفتم منظورم اینه که بین 2میلیون و 2.5 میلیون!
    حالا اگه شما تحقیقاتتون رو کردید و به این نتیجه رسیدید که نوت 10.1 یکی از بهترین گزینه هاست، خب برید بخرید! ولی نوت 10.1 یکی از بدترین تبلت های 10 اینچی گرون قیمت بازاره... دست روی هر چیزی بگذارید (نرم افزار، کیفیت ساخت، کیفیت صفحه، پشتیبانی نرم افزاری، عمر باتری، سرعت و ...) تقریبا از این بدتر ممکن نیست. اون ریویو رو که لینک دادم بخونید.

11. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آیپد فقط آیپد هست دیگه... آیپد نسل چهارم با هر حجمی که دوست داشتید.

تفاوت بسیار بسیار زیاده از این نظر و آیپد میلیاردها سال جلوتره. برای آیپد حدود 350,000 نرم افزار اختصاصی هست مقابل چند هزار تا برای اندروید، و تفاوت کیفیت این نرم افزارها حتی از تفاوت کمیتشون هم بیشتره.

بله معلومه که میشه.

حالا اگه شما تحقیقاتتون رو کردید و به این نتیجه رسیدید که نوت 10.1 یکی از بهترین گزینه هاست، خب برید بخرید! ولی نوت 10.1 یکی از بدترین تبلت های 10 اینچی گرون قیمت بازاره... دست روی هر چیزی بگذارید (نرم افزار، کیفیت ساخت، کیفیت صفحه، پشتیبانی نرم افزاری، عمر باتری، سرعت و ...) تقریبا از این بدتر ممکن نیست. اون ریویو رو که لینک دادم بخونید.
    خب راستش از بین اندروید ها چی خوبه؟ من کل بودجه ام 2میلیون هست گفتم که این 0.5 میلیون رو فقط واسه استثنا گفتم ...

در مورد تصویر پشت زمینه پس چرا وقتی اینترنت سرچ میزنم تصویر پشت زمینش خیلی ساده و کلاسیکه؟ همون آبی عکسی چیزی نداره؟ مثل اندرویدها مثلا اول صفحه ساعت هست هواشناسی و ...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب راستش از بین اندروید ها چی خوبه؟ من کل بودجه ام 2میلیون هست گفتم که این 0.5 میلیون رو فقط واسه استثنا گفتم ...

در مورد تصویر پشت زمینه پس چرا وقتی اینترنت سرچ میزنم تصویر پشت زمینش خیلی ساده و کلاسیکه؟ همون آبی عکسی چیزی نداره؟ مثل اندرویدها مثلا اول صفحه ساعت هست هواشناسی و ...
    متوجه نمیشم منظور شما چیه ؟ اگه منظورتون ویجت هست که نه فعلا در iOS 6 ، ما ویجت نداریم. وگرنه آیپد از اولین نسخه اش تا به امروز همیشه تصویر پس زمینه داشته.

بین اندروید ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزش خرید داره، که البته مطمئن نیستم در بازار باشه و البته سیم کارت نمی خوره. شما بین 2 تا 2,200 می تونید نسخه های مختلف آیپد نسل چهارم رو بخرید.

14. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •