تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: کمبود ناگهانی حجم درایو :C

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

13 کمبود ناگهانی حجم درایو :C

سلام
    قسمتی از حجم ذرایو :C سیستم معلوم نیست چی شده؟!!
    کل درایو 65.5GB ظرقیت داره و فعلاً 3.84GB فضای آزاد داره.
    ولی وقتی تمام محتوای درایو رو انتخاب می کنم حتی هنگامی که گزینه Show hidden files,folders,and drivers فعال هست؛ تنها 58GB اشغال شده و باید چیزی حدود 7.5GB آزاد باشه که نیست!
    کل سیستم رو با Kaspersky Internet Security 2013 اورجینال اسکن کردم مشکلی نبود.
    تو این مدت چیزی نصب نکردم که فضای هارد رو اشغال کنه و مطمئن بودم که جای کافی وجود داشت تا این سیستم هشدار کمبود جا داد!
    چه کنم دوستان؟

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    اون ور سیم

پيش فرض

یه بار تمپ رو خالی کن / فوادر app data رو هم یه سر بزن بعضی برنامه ها مثل VMware فایل های با حجم بالا درست می کنند

3. این کاربر از SQARIYOM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

بر روی Computer راست کلیک کرده،Properties رو انتخاب میکنی،گوشه سمت چپ روی Advanced System Settings کلیک میکنی.
    پنجره ای که باز شد سربرگ Syste Protection روی درایو C گزینه ی Configure رو انتخاب و Delele.
    Last edited by Beta; 26-04-2013 at 21:03.

5. 3 کاربر از Beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

12 تشـــکر

یه بار تمپ رو خالی کن / فوادر app data رو هم یه سر بزن بعضی برنامه ها مثل VMware فایل های با حجم بالا درست می کنند
    سلام
    ممنون از راهنمایی تون
    قبلاً این موارد رو چک کردم اما تاثیر چندانی نداشت!
    بازم لطف کردی
    ممنون
    بر روی Computer راست کلیک کرده،Properties رو انتخاب میکنی،گوشه سمت چپ روی Advanced System Settings کلیک میکنی.
    پنجره ای که باز شد سربرگ Syste Protection روی درایو C گزینه ی Configure رو انتخاب و Delele.
    سلام
    ظاهراً این کار چاره ساز شد!
    الان به جای 3.84GB حجم، 15.8GB فضای آزاد دارم.
    ممنون
    خانواده ای رو از نگرانی در آوردید.

تشکر از همه دوستانی که توجه کردند.
    موفق باشید

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما از طریق این دو تا روش دیگه هم قادر به این هستین که به درایو c خودتون فضااضافه کنید

روش اول

اگر که شما باگزینه هایبرنت سیستم کار نمیکنید میتونید این گزینه رو کلا حذف کنید باحذف این گزینه چیزی حدود 7 تا 8 گیگ به درایو شما فضا اضافه میشه برای حذفشم منوی استارت اجرا درقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as admin انتخاب کنید در کادری که باز میشه کافیه این متن پایین با موس از روش کپی بگیرین داخل اون پنجره باموس وارد اینتر کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد که چک کنید چند گیگ فضا به درایو شما اضافه شده واما اگر خواستین این فایل بازگردانی کنید باید اینسری این دستور پایین وارد اینتر کنید

کد:

اگر که شما با گزینه هایبرنت کار میکنید این گزینه به کارتون میاد میتونید اینو گزینه رو بصورت فشرده دربیارین که با اینکارم 3 تا 2 گیگ فضا به درایو شما اضافه میشه که عکس اول از پایین مربوط به همین فایل میشه قبل از اینکه این فایل فشرده بشه حجمش 8 گیگ خورده بوده

کد:

واما برای اینکه این فایل بصورت فشرده در بیاین باید منوی استارت اجرا درقسمت سرچش تایپ کنید cmd بعدشم روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as admin انتخاب کنید در کادری که باز میشه باید این دستور پایین وارد اینتر کنید که قراردادم با موس از روی دستور مورد نظر کپی بگیرین داخل همون پنجره با موس paste بعدشم اینتر کنید

کد:

کد:

بعد که اگر فایلی به اسم hiberfil.sys که درایو c بصورت مخفی قراردارد از قسمت فلدر آپشن ظاهر کنید میبینید که از حجم این فایل تا حدی کاسته شده عکس پایین ببییند متوجه مشین

کد:

روش دوم

که در این روش میتونید فایل Pagefile.sys جابجا کنید به اینصورت باید روی My Computer کلیک راست گزینه properties انتخاب کنید بعدشم ازپنجره سمت راست روی این گزینه Advanced system settings link کلیک کنید به سربرگ Advanced برین بعد از قسمت Performance گزینه Settings انتخاب کنید باز به سربرگ Advanced برین روی دکمه Change کلیک کنید داخل سایت پایین شکل اول میشه بعد طبق شکل سوم چکمارک گزینه Automatically manage paging file size for all drives رو برداین روی اون درایوی که میخواین فایل Pagefile.sys انتقال بدین یکبار کلیک کنید بطور مثال d طبق شکل بعدم گزینه System Managed Size روی دکمه Set کلیک کنید بعد گزینه No paging file رو انتخاب باز گزینه Set انتخاب کنید بعد اکی سیستم ریست کنید.

8. 3 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت توضیحات

• اگر زمانی خواستم از راه اول "Hibernate" رو برگردونم احتیاج به DVD ویندوز 7 دارم؛ یا فقط تایپ همون دستور کافیه؟!
    • از هر دو روش می شه همزمان استفاده کرد؟

ممنون

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت توضیحات

• اگر زمانی خواستم از راه اول "Hibernate" رو برگردونم احتیاج به DVD ویندوز 7 دارم؛ یا فقط تایپ همون دستور کافیه؟!
    • از هر دو روش می شه همزمان استفاده کرد؟

ممنون
    نیازی به dvd نیست شما کافیه پنجره cmd رو به همون صورت که گفتم باز کنید این دستور داخلش وارد اینتر کنیدبعد فایل هایبرنت بازگردانی میشود.

کد:

11. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام دوستان مطالب مفید شما را خوندم فکر کنم مشکلی که من دارم شبیه مشکل دوستمان است من در حین کار با سیستم (البته دقیقا نمیدونم در هنگام کار با کدام برنامه ها)بعضی وقتها وقتی حجم فایل درایو c را نگاه میکنم فضای خالیش کم میشه همیشه اینجور نیست و گاهی مواقع میبینم فضای خالی آن کم شده میخواستم دلیل آن را بدانم
    با تشکر

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

سلام دوستان مطالب مفید شما را خوندم فکر کنم مشکلی که من دارم شبیه مشکل دوستمان است من در حین کار با سیستم (البته دقیقا نمیدونم در هنگام کار با کدام برنامه ها)بعضی وقتها وقتی حجم فایل درایو c را نگاه میکنم فضای خالیش کم میشه همیشه اینجور نیست و گاهی مواقع میبینم فضای خالی آن کم شده میخواستم دلیل آن را بدانم
    با تشکر
    سیستم،حافظه ی اصلی کم بیاره،از حافظه ی مجازی استفاده میکنه!
    نگران نباش از حجم درایو C یخورده استفاده میکنه...
    توضیح بیشتر بدم ؟!
    Last edited by Beta; 03-05-2013 at 14:54.

14. این کاربر از Beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام دوست گرامی نیکی و پرسش ؟ ! البته که دوست دارم بیشتر بدانم البته اگر برای شما زحمت نداره
    با تشکر مجدد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •