تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: خرید تلویزیون LED دارای امکان دریافت تصویر و صدا از Wifi

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

5 خرید تلویزیون LED دارای امکان دریافت تصویر و صدا از Wifi

سلام بچه ها
    دنبال یه تلویزیون میگردم که بتونه از طریق بی سیم (Wifi) تصویر و صدا رو دریافت کنه
    یعنی بشه از کامپیوتر از طریق وایرلس پخش بشه و اون دریافت کنه .... امکان کابل کشی نیست و فاصله بین تلویزیون و کامپیوتر حدود 15 متر

آیا همچین تلویزیونی وجود داره ؟

ممنون میشم کمکم کنین

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

TV هایی که قابلیت all share دارن و تواما 1) یا دارای wifi هستند و 2) یا قابلیت نصب دانگل wifi دارن (wifi ready) میتونن فیلم هم پخش کنند، مدلای 2012 سامسونگ، سونی و ال جی من امتحان کردم اون مدلهایی که wifi دارن میشه.

3. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    والا من که پرسیدم گفتن این دانگل ها برای اینترنت و فقط میتونی اینترنت دریافت کنی رو تلویزیون
    تازه از اون طرف یه sender هم میخواد دیگه که وصل بشه به کارت گرافیک ؟ همچین چیزی هست ؟

یه نفرم میگفت کارت های usb ای هست که یکیشون میفرسته که وصل میشه به pc و یکیشون دریافت میکنه که وصل میشه به TV و از طریق wifi ارتباط دارن

شما دیدین ؟ یا استفاده کردین ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با wifi تلویزیون های هوشمند جدید می تونید فیلم عکس و موزیک شیر شده از طریق سرور DLNA (کامپیوتر، موبایل و ...) را ببینید. (فاصله هم نسبتا زیاد هست مخصوصا اگر مانع (دیوار و ...) هم در مسیر باشه. هرچه فاصله بیشتر بشه باید وایرلس قوی تری داشته باشید تا پهنا باند بیشتر برای پخش فیلم با بیت ریت های بالا داشته باشید. البته فکر نکنم برای فایل های معمولی مشکلی باشه.)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله چنین تلویزیونی هست . الان تقریبا" اکثر مدلهای جدید این امکان رو دارن که از طریق شبکه DLAN با pc ارتباط برقرار کنن و فیلم و عکس و موزیک یا اطلاعاتی که روی pc هست رو در تلویزیون ببینی . از طریق مودم وایرلسی که به pc وصله و تلویزیونی که wifi داره این امکان انجام میشه .
    شما بودجتو بگی من و دوستان مدلهایی که توی رنج قیمت خرید شماس رو معرفی میکنیم .
    Last edited by alilosting; 01-05-2013 at 15:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

تلویزیون من سامسونگ مدل 40ES5960 سال تولبد 2013 می باشد.مشکلی که دارم با لپ تاپ مدل سونی VGN-SR490JAB با WIN7 به تلویزیون وصل نمی شود. امکان WIFI دارد حال اگر کسی توضیح بفرماید که چگونه از طریق WIFI این اتصال برقرار می شود بسیار ممنون و سپاسگزار می شوم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •