تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 12 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 113

نام تاپيک: LG Optimus L7 II Dual P715 ===» دو سیم کارته _ 8 مگاپیکسل _ Dual-Core

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض LG Optimus L7 II Dual P715 ===» دو سیم کارته _ 8 مگاپیکسل _ Dual-Core

مشخصات کلی :

مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - دو سیم کارته - وزن : 115.5 گرم
    پردازنده: Qualcomm MSM8225 Snapdragon Chipset , Dual-Core Cortex-A5 CPU 1GHz
    حافظه: حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 768 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
    شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
    صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع IPS LCD - اندازه 4.3 اینچ - 480 × 800
    دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
    امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v4.1.2 - Jelly Bean - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
    سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 2460 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 800 ساعت - زمان مکالمه 12 ساعت

نام ها ديگر : LG Optimus Duet+

2. 4 کاربر از moslem47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اومده توی بازار ایران ؟

داره خودمونی میشه mohammadx6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    qom

پيش فرض

آره عزیز قیمتشم حدود 740 تومنه

5. این کاربر از mohammadx6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

من فک کنم جز اولین کسایی باشم که خریدمش. یکشنبه خریدم 725 از مشهد. البته با گارانتی کردن و بقیه لوازم جانبی که گرفتم 785 در اومد.
    تا الان خیلی کند و کاو نکردم ولی چیزایی که در نگاه اول دیدم:

فک کنم فقط مدل p715 تو بازار موجوده. چون این گوشی کانفیگ مشابه با هواوی G600 داره به نظرم رقیب اصلی هم هستن این دو دستگاه.
    طراحی تقریبا ساده ای داره اما ضخامت کمی داره که نسبت به رقیبش یعنی هواوی خیلی ظریفتره.تاچش هم به نظرم خیلی خوب بود و با کوچکترین تماسی حس میکنه. صفحه خوبی هم داره روشنایی صفحه ش در حد خوبیه فک کنم از هواوی روشن تر باشه علی رغم تراکم پیکسلی کمتر.
    چراغ نوتیفیکیشن نداره برای اسمس و میس کال که تو مدل تک سیمکارت یه چراغ پشت دکمه سخت افزاریش داره که نشون میده میسکال و مسیج رو.
    اندرویدش 4.1 .یه گزینه جالب هم داره به اسم hotspot که باهاش کار نکردم ولی فک کنم بتونه به عنوان یه هات اسپات فرستنده اینترنت وایرلس بشه که گزینه جالبی بود به نظرم.
    حالت quick memo داره که شما میتونین روی صفحه والپیپر گوشیتون هم یادداشت بنویسین البته به صورت دستخط.
    کانفیگ گوشی در حد هواوی g600 هست. البته فقط کمی در سی پی یو اختلاف داره و به گفته دیگران خیلی تفاوتی نمیکنه با توجه به اینکه چیپست هر دو دستگاه مث هم هست.موقع خرید از یکی دو نفر پرسیدم در مورد سی پی یوش که گفتن اون .2 گیگا هرتزی که سی پی یو هواوی بالاتره خیلی تاثیری نداره تو برنامه ها مگر اینکه در بازیای اچ دی یه مقدار تفاوت کنه. اما بازم میگن بازیای اچ دی رو خوب اجرا میکنه(با ال سون p700 میگن مدرن کمبت و مست وانتد و جی تی ای رو اجرا کرده) یه ویدئو هم ازش دیدم که جی تی ای رو با کیفیت خوبی اجرا میکرد.
    ویدئو های اچ دی رو به طور پیشفرض نمیتونه باز کنه اما با نرم افزار mx player تونستم اجرا کنم یه مقدار افت فریم داشت و همینطور صدا و تصویر یه مقدار بعضی جاها ناهماهنگه که با کم کردن بیت ریت فیلم به 25 مشکلش حل میشه.(این قضیه در مورد هواوی صدق کرده یعنی با همین ترفند اچ دی رو خوب باز کردن). اما از نظر ساپورت از فرمتهای صوتی و تصویری این گوشی خیلی قویتر عمل کرده.
    در مورد دوربینش یه مقدار تو ذوقم خورد البته من تجربه کار با 8مگاپیکسلی نداشتم تا قبل این گوشی ولی فک میکردم کیفیت بهتری ارائه بده. البته شاید من توقعم زیادی بالا بوده. باید با یه 8 مگاپیکسلی دیگه مقایسه کنم تا به نتیجه نهایی برسم. البته بگم که عکسایی که گرفتم وقتی تا اخر زوم کردم جزئیات نامفهوم شد یعنی به صورت مربع مربع. حجم عکسا هم تقریبا بین 1.8 تا 2.3 مگ در تغییره که البته با نرم افزار عکاسی تا 3.7 مگ هم عکس گرفتم. حالا عکسا رو هم با نرم افزار و هم با دوربین خودش براتون میزارم تا خودتون ببینین.
    البته یه گزینه جالب هم داره که تاچ فکوسه و هر نقطه از تصویرو میتونیم فکوس کنیم.
    فیلم برداری هم 720*480 هست.
    بازی اچ دی هم نصب نکردم ولی در صورت نصب حتما نتیجه رو میگم بهتون.
    تا الان فقط تنها چیزی که یه مقدار دلسردم کرده همین دوربینش بوده که عکساشو میزارم براتون تا خودتون ببینی کیفیتش چطوره. منم از نگرانی در بیارین
    باتری خیلی خوبی هم داره. 2460 میلی امپر در مقابل 1930(اگه درست گفته باشم) هواوی.
    در مورد پترن صفحه هم بگم که موقعی که میخواین برای قفل صفحه پترن بزارین یه پسورد هم میخواد که اگه الگو رو فراموش کردین بتونین با پسورد عددی باز کنین که خیلی گزینه خوبی بود به نظرم. چون یه بار همچین فیلمی سر یکی از اعضای خونواده در اومد. الگوی صفحه رو فراموش کرد و هر کاری کرد نتونست بازش کنه.
    اینا چیزایی بود که فعلا در نگاه اول دیدم. بازم بیشتر روش کار میکنم خبر میدم.
    Last edited by mohsen_gh1991; 23-04-2013 at 20:34.

7. 8 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

محسن جان مبارک باشه بالاخره خریدی

آقا یک سوال چون خودم احتمالا میخوام این گوشی را بگیرم

دو سیم کارت هم زمان فعال هست یا نه؟

در مورد چراغ نوتیفیکیشن یک برنامه هست من در تاپیک اپتیموس بلک گذاشتم نصب کن ببین رو این گوشی عمل میکنه یا نه؟

9. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

محسن جان مبارک باشه بالاخره خریدی

آقا یک سوال چون خودم احتمالا میخوام این گوشی را بگیرم

دو سیم کارت هم زمان فعال هست یا نه؟

در مورد چراغ نوتیفیکیشن یک برنامه هست من در تاپیک اپتیموس بلک گذاشتم نصب کن ببین رو این گوشی عمل میکنه یا نه؟
    سلامت باشی. اره بالاخره دلو زدم به دریا
    نمیدونم هنوز امتحان نکردم .هنوز فقط یه سیم کارت روش دارم.
    اخه این گوشیه کلا چراغی نداره برای این کار. حالا بازم اون نرم افزار شما رم امتحان میکنم.
    ایرانسلمم پیدا کردم فعال میکنم ببینم دوتا سیم کارت همزمان فعاله یا نه .

11. این کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه جا خوندم برای فعال شدن همزمان سیم کارت باید بری تو تنضیمات هر دو سیم کارت و انتظار تماس را فعال کنید
    اگه امکانش هست یه عکس با دوربین بگیرید و اینجا قرار بدید جهت بررسی کیفیت
    در ضمن شما چطور گوشی را گارانتی کردید؟
    Last edited by moslem47; 23-04-2013 at 21:56.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اگه امکانش هست یه عکس با دوربین بگیرید و اینجا قرار بدید جهت بررسی کیفیت
    در ضمن شما چطور گوشی را گارانتی کردید؟
    چشم میزارم حتما. هم با نرم افزار و هم دوربین خود دستگاه.
    فروشنده گفت 20هزارتومن از طرف خود شرکت گفته شده که باید از خریدار گرفته بشه برای بوت کردن گوشی.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دزدی فروشنده بوده

15. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

محسن جان عکس های گرفته شده ازش رو میزاری؟ بیشتر برندازش کن! فکر کنم گرون بشه

صفحه 1 از 12 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •