تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: خرید هارد اینترنال یا اکسترنال برای پشتیبان گیری ؟!

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

9 خرید هارد اینترنال یا اکسترنال برای پشتیبان گیری ؟!

سلام دوستان ...
    .
    بنده یه هارد 500 سیگیت اینترنال دارم که به مدت 2 ساله ازش استفاده میکنم و صحیح و سالمه اما ظرفیتش خیلی وقته رو به تکمیلیه کامله ...
    .
    برا همین میخوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم ( فقط بین اینترنال و اکسترنالش موندم و دو گزینه مد نظرمه )
    .
    1 : یه هارد اکسترنال بگیرم و کلیه ی اطلاعات مهم و سنگینم رو روش کپی کنم و این هارد 500 فعلی رو فضاشو ازاد کنم و همچنان به عنوان هارد اصلی استفاده کنم ...
    2 : یه هارد اینترنال بگیرم و پارتیشن بندی کنم و به عنوان هارد اصلیم استفاده کنم و فقط اطلاعات مهم و حیاتی رو بریزم داخل اون 500 گیگه و جدا از کیس بزارمش یه گوشه ای برا روز مبادا ؟!
    خیلی ممنون میشم تو انتخاب این 2 تا گزینه راهنماییم کنید ... و اما و چرا و اگر هاشو هم بگید
    +
    من خودم بیشتر گزینه دو مد نظرمه ...
    Last edited by SA.JJ.AD; 23-04-2013 at 01:40.

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یه نگاه به این لینک بنداز

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم بودم ، هارد اولی که دیگه خسته شده رو میذاشتم یه گوشه بخوابه ، یه هارد اینترنال هم میگرفتم میذاشتم رو سیستم

اگه واسه جابه جایی هم میخوای باز باید یه هارد اینترنال جدا داشته باشی ، چون آدم تمام زندگیش رو نمیگیره تو دستش اینور اونور ببره

3. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

یه نگاه به این لینک بنداز

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خودم بودم ، هارد اولی که دیگه خسته شده رو میذاشتم یه گوشه بخوابه ، یه هارد اینترنال هم میگرفتم میذاشتم رو سیستم

اگه واسه جابه جایی هم میخوای باز باید یه هارد اینترنال جدا داشته باشی ، چون آدم تمام زندگیش رو نمیگیره تو دستش اینور اونور ببره
    مرسی عزیز ... پس یعنی نظر شما هم رو گزینه 2 هستش دیگه !؟ نه اصلا قصد جابه جایی اینا ندارم و برا جابه جایی فلش با ظرفیت 32 دارم و ازشون استفاده میکنم و کافیه برام ...
    +
    پس اکسترنالو بیخیال شم بهتره اونم برا منی که جابه جایی ندارم ؟! ... مثلا یه وقت خدای نکرده این 1 ترابایتی که میگرم و به عنوان هارد اصلی استفاده میکنم یه بلایی سرش بیاد هم خیالم راحته اطلاعات مهمم رو داخل اون 500 تو قفسه دارم (راستی یه گوشه هارد بیکار باشه تقریبا چند سال طول میکشه نابود شه ؟10 سال میمونه ؟!
    +
    باز دوستان دیگه نظری داشتن ممنون میشم راهنمایی کنید ...

5. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •