سلام دوستان من می خوام یه asus n56 بگیرم میخوم بدونم که گرافیک 630m با 650m چه قدر فرق میکنه ؟ بعد n56 vz بخام توی کرج یا تهران کجا موجود هست؟![]()
سلام دوستان من می خوام یه asus n56 بگیرم میخوم بدونم که گرافیک 630m با 650m چه قدر فرق میکنه ؟ بعد n56 vz بخام توی کرج یا تهران کجا موجود هست؟![]()
تورو خدا یکی جواب بده فردا میخوام برم بخرم!!
خیلی فرق داره
از اینجا میتونی مقایسه کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون فقط از کجا میتونم تو تهران n56vz با صفحه ی fullhd وbd writer بخرم.اگر کسی میدونه شماره یا ادرس بده لطفا؟
اولا که 630 با 650 زمین تا آسمون فرق داره تو سایت انویدیا یه چرخ بزنی میفهمی
دوما که قرار دادن لینک یا آدرس فروشگاه تو انجمن غیر مجازه
سوم اینکه با صفجه فول اچ دی و گرانتی اصل من ندیدم شرکت وارد کرده باشه اما با گارانتی شرکتی هست
اگه تو نت پیدا نکردی باید بری پاساژ ایران نرسیده به میدان ولیعصر یا پاساژ پایتخت بالاتر از ونک ابتدای میرداماد چرخ بزنی اگه تو ایران باشه احتمالا اونجا پیدا میکنی . اگه نبود پس تو ایران هم نیست! این دوتا پاساژ از بزرگترین مراکز کامپیوتر تهران هستند
650M واسه گیم طراحی شده اما 630M برای کارای عادی
گارانتی شرکتی با گارانتی اصلیش که ام ار تات هست چه قدر فرق میکنه؟
نت رو ول کن من اول بازار رو می گردم بعد میام تو نت می گردم ! البته فقط مواردی که میخوام مدل رو ببینم یا بخرم ، نه وقتی که میخوام در موردش تحقیق کنم ...
بنده هم تهران زندگی نمی کنم یه نگا به محل زندگی بندازی میفهمی.
در مورد کاربردشون که با 630 گیم هم میشه زد ولی تو بازی های جدید نمی تونیم رو تنظیمات آخر بازی کنیم البته من خودم امتحان نکردم ولی آمار نشون داده ...
محتوای مخفی: خودم
بازم باید بگم زمین تا آسمون !
گارانتی ها مزایا و معایبی دارن
گارانتی اصل در مواردی دیده شده که نامرد بازی در میارن ! گاهی اوقات رم رو عوض می کنن یا هارد و سایر قطعات که اون کیفیت خوبه رو برمیدارن یه مدل میزارن به جاش که از کیفیت پایین تری بر خورداره که اگه شما یه کم سخت افزار و نرم افزار سرت بشه راحت میتونی متوجه بشی البته نمیخوام بترسونمت ها اگه گارانتی خوب گیر بیاری و بخری از این دست مشکلات پیش نمیاد
در مورد گارانتی های شرکتی هم باید بگم که در واقع اون دسته از گارانتی ها که اصلا گارانتی نیستن و ارزش واقعی ندارن می گن شرکتی مثلا یه لپ تاپ قاچاقی وارد بشه فروشنده یه برگه مینویسه میده دستتون و بهت می گه که این گارانتی برای لپ تاپ ! شما هم خوشحال میای خونه اما وقتی که یه مشکل پیش بیاد اون فروشنده معمولا اونقدر ها علمش رو نداره که مشکت رو حل کنه و سیستم رو درست کنه اما گاها دیده شده که یارو با تجربه هست و به این کار وارده اما اگر هم اینجوری باشه سریع جذب شرکت های گارانتی میشه
در کل فرقشون تو اینه که تئ گارانتی اصلی مطمئن هستی که جنس اصله و خدمات پس از فروششون هم عالیه اما تو گارانتی شرکتی در واقع احتمال اینکه جنست اصل نباشه هست و خدمات پس از فروششون هم معمولا زیاد خوب نیست
کی بهتون گفته گرانتی اصلی ایسوس امرتات هس والا من پنچ ساله که اصلا خبری ازش نی (تو بازار کم کاره)
عزیز جون مال به سازگار بعدش به الماس می گیم اصلی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)