تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: ساختن یک کادر با داشتن دکمه بستن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض ساختن یک کادر با داشتن دکمه بستن

مخوام یک دکمه بسازم که خود اون دکمه البته یک موی کلیپه و انیمیشنه که وقتی روش کلیک میکنم یک کادری باز بشه و یه چیزی نشون بده و بعد یک دکمه بستن داشته باشه
    ممنون میشم نحوه ساختش رو بگید
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1w2w3w4w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

چند راه وجود دار:
    1-میتونید موکلیپ تون رو روی صفحه بزارید و درصد alpha شو رو مساوی صفر قرار بدید اینجوری هستش ولی کسی نمیبیندش و یه دکمه بزارید که وقتی زده بشه در صد اون رو 100 بکنه: alpha.inctancenamOfMc = 1; این طور اون مشخص میشه و دکمه خروج هم وقتی زده میشه درصد رو دوباره صفر میکنه

2- موی کلیپ تون رو توی لایبرری قرار میدید و وقتی که دکمه رو زدید موی کلیپ از تو لایبرری روی استیج لود میشه addChild(inctancenamOfMc); l و وقتی که دکمه خروج رو زد removeChlid اون رو از روی استیج حذف میکنه

3- اگه هم میخواین راحت ترین راه رو انتخاب کنید فریم اول موی کلیپ رو خالی میزارید و یه دستور استوپ بهش میدید و وقتی که دکمه ی شروع رو میزنید موی کلیپ play میشه و انیمیشنتون اجرا میشه و با زدن دکمه خروج دستور gotoAndStop(1); l رو به موی کلیپ میدید که دیگه کسی چیزی نمیبینه

دوست من گذینه 3 رو بهتون پیشنهاد میکنم گزینه 1 زیاد مناسب نیست چون موی کلیپ سرجاش هست ولی کسی نمیبیندش خلاصه هرکدوم از روش ها رو خواستید یه سرچ بزنید تو نت راحت روشش رو پیدا کنید. اگه بازم مشکلی بود بپرس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •