تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل بابالا رفتن دمای سخت افزاری

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض مشکل بابالا رفتن دمای سخت افزاری

من مشکلم اینه که وقتی بازی سنگین میکنم مثل ac3 دما میرسه به 95 که فکر کنم طبیعیه و مشکلش اینه که وقتی از بازی بیرون میام دیگه دمای به 60 70 بر نمیگرده مشکل از چیه !؟! البته الان cpu متر درصد استفاده از cpu رو 34 زده !!
    منطورمم از دما فقط دمای cpu هست که با برنامه battry care میبینیم
    لب تابمم hp هست

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یعنی شما فقط دمای سی پی یو چک کردید یا فقط این قطعه بیش از حد داغ میکنه ؟
    بهتره از یه کول پد استفاده کنید
    بازم اینطوری بود بهتره باز بشه و تهویه اش تمیز و خمیرش هم عوض بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

سیستمتون ویروسیه با یه ویروس کش اورجینال چک کنید اگه حل نشد، 10 درصد از توان سی پی یو رو کاهش بدید در حین بازی هم از کول پد استفاده کنید

4. 2 کاربر از mohammad ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

دوستان خمیری که روی چیپ سی پی یو هست رو از کجا میتونم بخرم ؟
    من لپتاپم چندین ماهی هست که خیلی داغ میکنه البته بدنه حرارت طبیعی گذشته رو داره ولی حرارت سی پی یو خیلی بالاس با تعویض ویندوز و موارد نرم افزاری حل نشد .
    البته یه بار کاملا بازش کردم و فن و سیستم تهویه اش رو تمیز کردم اما تأثیری نداشت .
    راستی آیا شارژر میتونه توی گرم شدن لپتاپ تأثیر بزاره ؟ آخه شارژرم چندین ماهی هست که درست کار نمیکنه و باطریم رو داغون کرده ( الانم که دیگه اصلا سراغ تعویض شارژر و باطری نمیتونم برم اونم با این قیمتا )
    خوب در کل خمیر رو چه فروشگاهی باید بخرم ؟ آیا مغازه های تعمیر کامپیوتر فروشی دارن ؟ اگه آره اسمش چیه ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان خمیری که روی چیپ سی پی یو هست رو از کجا میتونم بخرم ؟
    من لپتاپم چندین ماهی هست که خیلی داغ میکنه البته بدنه حرارت طبیعی گذشته رو داره ولی حرارت سی پی یو خیلی بالاس با تعویض ویندوز و موارد نرم افزاری حل نشد .
    البته یه بار کاملا بازش کردم و فن و سیستم تهویه اش رو تمیز کردم اما تأثیری نداشت .
    راستی آیا شارژر میتونه توی گرم شدن لپتاپ تأثیر بزاره ؟ آخه شارژرم چندین ماهی هست که درست کار نمیکنه و باطریم رو داغون کرده ( الانم که دیگه اصلا سراغ تعویض شارژر و باطری نمیتونم برم اونم با این قیمتا )
    خوب در کل خمیر رو چه فروشگاهی باید بخرم ؟ آیا مغازه های تعمیر کامپیوتر فروشی دارن ؟ اگه آره اسمش چیه ؟
    خمیر رو هرجا بری میتونی پیدا کنی ولی مرغوب رو بگیر
    واسه شارژر هم اره اگه مشکل داشته باشه میتونه از اون هم باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه spartaqus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سیستمتون ویروسیه با یه ویروس کش اورجینال چک کنید اگه حل نشد، 10 درصد از توان سی پی یو رو کاهش بدید در حین بازی هم از کول پد استفاده کنید

چجوری 10 درصد از توان سیپیو رو کم کنم ؟! ضرر دار یا نه ؟ من بالب تاب بازی میکنم و cpu cori5 هست .
    راستی برای رمم میشه اینکارو کرد یا نه من الان که فقط 2 3 تا صفحه باز کردم و گرنام هم بازه استفاده از رمم 55 درصد هست حتی با برنامه cc cleaner هم تمیز کردم زیاد تاثیر نداشت فکر کنم درصدشم بیشتر شده !رمم 4 گیگه و ویندوز اورجینال 64 بیتی دارم البته چنتا بازی روی لب تاب دارم و وقتی که تازه توی ویندوز میرم درصد استفاده از رمم 34 تا 43 درصد متغیره تا چیزی هم باز میکنم میرسه به این عددی که گفتم .
    با آنتی ویروس noad هم عمیق که چک کردم 2 3تا ویروس بود که اونم مربوط به فایرفاکس بود که پاک شد.
    یک اسکیرین گرفتم دمای cpu و استفاده از رم و cpu رو نشون میده لطفا نظر بدید طبیعی هست یا نه !؟ کولینگ پدم دارم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by spartaqus; 27-04-2013 at 10:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •