سلام خدمت دوستان گرامی.یه مانیتور حدود قیمتی تا سقف 900 تومن،سه بعدی و فول اچ دی 20 اینچ،از لحاظ ظاهری زیبا باشه.برند هم چیزی که خودتون مناسب میدونید.ممنون
سلام خدمت دوستان گرامی.یه مانیتور حدود قیمتی تا سقف 900 تومن،سه بعدی و فول اچ دی 20 اینچ،از لحاظ ظاهری زیبا باشه.برند هم چیزی که خودتون مناسب میدونید.ممنون
بودجتون برای تهیه مانیتور 3دی یه مقدار پایین هست. در ضمن من به شخصه مانیتوری که 3دی داشته باشه و زیر 22 اینچ باشه ندیدم!
حالا اگر قید 3 یعدی بودن رو بزنم یه پیشنهاد دیگه بدید.بیشتر برای دیدن فیلم میخوام
پیشنهاد من LG LED 2342P + 3D با قیمت تقریبی 980 که 3D هم هست :
![]()
ممنون داداش گلم از راهنماییت.قیمتش خیلی خوبه.میشه یکم راجع بهش بهم اطلاعات بدید؟کیفیت ساخت،سه بعدی بودن،کنتراست و کیفیت تصویر وغیره چجوره؟در چه حده؟FPR یعنی چی؟
D2342 خیلی خوبه . منم موافقم .
ویژگیهای کلی :
23 اینچ
کنتراست بالا
full hd
دارای ورودی DVI و HDMI
امكان تبديل تصاوير دو بعدي به سه بعدي
عينكهاي بسيار سبك و ارزان قيمت
کیفیت تصویر خوب
مشخصات دقیق و کاملش رو میتونین در لینک زیر ببینین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لطف و پیگیری همه دوستان یک دنیا ممنون.همین مدل رو حتما خریداری میکنم.بازم ممنون
منظور از FPR اینه که این مانیتور مجهز به تکنولوژی پسیو هست و مزایای تکنولوژی پسیو رو داره . مثل داشتن عینک سبک که حالت تهوع و سرگیجه ی موقع دیدن تصویر سه بعدی رو از بین میبره و اینکه قیمت عینکها خیلی مناسبه و میتونی به راحتی به تعداد اعضای خونواده خریداریش کنی .
بابا ما میخواستیم یه مانیتور بخریم در حد 400 میگفتیم گرونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)