خسته نباشید به همگی .
پدرم یه دفعه نظرش گرفته و میخواد یه دو تومنی واسه TV خرج کنه و میخواد بره سریع تا شنبه یه تلویزیون بخره و ما هم گفتیم بیایم سریع اینجا یه سوال بکنم ببینم چی دستم میاد .
حقیقتش بودجه 2 تومن بیشتر نیست . منتهی میتونم راضیش کنم تا 2.5 هم بده . چون میخوایم به دیوار هم بزنیم احتمالا فعلا میز نمیگیریم .
یه TV میخوام توی همین قیمت ، 40 یا 42 اینچ . پلاسما که بی خیال چون کیفیتش پایین تره . مهم واسم کیفیته اون هم hd و fhd و همچنین کیفیت صدا و اکثر فرمتها رو هم پشتیبانی کنه از usb و زیرنویس و ... خودتون میدونید دیگه . سه بعدیش و اسمارت بودنش هم مهم نیست . البته یکی گفته بود که سه بعدی ها چون پنل بهتر و فرکانس بالاتری دارن توی کیفیت دو بعدی هم بهترن از مدل های پایین تر . بدم هم نمیاد که سه بعدی داشته باشه منتهی توی همین رنج قیمت .
امشب رفتم مدل ها رو دیدم . سامسونگ مدل 5550 و 6920 و 6930 اش که 40 بود همون تقریبا 2 تومن بود با 100 تومن اختلاف که پنل 5550 چون 100 هرتز بود بی خیال شدم . خواستم همون 6920 رو بردارم موقع خرید یکی گفت اینا مثل اینکه ساخت داخله و مدل های بالاتر که اسمارت بودن اونا ساخت خود سامسونگ هستن . توی تاپیک هم که سرچ کردم دیدم مثل اینکه راسته . از طرفی یکی از بچه ها همین جا گفته بود که 40 اینچ نخرین . چون قد رو کوتاه نشون میده که اونهم فکر کنم درست باشه چون واسم مهمه .
به هر حال LG رو هم نگاه کردم منتهی نه دقیق . فقط در حد قیمت و ویژگی هاش که 42 بود و واسه فیلم دیدن هم بهتره . یه جورایی به سمت LG هم متمایل شدم .
واقعا دیگه نمیدونم سمت کدوم برم . برند های دیگه هم خواهشا نگید که از این بیشتر گیج نشم . من خودم کلا با LG حال میکنم چون مانیتور خودم هم LG گرفتم و کلا برند شناخته شده ایه واسم . ولی همین که میگن LG فقط سه بعدیش خوبه و واسه دو بعدیش سامسونگ بهتره منو توی شک انداخته . واقعا نمیدونم . خواهشا بچه ها کمک کنید . همین شنبه باید بریم قال قضیه رو بکنیم .
یه نکته دیگه هم هست راجع به زاویه دید یه چیزایی شنیدم . کسی هست لینک مطلبی راجع به زاویه دید تلویزیون ها بده یا همینطوری یه توضیح مختصری بده که توی زاویه چه تفاوتی دارن مدل های مختلف و برندهای مختلف . یه وقت زاویه بد نباشه که یه ذره کج بشی کلا به هم بریزه رنگها و ... . چون مانیتورم LCD هستش و این مشکل رو واسه همین میگم یه وقت همچین چیز واسه TV پیش نیاد .
خیلی ممنون .