سلام دوستان گل و مهربون
من از وقتی ویندوز 8 رو نصب کردم هرکاری میکنم نمیتونم Etabs,safe .. رو اجرا کنم نصب میکنم اماارور میدن اکتیوشونم مرحله به مرحله رعایت میکنم اما باز ارور میده #17
اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم![]()
سلام دوستان گل و مهربون
من از وقتی ویندوز 8 رو نصب کردم هرکاری میکنم نمیتونم Etabs,safe .. رو اجرا کنم نصب میکنم اماارور میدن اکتیوشونم مرحله به مرحله رعایت میکنم اما باز ارور میده #17
اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم![]()
دوست عزیز این ارور واسه لایسنس برنامه هستش که احتمالن شما خوب کرکش نکردین ، و فک نمیکنم ربطی به ویندوز داشته باشه!
برنامه میبینی که به خوبی اجرا شده و ارور مربوطه به لایسنس برنامه هستش.
به احتمال زیاد باید .net framework 3.5 رو تصب کنید، چون روی ویندوز 8 به صورت پیش فرض نصب نیست. اول uninstall کنید برنامه هاییی که مشکل دارن ،اگه دیسک ویندوز 8 دارین، داخل درایو قرار بدین و این دستور رو اجرا کنید تا دات نت فریم ورک نصب بشه: (cmd با اکانت admin)
DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /LimitAccess /Source:d:\sources\sxs
بجای d: از ادرس دی وی دی درایو خودتون استفاده کنید.
دوست عزیز من هم sap 15 هم safe 12 و هم etabs 9.7.4 را نصب کردم فقط باید برنامه net frame work 3.5 رو برای ویندوزت نصب کنی
این روش برای ویندوز 64 بیتی برای خودم تست شده و 100 درصد کار میکنه به لینک زیر برین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روشی مه تولینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اموزش داده بسیار سادس و روشی که شما گفتی تو 64 bit متاسفانه جواب نمیده
در محیط safe mod یکبار مراحل اکتیو را انجام دهید درست انجام میشه.
ممنون از کمک دوستان حلشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)