تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک در مورد قطغ شدن اینترنت مخابرات

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض کمک در مورد قطغ شدن اینترنت مخابرات

دوستان بزرگوار این مشکل حدود دو هفته هست که ایجاد شده . به این صورت که وقتی کانکت میشم همه چیز خوبه ومشکلی نیست ولی بعد از حدود 10 تا 20 دقیقه لینک من میپره (هیچ ارور یا علامتی هم نمی یاد و اون دوتا مانیتور پایین صفحه هم هستند ولی خامشن) . اگه این حالت رخ بده باید چند بار یو اس بی (با usb وصلم ) رو در تمام پورتهای سیستم امتحان کنم تا درست بشه بعضی وقت ها هم ارور usb not recognzible اگه درست نوشته باشم میده ؟ ببخشدید طولانی شد . ممنون میشم کمکم کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان بزرگوار این مشکل حدود دو هفته هست که ایجاد شده . به این صورت که وقتی کانکت میشم همه چیز خوبه ومشکلی نیست ولی بعد از حدود 10 تا 20 دقیقه لینک من میپره (هیچ ارور یا علامتی هم نمی یاد و اون دوتا مانیتور پایین صفحه هم هستند ولی خامشن) . اگه این حالت رخ بده باید چند بار یو اس بی (با usb وصلم ) رو در تمام پورتهای سیستم امتحان کنم تا درست بشه بعضی وقت ها هم ارور usb not recognzible اگه درست نوشته باشم میده ؟ ببخشدید طولانی شد . ممنون میشم کمکم کنید
    با پشتیبانی تماس بگیر مشکل از مخابراته.آسیاتک هم همین مشکلات رو داشتن
    کدوم شهری؟

3. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

down stream
    SNR Margin
    این ها رو چک کن
    مشکل نویز خطه یا سرور مرکز
    اگر مطمئنی که مشکل از خط نیست (که هست ) شاید یکی از کارت های سرور مشکل پیدا کرده باشه
    در هر صورت پست حسین جان تایید میشه و یک تماس با پشتیبانی بگیر
    موفق باشید

5. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •