کودومشون امکانات بیشتری داره؟
کودومشون امکانات بیشتری داره؟
به نظر من VLC media player خیلی بهتره...
از وقتی سازندهی اصلی K-Multimedia Player این نرمافزار رو به Pandora واگذار کرده و خودش رفته پی Daum PotPlayer دیگه پیشرفت خاصی نکرده...
آیکون فایلهای رسانهایش هم همه یه جور شدهان که من از همون آیکونهای قبلیش استفاده میکردم یه مدت...
تواناییهای VLC رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخون تا متوجه بشی که K-Multimedia Player در برابرش هیچ ویژگی قابل توجهی نداره...
Last edited by pro_translator; 17-04-2013 at 15:06.
KMPlayer مرد. فاتحه اش هم خوندیم. ورژن های جدیدش هم جز یه سری کارهای جزئی و تبلیغات کار خاصی نکرده. فقط PotPlayer. وی ال سی هم یه مدته نصب نکردم نمیدونم مشکلاتش رفع شده یا نه ولی پلیر خوبیه
درسته... منم PotPlayer رو به K-Multimedia Player ترجیح میدم...
(البته نه این که K-Multimedia Player اصلا به درد نخوره... انتظار بیشتری از این نرمافزار میرفت..)...
لااقل سازندهی اصلی K-Multimedia Player (یعنی Kang Yong-Huee) داره روی PotPlayer کار میکنه!
(من الان Media Player Classic Home Cinema هم امتحان کردهام خیلی خوبه...)...
قطعا VLC media player خیلی بهتره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو برای مقایسهی VLC media player با PotPlayer میتونین ببینین...
با این حال K-Multimedia Player [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرطرفدارترینه...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)