تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: خرید N56vz با هارد 5400rpm ؟

داره خودمونی میشه Mohsen P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خونمون،خونتون،خونشون،راستش نمی دونم . . .

14 خرید لب تاپ تا 4 میلیون (خرید N56vz با هارد 5400rpm )؟

من می خوام ASUS N56VZ بخرم اما هاردش 5400rpm هستش ، حالا نمی دونم اینو بخرم یا نه ؟ و یا برم سراغ یه مدلی که 7200rpm هستش؟
    Last edited by Mohsen P; 17-04-2013 at 12:50.

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

میشه مسخصات کامل سیستم رو بزارید ؟
    فول اچ دی هست ؟

خب این بسه به نیاز خودتون ... من به شخصه چون تو 1 ترا بایت فقط آرشیو فیلم و عکس جمع می کنم هر چی سرعت کمتر باشه برام ارزون تر درمیاد و بهتره اما از اون ور هم ssd می خرم و وصل می کنم البته توجه کن که برای سیستم دسکتاپ گفتم
    اما برای لپ تاپ همون جور که قبلا هم گفتم بسه به کارتونِ ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اگه کافیگ 7200rpm داره که بی نیاز از توضیحه که سریعتره. هر چند در آینده هم 5400rpm رو میتونید با نوع سریعتری عوض کنید..

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

میشه مسخصات کامل سیستم رو بزارید ؟
    فول اچ دی هست ؟

خب این بسه به نیاز خودتون ... من به شخصه چون تو 1 ترا بایت فقط آرشیو فیلم و عکس جمع می کنم هر چی سرعت کمتر باشه برام ارزون تر درمیاد و بهتره اما از اون ور هم ssd می خرم و وصل می کنم البته توجه کن که برای سیستم دسکتاپ گفتم
    اما برای لپ تاپ همون جور که قبلا هم گفتم بسه به کارتونِ ...
    دوست عزیز من برای کارهای پردازشی می خوام مثلا یه نمونه برنامه متلب که روی یک سیستم 4 هسته ای بیش از 2 روز طول می کشه که ران بشه.
    راستش سر این که FHD باشه و یا نه بد جوری گیج شدم.در حالی که تو سایت ASUS همه n56vz ها رو FHD معرفی کرده در حالی که تو ایران HD هم پیدا میشه اون هم با Win7 ,8,[B]DOS[/B در حالی که درسایت ASUS داس نداره.
    ممنون میشم که کمک بیشتری بکنی
    یه سوال دیگه میشه در n56vz به جای درایو HDD ، درایو SDD گذاشت؟
    Last edited by Mohsen P; 16-04-2013 at 23:08.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگه میشه یه لب تاپ معرفی کنید (تا 4 میلیون)
    اولویت ها :
    1.CPU
    2.RAM
    3.LCD 15.6
    4.ترجبحا ASUS و بعد HP
    خارج از اولویت:
    1.زیبایی
    2.وزن

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوست عزیز من برای کارهای پردازشی می خوام مثلا یه نمونه برنامه متلب که روی یک سیستم 4 هسته ای بیش از 2 روز طول می کشه که ران بشه.
    راستش سر این که FHD باشه و یا نه بد جوری گیج شدم.در حالی که تو سایت ASUS همه n56vz ها رو FHD معرفی کرده در حالی که تو ایران HD هم پیدا میشه اون هم با Win7 ,8,[B]DOS[/B در حالی که درسایت ASUS داس نداره.
    ببین سایت ایسوس به صورت رسمی این ها رو گفته و اطلاعات ناقص هست
    به سایت آمازون یه سر بزن و ببین که انواع مدل های اچ دی و حتی با گرافیک 630 و سی پی یو i5 و ... خیلی چیزهای دیگه که تو لیست نیست و دستکاری شده رو وارد بازار کرده که تو ایرن وارد نشده
    به نظر من اگه میخوای اچ دی بخری نمیصرفه و به درد نمیخوره N55sl مدل i7 بگیر بهتره

یه زمانی سره این مبحث بحث کردیم ولی به نتیجه نرسیدیم فکر نکنم ssd بخوره. یعنی ssd میخوره ولی باید hdd رو برداری ...

اگه میشه یه لب تاپ معرفی کنید (تا 4 میلیون)
    اولویت ها :
    1.CPU
    2.RAM
    3.LCD 15.6
    4.ترجبحا ASUS و بعد HP
    خارج از اولویت:
    1.زیبایی
    2.وزن

y500 از لنوو جدیدا وارد بازار شده ولی دقیقا نمیدونم چه قدر قیمت داره فول اچ دی هم هست

n56vz و dv6 7000 و y580 به ترتیب از ایسوس و اچ پی و لنوو برترین و قوی ترین لپ تاپ ها که با بودجه قابل قبول هم میشه خرید هستن ولی به صورت رسمی هیچ جا نمیتونی پیدا کنی!

سوالی بود در خدمتم

7. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با این اوضاع ssd ها خیلی نمیشه به عنوان هارد اصلی روی ssd حساب کنین چون حداقل 256 نیاز دارین که هم کم میاد و هم گرونه اما در عوض با توجه به کارتون حتما لپ تاپی بگیرین که هر دو نوع هارد رو کنار هم بخوره که n56 اینطور نیست در نتیجه توصیه میکنم به فکر جایگزین باشین
    با اطلاعات من فکر کنم لنوو y500 و y580 و همچنین hpdv6 7000- این امکان رو دارن

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من اگه میخوای اچ دی بخری نمیصرفه و به درد نمیخوره N55sl مدل i7 بگیر بهتره
    n56vz و dv6 7000 و y580 به ترتیب از ایسوس و اچ پی و لنوو برترین و قوی ترین لپ تاپ ها که با بودجه قابل قبول هم میشه خرید هستن ولی به صورت رسمی هیچ جا نمیتونی پیدا کنی!
    سوالی بود در خدمتم
    من از خیر FHD بودن گذشتم
    اما N55SL پردازنده اش i7-2760 با چیپست HM65 داره که نسل ششم چیپست هستش در حالی که N56VZ پردازنده اش i7-3610 با چیپست HM76 داره که نسل هفتمم چیپست هستش.
    حالا نمی دونم کدوم سرعتش بیشتره.همچنین گرافیک N56VZ قوی تره.
    آیا اختلاف قیمت حدود 800 هزار تومن برای این اختلاف ها می ارزه؟
    کدوم پردازنده قوی تره 2760 یا 3610 ؟(مقایسه اینها در سایت اینتل 2670 با کلاک حداقل 0.1 تا 0.2 گیگ بیشتر است)
    چیزی که برای من خیلی اهمیت داره قدرت پردازشه
    متاسفانه من نمی تونم N56VZ با هارد 7200 پیدا کنم.یه پیشنهادی که خودم دارم اینه که یه مدل از HP بخرم که بشه هم HDD و هم SSD همزمان روش نصب کرد.
    Last edited by Mohsen P; 19-04-2013 at 11:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •