سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان عزیز در انجمن
من بعد از کلی تحقیق در مورد گوشی های مختلف به این نتیجه رسیدم که گوشی گلکسی اس3 یکی از بهترین گوشی های موجود هست و میخوام بزودی بخرم.
تو این مدت نکاتی رو در مورد خرید این گوشی یاد گرفتم که ترجیح دادم یک تاپیک جدید باز کنم و شما هم اگر یک سری راهنمایی های دیگه میدونید به این ها اضافه کنید تا بقیه دوستانی هم که قصد خرید این گوشی رو دارند استفاده کنند.
من چند تا مورد مینویسم ، ممنون میشم اگر بقیه دوستان نکات دیگری رو به لیست اضافه کنن یا در مورد همینا نظر بدن...
1-گوشی رو حتما با گارانتی معتبر و از نمایندگی ها یا مراکز فروش معتبر بگیرید.
2-این گوشی با گارانتی های مختلف سامتل، مایکروتل و... پشتیبانی میشه که همگی اونها یکی هستند و همه در یکجا پشتیبانی میشن پس پول اسم الکی ندین.
3-این مدل در 3 کشور (ویتنام،چین و کره) تولید می شود که از لحاظ کیفیتی زیاد تفاوتی نمیکند ولی میگن اگه (کره) گیر بیاد خوبه ولی بازم هیچ تفاوتی نداره.
4-در هنگام خرید حتما دقت کنید گوشی بصورت پلمپ شده شرکتی باشد و به هیچ عنوان ویترینی نخرید.
5-تمام بخش های مختلف گوشی رو چک کنید، صفحه نمایش و بدنه گوشی خط یا خشی نباشه و اثری از باز کردن پیچ های گوشی نباشه (البته جاهای معتبر این چیزا رو نداره)
6-شماره IMEI که در روی بدنه گوشی -- شده رو با شماره روی جعبه چک کنید باید هردو یکی باشند.
7-شماره IMEI رو به شماره 300084030 اس ام اس کنید تا اطلاعتی در مورد گارانتی و مدل گوشی و... براتون بیاد و باید همه چی درست باشه.
8-گاها پیش میاد یه جایی با قیمت پایین تر اون رو به شما میده، مواظب باشید و به خاطر کمی قیمت پایینتر نخرید چون امکان داره گوشی رفرش شده باشه و بعدا کلی مشکلات واسش پیش میاد.
9-....
10-...؟