سلام من یه صفحه ساختم ولی توش با وجود اینکه به آدرس سایت لینک دادم اما وقتی توی perview کلیک میکنم (Ctrl+Enter)و روی عکسها و button ها کلیک میکنم آدرس باز نمیشه اینم یه تصویر از Actions و تایم لاین .لطفا کمکم کنید .مرسی
![]()
سلام من یه صفحه ساختم ولی توش با وجود اینکه به آدرس سایت لینک دادم اما وقتی توی perview کلیک میکنم (Ctrl+Enter)و روی عکسها و button ها کلیک میکنم آدرس باز نمیشه اینم یه تصویر از Actions و تایم لاین .لطفا کمکم کنید .مرسی
![]()
salam
be bakhshid farsi neminevisam windows"am moshkel dare
codet moshkeli nadare
instance name ha ro dorost dadi?!
errore compile nemide?
بله instance name ها رو دست دادم .
erore compile چیه؟راه حلش چیه؟
کنار پنل time line یه پنل هست به اسم compiler errors وقتی خروجی میگیری داخل اون چیزی نوشته نمیشه؟!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببین تو کدت مشکلی نیست درسته ممکنه چون کد رو هی کپی و پیست کردی یه جایی مثلا اسم تابع ها رو تکراری گذاشتی...
یه کار بکن یه فایل جدید درست کن یکی از دکمه هاتو توش کپی کن کدشم همینطور ببین کارمیده یا یه کار دیگه تو فریم یک یه دستور stop(); بزار و تو فریم دو یک کی فریم بساز ببین بعد خروجی گرفتن دستور استوپ کار میکنه یا نه بعد بهم بگو
راستی ساعت 6 صبح بلند شدی پست زدیاگه برا نماز بیدار شدی قبول باشه
سلام امتحان کردم تویcompiler errors یه ارور داد که عکسش توی پایین هست
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کپی کردم کار نکرد-
میرم مدرسه یک ساعت زود تر پاشدم که بشینم پای نت(نت رایگان)!![]()
سلام اینکار رو کردم اما یه ارور داد
آیکون ها رو توی یه فایل جدید گذاشتم اما ثمری نداشت .
میخواستمم برم مدرسه گفتم پاشم یه سری بیام نت(رایگان)![]()
سلام روی ارور دابل کیک کن میره به خطی که اشکال اونجاس بعد اون خط رو نشونم بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)