دوستان همیشگی سلام.
با دو میلیون چه لپ تاپی بگیرم؟
مورد استفاده : دانشجویی (فیلم ، اینترنت ، گیم در حد معمولی!)
معیارها: دوام و بی دردسربودن ، صفحه نمایش بزرگ
هرچقدر هم بخونم که برند مهم نیست متاسفانه نمیتونم قبول کنم! با این بودجه سونی میشه گرفت؟
دوستان همیشگی سلام.
با دو میلیون چه لپ تاپی بگیرم؟
مورد استفاده : دانشجویی (فیلم ، اینترنت ، گیم در حد معمولی!)
معیارها: دوام و بی دردسربودن ، صفحه نمایش بزرگ
هرچقدر هم بخونم که برند مهم نیست متاسفانه نمیتونم قبول کنم! با این بودجه سونی میشه گرفت؟
با این بودجه سونی میشه گرفت چرا که نه ؟ ولی ضعیفه ...
من نظرم رو اچ پی هست مدل ۴۵۴۰ چون طرفدارای سونی معمولا انتخاب دومشون اچ پی یا ایسوس هست
از ایسر هم مدل v3 عالیه ...
البته هر دو این لپ تاپ ها مدل های i3 i5 و i7 دارن که قطعا با این بودجه میتونی i3 بخری البته g580 از لنوو هم هست که سی پی یو i5 داره ولی گرافیکش خیلی ضعیفه ( در حده آنبرد )
سوالی بود بفرما
ممنون دوست عزیز
درست فرمودی، با 4540 موافقم.فقط با i5 دیدم تو اینترنت 2 تومن.شما میگین قیمتش بالاتره؟( همون 4540 S هست دیگه؟ یا فرق دارن؟)
از نظر دوام مدل بی دردسریه؟
در مورد 4540 نگران چند موردم که تو نت خوندم:
یکی اینکه تعمیرکار ها hp رو سلطان خرابی های بی راه حل می دونن
دوم اینکه فروم ها پره از کاربرهایی که با نصب درایورها و کار با بلوتوث و وب کم این مدل مشکل دارن و خیلی وقت ها بی جواب موندن یا در بعضی موارد هم گفتن بایوس رو آپدیت کنید.
من رو بی دردسر بودن مدل تاکید دارم.نظرتون چیه؟
تبریک میگم.فروم بهترین و پربازدیدترین محله تماشای تاپییک ها شده.دیگه از کاربرای حرفه ای گذشته خبری نیست ظاهرا.
سلام دوست عزیز من خودم 4540 دارم سلطان خرابی نیست و سلطان خنکی و مقاومته
وب کم مشکل نداره اما چیپ ارتباطات بی سیم این لپ تاپ رو دو شر کت میزنن اگه از ralinkباشه بلوتوث کار نمی کنه اگه از atheros باشه مشکلی نیست
در ضمن یکی از نقاط قوتش صفحه ضد بازتابه اصلا چشم رو خسته نمی کنه
ممنونم دوست عزیز ؛ موقع خرید میشه تست کرد؟ یا راهی وجود داره که بفهمم ساخت کدوم شرکته؟
شما که این مدل رو دارین خیلی خوب میتونین نظر بدین: با این انتخاب موافقین یا گزینه بهتری وجود داره؟
کنار جعبه لپ تاپ دو برچسب وحود داره یکی کوتاهه و اطلاعاتی از قبیل mac adress و اینا رو میده و یکی بلنده
این برای اون برچسب بلند هست
Description QTY item Wlam ra 802.11bgn 1*1 ww 1 C1A03AV
سطر اول چیزی نیست اما اگه سطر دوم رو توی بر چسب دیدی برای رلینکه و کار نمی کنه
من خودم این لپ تاپو تایید می کنم بهمن خریدمش باهاش crysis2&3 nfs the run nfs most wanted 2012 و 3ds max کار کردم برای من که مشکل نداره
در ضمن من با i5 این بازیو رو انجام دادم و گرافیکم radeon7650 با 2gb ddr3 هست
باید در یکی از سطر ها "WLAN A 802.11 bgn +BT WW" باشه
Last edited by Devicestreet; 23-05-2013 at 09:11.
عزیز جان این کاملا طبیعیه . .یکی اینکه تعمیرکار ها hp رو سلطان خرابی های بی راه حل می دونن
معمولا مدلهایی که فروششون زیاد باشه دست کاربرای مختلف میفته و احتمالات واسشون بیشتر میشه
ببخشید دوست عزیز ، متوجه منظورتون ازستون افقی نشدم.فکر کنم منظورتون یا سطر بوده یا ستون عمودی.نه؟ آخه ستون که افقی نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)