تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در کپی نشدن فایلها در هارد اکسترنال ویسترن پاسپورتی بر روی هارد کامپیوتر

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض مشکل در کپی نشدن فایلها در هارد اکسترنال ویسترن پاسپورتی بر روی هارد کامپیوتر

سلام.مشکل من در کپی نشدن فایلها از روی هارد اکسترنال وسترن بر روی هارد کامپوتره.وقتی فایلی را از روی وسترن کپی و روی هارد کامپیوتر پیست میکنم چند ثانیه پیست میشه ولی بعدش چراغ هارد اکسترنال خاموش میشه و انتقالی صورت نمیگیریه.انگار کپی از روی وسترن قفل شده!!!ولی به راحتی میشه از روی هارد کامپیتور فایلی را به وسترن انتقال بدم.دوستان مشکل کجاست و راه حلش چیه؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.مشکل من در کپی نشدن فایلها از روی هارد اکسترنال وسترن بر روی هارد کامپوتره.وقتی فایلی را از روی وسترن کپی و روی هارد کامپیوتر پیست میکنم چند ثانیه پیست میشه ولی بعدش چراغ هارد اکسترنال خاموش میشه و انتقالی صورت نمیگیریه.انگار کپی از روی وسترن قفل شده!!!ولی به راحتی میشه از روی هارد کامپیتور فایلی را به وسترن انتقال بدم.دوستان مشکل کجاست و راه حلش چیه؟؟
    سلام .
    روی یه سیستم دیگر هم تست کنید و ببینید بازهم مشکل داره یا خیر !؟

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

مرسي دوست عزيز .فهميدم مشكل از كجاست.مشكل از تبديل usb2 است تمام پورتاش يه جورايي قفلن و نميشه از روي هارد اكسترنال به هارد كام داده انتقال داد .هارد را وصل كردم به usb مادربرد مشكل حل شد.اما يو اس بي مادر برد ورژن يكه.و در نتيجه سرعت انتقال پايينه!!راه حلي دوستان واسه مشكله كارت يوي اس بي 2دران؟كارت pci

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •