سلام من یه هارد ۱ ترابایت ساتا دارم (اینتر نال) میخواستم بدونم که میتونم تبدیلش کنم به اکسترنال طوری که نیاز به آداپتور نداشته باشه ؟ اینم مدلشه : Western Digital 1 TeraByte Green
سلام من یه هارد ۱ ترابایت ساتا دارم (اینتر نال) میخواستم بدونم که میتونم تبدیلش کنم به اکسترنال طوری که نیاز به آداپتور نداشته باشه ؟ اینم مدلشه : Western Digital 1 TeraByte Green
سلام .
اگر از انواع 3.5 اینچی باشه برای اکسترنال کردن حتماً نیاز به آداپتور برق هست چون ولتاژ 5 ولتی usb برای راه اندازی آن کافی نیست .
یک هارد اینترنال 2.5 اینچی لپ تاپ را چگونه به یک هارد اکسترنال تبدیل کنم ؟ چه چیزی لازم است ؟
از این خیل عظیم کسی اطلاعی در این مورد ندارد ؟
تنها چیزی که لازمه خرید یه باکس هارد هست . باکس مخصوص هاردهای 2.5 اینچی . توصیه میشه از انواعی بخرید که کابل usb آن دو سر (y-cable) باشه .
منظورتان از "کابل usb آن دو سر (y-cable) باشه" چیه ؟ آیا عکسی از آن دارید ؟
همانطوریکه در عکس زیر میبینید دومین کانکتور صرفاً برای تامین برق بیشتر هست و دیتایی رو انتقال نمیده .
![]()
باکس مخصوص هاردهای 2.5 اینچی چه قیمت هستند و ایا مدل و کیفیت خاصی باید داشته باشن ؟
با تشکر
عذر میخوام تاحالا تو بازار تبدیل ساتا به esata دیدین؟مثل لینک زیر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه هارد اکسترنال دارم که سوکت یو اس بی اون شکسته ، اون هارد اکسترنالمو باز کردم دیدم از دو تیکه یعنی یه برد کوچیک و خود هارد تشکیل شده اون تیکه کوچیکو کندم دیدم دوتا جای فیش داره که شبیه هارد اینترناله ، حالا سوالم اینه که میشه اون هاردو به کامپیوتر وصل کرد؟ اگه وصل شه نمیسوزه؟ و اون تیکه برد کوچیکو میشه پیدا کرد اگه میشه کجاها دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)