تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 38 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 374

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

بالاخره 4 تیم صعود کننده به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مشخص شدند

قرعه کشی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا فردا برگذار میشود و 4 تیم صعود کننده حریفان خود را خواهند شناخت .
    نکته جالب توجه در این مرحله حضور نداشتن هیچ یک از نمایندگان انگلیس و همچنین حضور 2 تیم صدر نشین از لیگ های آلمان و اسپانیا می باشد .

بایرن مونیخ , دورتموند ,
    بارسلونا و رئال مادرید 4 تیم حاضر در این مرحله می باشند .

بایرن مونیخ

در مرحله یک چهارم نهایی خیلی ها فکر میکردند بازی بایرن مونیخ و یوونتوس سخت ترین و غیر قابل پیش بینی ترین بازی این مرحله باشد ولی این بایرن مونیخ بود که با زدن 4 گل در 2 بازی رفت و برگشت هیچ حرف و حدیثی برجای نگذاشت و با اقتدار به مرحله بعد صعود کرد .

دورتموند

حریف دورتموند در مرحله یک چهارم نهایی مالاگا بود که در بین 8 تیم حضور یافته در مرحله یک چهارم به نوعی ضعیف ترین تیم حاضر در این مرحله به حساب می آمد . به هر حال دورتموند که تا دقیقه 89 در بازی برگشت 2-1 از حریف اسپانیایی عقب بود توانست با زدن 2 گل در 2 دقیقه پایانی در زمین خود شگفتی رقم زند و به مرحله بعد صعود کند .

بارسلونا

بعد بازی رفت در مرحله یک هشتم نهایی که بارسلونا در خانه میلان با ارائه یک بازی نسبتا ضعیف با نتیجه 2-0 تن به شکست داد خیلی ها بارسلونا را حذف شده می دانستند . اما در بازی برگشت این بارسلونا بود که با نتیجه 4-0 شگفتی خلق کرد و ثابت کرد هنوز هم یکی از قدرت های اروپاست . در مرحله یک چهارم هم بارسلونا با حریفی از فرانسه یعنی پاری سن ژرمن رو به رو شد و توانست با نتیجه 3-3 در 2 بازی رفت و برگشت و با توجه به گل زده در خانه حریف به مرحله بعد صعود کند .

رئال مادرید

حریف رئال در این مرحله گالاتاسرای بود . بعد بازی رفت در سانتیاگو برنابئو که رئال توانست گالاتاسرای را با نتیجه 3-0 شکست دهد با خیالی آسوده به ترکیه رفت تا با داشتن یک نتیجه خوب به میدان برود . در بازی برگشت در دقیقه 7 رونالدو با زدن 1 گل کار را برای گالا سخت کرد اما گالاتاسرای با زدن 3 گل در 20 دقیقه در بازی برگشت نشان داد آنچنان حریف دست و پا بسته ای نیست . ولی به هر حال این 3 گل نتوانست به گالا کمک کند و این رئال بود که با نتیحه 5-3 در دو بازی رفت و برگشت به مرحله بعد صعود کرد .

/////////////

به هر حال 4 تیم حاضر در این مرحله باید 1 روز صبر کنند تا حرفان خود رو بشناسند .

قرعه کشی مرحله نیمه نهایی فردا جمعه انجام می شود و تیم ها روزهای سی آوریل و اول ماه مه ( 11و 12 اردیبهشت) به مصاف هم خواهند رفت.

دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا هم روز 23 ماه مه ( چهارم خرداد) در ورزشگاه ویمبلی لندن برگزار خواهد شد.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

تاریخ بازی های رفت

سه شنبه 3 اردیبهشت

بایرن مونیخ - بارسلونا

چهارشنبه 4 اردیبهشت

دورتموند - رئال مادرید

تاریخ بازی های برگشت

سه شنبه 10 اردیبهشت

رئال مادرید - دورتموند

چهارشنبه 11 اردیبهشت

بارسلونا - بایرن مونیخ
    Last edited by wooooow; 13-04-2013 at 11:20. دليل: "بارسلونا با حریفی از آلمان"

2. 14 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

قرعه کشی کی انجام میشه؟
    امیدوارم دو بازی المانی-اسپانیایی باشه.
    خیلی دوست دارم بازی دورتموند-بارسا را ببینم

4. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

قرعه کشی کی انجام میشه؟
    امیدوارم دو بازی المانی-اسپانیایی باشه.
    خیلی دوست دارم بازی دورتموند-بارسا را ببینم
    نکته اینه که رئال به هر تیمی بخوره بازی تکراری خواهد بود به نوعی. ال کلاسیکو که خیلی زیاد بود چند وقت اخیر. بازی دورتموند و رئال هم که در مرحله گروهی بود. رئال بایرن هم که نیمه نهایی فصل قبل.

6. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

جمعه ساعت 14.30...

8. 4 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

نکته اینه که رئال به هر تیمی بخوره بازی تکراری خواهد بود به نوعی. ال کلاسیکو که خیلی زیاد بود چند وقت اخیر. بازی دورتموند و رئال هم که در مرحله گروهی بود. رئال بایرن هم که نیمه نهایی فصل قبل.
    من خیلی دوست دارم قرعه این شکلی بشه

رئال - دورتموند

بارسا - بایرن (( به طرز وحشتناکی دوست دارم این بازی رو ببینم ))

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

قرعه کشی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2012-2013 ( برای اولین بار )

جمعه 23/01/1392 ساعت 14:30 به وقت ایران | مکان : لیون فرانسه

11. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان همونطور که گفتم من خودم تاپیک رو نزدم
    ولی به هر حال یه چنتا کلمه تو پست اول نوشتم تا تاپیک یه ذره رسمی تر بشه .

الان با خوندنش فکر میکنین از جایی کپی برداری شده هست ولی اصلا اینطور نیست و با توجه به اون چیزایی که تو سایت های ورزشی میخونم نوشتم . همون جوی که نویسنده ها به مقالشون میدن
    (( یه ذره هم زیادی نوشتم ))

عکس و 2 خط اخر هم تو پست اول از تاپیک یک چهارم کپی کردم

من همه بازی ها رو ندیدم و با توجه به شنیده های دوستان و نتیجه ها یه چنتا خط از هر تیم نوشتم
    امیدوارم طرفداران 4 تیم بد برداشت نکنن .

Last edited by wooooow; 11-04-2013 at 15:35.

13. 6 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من دوست دارم حالا که شانسش وجود داره و تیمها فقط از آلمان و اسپانیا هستند
    تیم های اول لیگ با هم بازی کنند و تیم های دوم با هم. یعنی دورتموند-رئال و بایرن-بارسا
    بدترین اتفاق ممکن خوردن تیم های یک کشور به هم

15. 9 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاگردان مورینیو در نیمه نهایی فصل گذشته مقابل بایرن شکست خوردند و در مرحله گروهی امسال هم برابر دورتموند حسابی به دردسر افتادند اما ترسی از روبرو شدن با بارسا ندارند

سایت گل- بارسا پیش از دیدار شب گذشته بی عیب و نقص به نظر می رسید. آنها مطمئن بودند که می توانند به راحتی پاری سن ژرمن را شکست بدهند و راهی مرحله نیمه نهایی چمپیونزلیگ شوند. هواداران این تیم هم از رسیدن تیم شان به مرحله بعد و یک ال کلاسیکو دیگر صحبت می کردند؛ پیام آنها واضح بود؛ می خواهند با رئال روبرو شوند.
    اما نمایش نه چندان درخشان آنها مقابل پاری سن ژرمن، دیداری که در آن مسی با پای لنگان نقش ناجی این تیم را ایفا کرد و بارسا تنها به لطف گل زده در خانه حریف راهی مرحله بعد شد، چندان هواداران کاتالانی را راضی نکرد. اکنون به نظر می رسد، خیلی از آنها ترجیح بدهند در نیمه نهایی با دورتموند روبرو شوند.
    البته رئالی ها چنین نظری ندارند. شاگردان مورینیو در مرحله گروهی مقابل دورتموند حسابی به دردسر افتادند. آنها پس از شکست 2-1 در دیدار رفت در وست فالن، در دیدار برگشت در برنابئو، تنها به لطف گل دققه 89 مسوت اوزیل توانستند به یک تساوی دست پیدا کنند. بعد از شکست فصل گذشته مقابل بایرن در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان، نفرین آلمانی رئالی ها همچنان ادامه دارد و مادریدی ها علاقه ای به رویارویی دوباره با مردان بااستعداد هاینکس را ندارد. آنها بارسا را ترجیح می دهند.

رویارویی های قبلی بارسا و رئال در نیمه نهایی چمپیونزلیگ
    2001-02 بارسا 0-2 رئال
    رئال 1-1 بارسا
    2010-11 رئال 0-2 بارسا
    بارسا 1-1 رئال
    مورینیو دوست دارد برای همه چیز از قبل برنامه ریزی کند و از اینکه در قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی این فصل، رویارویی تیم ها در مرحله نیمه نهایی لحاظ نشده بود، کمی ناراحت شد. او پیش از دیدار سه شنبه شب مقابل گالاتاسرای گفت:" من دوست دارم بدانم در نیمه نهایی با چه تیمی روبرو خواهیم شد." به هر حال او فردا حریف تیمش را خواهد شناخت.
    اگر حریف رئال بارسلونا باشد، او لازم به برنامه ریزی زیادی ندارد. زیرا می داند که چگونه آنها را شکست بدهد. بعد از شکست تحقیرآمیز 5-0 مقابل بارسا در نووامبر 2010، رئال بازی به بازی مقابل بارسا بهتر کار کرد و سرانجام در دو دیدار اخیر مقابل حریف کاتالانی، در فاصله 5 روز، به دو پیروزی دست پیدا کرد و دشمن قدیمی را از رقابت های کوپا دل ری حذف کرد.
    آقای خاص بعد از شکست 3-2 تیمش مقابل گالاتاسرای، اظهار امیدواری کرد که در مرحله بعد با پی اس جی روبرو شود:" من دوستانی در پاریس دارم اما در بارسا نه." البته او پیش بینی کرده بود که بارسا به همراهی بایرن و دورتموند راهی مرحله نیمه نهایی خواهند شد و پیش بینی اش هم درست از کار درآمد.
    حالا از بین این سه حریف، او مطمئنا بارسا را ترجیح می دهد. آنها احساس می کنند که بارسا را در مجموع دو دیدار راحت تر می توانند شکست دهند؛ تا در تک بازی فینال. مورینیو استاد طرح ریزی بازی برای 180 دقیقه است و به خوبی می داند که تیمش بعد از پیروزی 3-1 دو ماه قبل در نوکمپ، می تواند بار دیگر برای بارسا دردسرساز شود.
    آن پیروزی تردیدهایی زیادی را برای هواداران بارسا به وجود آورد و پیروزی رئال در ال کلاسیکوی برگشت لالیگا، کهکشانی ها را از نظر روانی در شرایط بهتری نسبت به رقیب قرار داد.
    آرایش 4-2-3-1 دورتموند می تواند شرایط را برای رئال بسیار دشوار کند (سیستمی که رئالی ها هم از آن استفاده می کنند)؛ ضمن اینکه بایرن هم پس از پیروزی فصل گذشته مقابل بایرن، از شرایط روحی بهترین در مقابل این تیم برخوردار است. در حالی که سبک تهاجمی بارسا کاملا مورد پسند مردان مورینیو است. مطمئنا بعد از نمایش نه چندان هیجان انگیز بارسا در دیدار دیشب، رئالی ها امیدوارند که در نیون سوئیس، نام بارسا به عنوان حریف شان از گوی خارج شود.

17. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من شخصا دوست دارم با بایر بیفتیم و یه درس درست حسابی بهشون بدیم
    نمیدونم چرا حس میکنم بایرن در حد ما نیست؟(مسخره نکردم ها واقعا حرف دلم رو زدم)
    فک میکنم بتونیم ببریمشون

19. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 38 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •