تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: تبلت HUAWEI MediaPad 7 Lite

در آغاز فعالیت MohammadAnsari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    شیراز

2 تبلت HUAWEI MediaPad 7 Lite

دوستان من مدتی هست که این تبلت رو دارم، تقریبا خوبه و از همه چیزش راضیم، مخصوصا با قیمتی که داره

فقط یک مورد هست که خیلی اذیتم میکنه! اگه کسی میتونه کمکم کنه لطفا راهنمایی کنه:

موقعی که از اینترنت 3G استفاده میکنم، به محض اینکه دکمه پاور رو مزنم و صفحه نمایش خاموش میشه، یا خودش بعد از زمان تعیین شده صفحه را خاموش میکنه، اینترنتش قطع میشه تا زمانی که دوباره روشنش کنم سریع وصل میشه! (فقط اینترنت، شبکه تلفن برقرار میمونه) مگر اینکه در حال شارژ باشه، چه یو اس پی با پی سی یا پاور برق! توی ستینگ باطری چیزی پیدا نکردم، فقط در مورد وای فای هست، که مشکل رو براش حل کردم. ولی اینترنت 3G هنوز مشکل داره! چون میخوام از هات اسپاتش استفاده کنم شده مصیبتی شده برام.
    یه سایت اصلیش ایمیل زدم و مشکل رو گفتم، ولی تحویل نگرفتن!!

لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

خب دوست عزیز این یچیز طبیعیه...شما وقتی صفحه نمایشو خاموش میکنید باید اینترنتش قطع بشه تا هزینه ای براتون نداشته باشه مگر اینکه در حال دانلود باشید و از شبکه استفاده میکنیدکه اونموقع اگه صفحرو خاموش کنید بازم اینترنت قطع نمیشه.3جی با 2جی فرقی نداره از لحاظ قطع شدن اینترنت.

در آغاز فعالیت MohammadAnsari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درسته که میتونه مفید باشه، اما باید به عنوان یک انتخاب در دسترس کاربر باشه، مثلا من از اسکایپ و وایبر استفاده میکنم، مواقعی که صفحه خاموشه اگه اینترنت وصل نباشه و کسی تماس بگیره متوجه نمیشم! همچنین من تبلت رو هات اسپای کردم که دستگاههای دیگه هم استفاده کنن، ولی وقتی صفحه خاموش هست، اینترنت اونها هم قطع میشه! به نظر هم میاد این قطع شدن برای صرفه جویی باطری باشه نه هزینه اینترنت، چون وقتی دستگاه در حال شارژ هست با خاموش شدن صفحه هم قطع نمیشه.

البته الان دو سه روزه که با خاموش کردن صفحه اینترنت 3G هم قطع نمیشه!! نمیدونم چی شده، ولی امیدوارم بمونه همینجور.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •