تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: ریاضی یا تجربی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض ریاضی یا تجربی؟

سلام
    من سال اول دبیرستان هستم. مدرسه ی فرزانگان 2 هم میرم (همون تیزهوشان). توی انتخاب رشته خیلی گیج شدم. از یه طرفی شغل های مهندسی رو بیشتر دوست دارم. از یه طرف دیگه هم عاشق زیست ام. خارج رفتن برام خیلی خیلی ملاک مهمیه. با خون و این جور چیزا هم مشکلی ندارم. اگه برم ریاضی احتمالا مکاترونیک میخونم و اگه برم تجربی، پزشکی یا دارو سازی می خونم. آدمی هم هستم که می تونم روزی 6 تا 8 ساعت درس بخونم.
    نمره های مدرسمم ایناست:
    زیست: 20
    فیزیک: 20
    شیمی:20
    ریاضی : 19

البته همه ی این دروس بیشتر از کتاب درسی هست. یعنی علاوه بر کتاب درسی یه سری کتاب های دیگه هم میخونیم که امتحانامون از اونا هم هست.
    خیلی ممنون میشم که کمکم کنید!
    Last edited by parnian.m; 11-04-2013 at 02:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خب علاقه خیلی خیلی مهممه
    برین شرایط کاری رشته های مختلفو با درس هاشونو نگاه کنین ببینین کدوم بیشتر به شما میخوره
    خب تجربی ها معمولا زمینه های کاری عملی و تحقیقاتی بهتری دارن
    البته همه اینا بستگی به اراده و توانایی فرد داره که خوب از پس رشتش بربیاد یا نه...
    و 100 البته تو ایران موقعیت یه دکتر خیلی بهتر از مهندس هست...
    کلا هر کدوم که میخواین برین سعی کنید بهترین باشین...
    تجربی اگه بجز اون 3 تا دکتری عمومی چیز دیگه ای برین زیاد نمیشه روش حساب کرد و فقط باید با هدف یکی ازین 3 تا برین تجربی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خیلی ممنون از کمکتون! راستش موضوعی که این جا خیلی برام مهمه خارج رفتنه. که خوب خارج رفتن با رشته تجربی به مراتب سخت تر از رشته ی ریاضی. خودم کلا بیشتر به تجربی علاقه دارم ولی خوب به همون اندازه به خارج رفتنم علاقه دارم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بیوتکنولوژی
    اگه به زیست و مهندسی علاقه داری...می تونه انتخاب خوبی برات باشه بد نیست یک تحقیقیث در مورد رشتش انجام بدی

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر مطمئنی که خارج میری ریاضی رو انتخاب کن. خارج رفتن با مدرک مهندسی خیلی راحته. خیلی از دوستای خودم که دانشگاه متوسطی مهندسی گرفتن برای فوق رفتن خارج.
    چندنفری رو هم میشناسم که نه برای تحصیل بلکه برای کار رفتن خارج.

اما اگر فکر میکنی شاید ایران بمونی تجربی رو انتخاب کن. آدم چه میدونه شاید رفتی دانشگاه عاشق شدی گیر کردی!
    مهندسی تو ایران برای دخترها بازار کار جالبی نداره.
    بعضی رشته های فنی مثل عمران و مکانیک شاید خارج از کشورم برای یک دختر مناسب نباشه.

من خودم دخترم، از بچگی دوست داشتم کامپیوتر بخونم و با علاقه مهندسی IT رو انتخاب کردم.
    الان که وارد بازار کار شدم یه جورایی پشیمونم از انتخابم.
    خارج رفتنم که دوست نداشتم. از ریاضی فقط ضررش نصیبم شده!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    من سال اول دبیرستان هستم. مدرسه ی فرزانگان 2 هم میرم (همون تیزهوشان). توی انتخاب رشته خیلی گیج شدم. از یه طرفی شغل های مهندسی رو بیشتر دوست دارم. از یه طرف دیگه هم عاشق زیست ام. خارج رفتن برام خیلی خیلی ملاک مهمیه. با خون و این جور چیزا هم مشکلی ندارم. اگه برم ریاضی احتمالا مکاترونیک میخونم و اگه برم تجربی، پزشکی یا دارو سازی می خونم. آدمی هم هستم که می تونم روزی 6 تا 8 ساعت درس بخونم.
    نمره های مدرسمم ایناست:
    زیست: 20
    فیزیک: 20
    شیمی:20
    ریاضی : 19

البته همه ی این دروس بیشتر از کتاب درسی هست. یعنی علاوه بر کتاب درسی یه سری کتاب های دیگه هم میخونیم که امتحانامون از اونا هم هست.
    خیلی ممنون میشم که کمکم کنید!
    سلام
    اول از همه یه مشکلی که در علایق افراد هست این هست که به خاطر تعریفهای بیجا و اغراق امیز هست که کسی به یک رشته علاقه پیدا میککند.
    خب الان از نظر بازارا کار رو اگر ببینیم از رشته های پزشکی بهتر نداریم.با توجه به قوی بودن سطح علمی و علاقه به زیست توصیه میکنم رشته تجربی رو انتخاب کنید .
    هم از نظر اسم یعین یکسره تا دکتری بودن و هم درامد و نگاه ویژه به این شغل شما حتما این رشته رو انتخاب کنید.
    اینکه شما از الان دارید به اینده نگاه میکنید نشان از هدفگذاریتون داره.
    و مطمئن باشید با یک برنامه ریزی و مطالعه مفهومیی به راحتی و بدون شک میتونید به آنچه که میخواهید برسید
    موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خيلي ممنون از کمک همگي! فکر کنم با توجه به نظرات شما بهتر باشه که تجربي برم. بازم ممنون از کمک همگي!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خيلي ممنون از کمک همگي! فکر کنم با توجه به نظرات شما بهتر باشه که تجربي برم. بازم ممنون از کمک همگي!
    راهنمایی دوستان واقعا عالیه
    شما هم انشالله همیشه موفق باشی دکتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

سلام
    اگه ملاکن خارج رفتنه سراغ تجربی اصلا نرو.
    چون پزشکب خوندن تو خارج دردسرش ۱۰۰ برابر رشته های ریاضی هست.
    یک ملاک دیگه هم اینه که قبولی پزشکی به مراتب سخت تر هست.
    مثلا الان من که رشتم ریاضیه اگه کنکور ۱۵۰۰ بیارم می تونم یک چیزی واسه خودم تو تهران بخونم!ولی اگه تجربی تو منطقه ۱ این رتبه رو بیاره باید بره دورافتاده ترین جا.
    اگه لاکت خارج هست حتما ریاضی بخون،خودشم چون دختری مشکل سربازی اینا نداری و راحت می تونی بری خارج

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان شنیدم مراکز استعداد سنجی در تهران هست...من بعد کنکور حتما می رم...کسی چیزی دربارش شنیده؟
    یکی از آشناهای ما می گفت در سوئد بچه ها از دوران راهنمایی اونجا می رن

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •