1: این کلا اشتباه هست:
RAM GEIL 4.0 GB FSB 1600
FSB مخفف Front-side bus هست ، اینم اسم باسی هست که در معماری های قدیمی وظیفه ارتباط بین پردازنده و ماژول های رم و رو داشت که حالا کلا حذف شده یعنی FSB مال رم نیست فقط رم به این باس متصل میشه!(کلا میدونی باس چی هست؟)
(البته بهتر بخواهیم بگیم CPU با FSB به MCH یا پل شمالی متصل میشه و رم و گرافیک و ... هم به MCH متصل میشن)
به این شکل نگاه کنید متوجه منظورم میشید(این شکل مال مادربورد های قدیمی هست):
در مورد ساپورت کردن رم ها هم دوستان جواب دادن!(اون لیست فقط بخشی از رم هایی هست که ساپورت میشه نه همهشون!(شخصا تا حالا رمی رو استفاده نکردم که در لیت مادربورد نوشته شده

)
در مورد فرکانس 1600 (در یک تاپیک دیگه پرسیده بودید که ضعیف هست یا نه؟) هم باید بگم که پردازنده Intel® Core™ i7-3770K که یکی از قویترین های اینتل هست، ماکسیموم 1600 رو ساپورت میکنه! یعنی این فرکانس کاملا کافی هست!(مگر برای سیستم های سرور و چند کاربره و ...)
اینم باید بدونید که کارایی با فرکانس همیشه هم جهت نیست!
برای مثال یک پردازنده رو در نظر بگیرید که پیش فرض با فرکانس 3Ghz کار میکنه! اینو وقتی اور کلاک میکنید ، مثلا تا 3.3Ghz بالا میبرید میبینید که کارایی کمی بهتر شد! ولی وقتی تا فرکانس 3.5Ghz بالا میبرید میبینید که کارایی سیستم زیاد نشد که هیچ، کمتر هم شد! اینبار میایید ولتاژ رو بالا میبرید تا پایداری سیستم زیاد بشه، و چون افزایش ولتاژ مشکلاتی مثل دمای بالا و خطر صدمه دیدن قطعه رو ایجاد میکنه نمیتونیم خیلی افزایشش بدیم! و به همین دلیل :
همیشه فرکانس 1800 بهتر از 1600 نیست! کلا افزایش فرکانس بدون در نظر گرفتن شرایط کارایی رو افزایش نمیده! ((
منظورم اینه که وقتی کمپانی تولید کننده پردازنده گفته حداکثر از رم هایی با فرکانس 1333 استفاده کنید، استفاده از رم هایی با فرکانس بالاتر ممکنه کارایی رو بالاتر نبره!))
فکر نمیکنم تو کاردانی نرمافزار درس معماری کامپیوتر داشته باشید، تو این درس کاملا توضیح میدن که دلیل این اتفاق چی هست و چرا فرکانس قطعات محدود هست و افزایش اون همیشه کارایی رو بالا نمیبره.(اگه لازم دارید بگو تا مختصر توضیح بدم)