با سلام
مي خواستم نظرات دوستان رو در مورد برنامه هاي پخش فايلهاي صوتي و تصويري بدونم.
لطفا به همراه دليل بگيد كه كدوم برنامه بهترينه.
با سلام
مي خواستم نظرات دوستان رو در مورد برنامه هاي پخش فايلهاي صوتي و تصويري بدونم.
لطفا به همراه دليل بگيد كه كدوم برنامه بهترينه.
من خودم برنامه jetaudio ورژن 6.1.6 پلاس رو بهترين برنامه در اين مورد مي دونم.
كيفيت صدا و تصوير عالي. تمامي فرمت ها رو ساپورت مي كنه. امكانات زيادي در حالت فول اسكرين داره كه وقتي فول اسكرين هست بدون نياز به اينكه منوي برنامه روي تصوير بياد فقط با كليدهاي كيبورد مي تونيد فيلم رو عقب و جلو برده - ولوم را كم و زياد كرده - تصوير رو بزرگ يا كوچك كرده و تمامي كارهاي مورد نياز رو انجام بدهيد.
در ضمن امكانات ديگه اي داره مثل تبديل كلي فايل صوتي به همديگر با بهترين كيفيت. حتي mp3pro را هم ساپورت مي كنه. تبديل سي دي صوتي به فايل هايي با پسوندهاي مختلف از جمله mp3 , wma , mp3pro و غيره.
ضبط هرگونه صدا از كامپيوتر با هر پسوندي كه بخواهيد.
رايت سي دي هاي صوتي با بهترين كيفيت
امكان ميكس صدا (در نسخه پلاس)
و خيلي امكانات ديگه كه فكر مي كنم باعث مي شه بهترين برنامه در اين زمينه نام بگيره.
سلام
به نظر من براي پخش فايل ها از اينترنت real player و QuickTime . براي خود ويندوز من media player رو ترجيح ميدم .
محمد جان در مورد اينترنت قبول دارم حرفتو. اما در مورد ويندوز دليل بياري ممنون مي شم.
مهدي عزيز
در مورد ويندوز از نظر كيفيت نگفتم از نظر شكل و شمايل و خوش دستي media player رو گفتم .منظورم media player ورژن 9 يا 10 بود .
داش مهدي
اينرو هم ببين:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
داش محمد شرمنده. نديده بودم.
راستي من از نظر فايلهاي صوتي و تصويري گفتم. اما winamp كه فايلهاي dat رو پخش نمي كنه!
در ضمن امكانات jetaudio رو در نظر بگيريد و بعد مقايسه كنيد.
قسمت jetaudio recording داراي امكانات خوبي برا ضبط فايلهاي صوتي كه خيلي بدرد مي خوره .
من از winamp استفاده ميکنم
برای فايل هاي dat هم از يک برنامه الحاقی به اسم پاور پلير استفاده ميکنم که حتی فلش رو هم پخش ميکنه
اقا بابك اين نوشتت هم جالبه .
مرگ اگر مرد است گو نزد من آی :arrow:
تا در آغوشش بگيرم تنگ تنگ
من از او عمری ستانم جاودان
او ز من جسمی ستاند رنگ رنگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)