با سلام
ایسر 5741 دارم تازه ویندوز 7 نصب کردم میزنم شارژ مشکلی نداره ولی وقتی از شارژ در میارم حتی رو 6 درصد هم یهو خاموش میکنه باید بزنم به شارژ تا روشن بشه ممنون میشم کمک کنید
با تشکر
با سلام
ایسر 5741 دارم تازه ویندوز 7 نصب کردم میزنم شارژ مشکلی نداره ولی وقتی از شارژ در میارم حتی رو 6 درصد هم یهو خاموش میکنه باید بزنم به شارژ تا روشن بشه ممنون میشم کمک کنید
با تشکر
سلام .. .
5741 واسه 2 سال پیشه![]()
باتری چند دقیقه نگه میداره ؟ 40 دقه رسیده ؟
اونی که شما میگی تو تنظیماته راحت میشه درست کرد
ممنونم میشم بفرمایید که تو تنظیمات چیکار باید کرد؟
در ضمن این 5741 از نظر شما خوبه یا بد؟
اگر یه پیغام هشدار هم میده پیش باتری، مشکل از ویندوزه...
من دو تا ویندوز داشتم، یکیش همیشه باتری رو روی 7% نشون میداد و یه هشداری هم پیش علامت باتری بود ولی وقتی میرفتم تو اون یکی ویندوز 89% بود![]()
5741 زمان خودش دستگاه خوبی بود.ولی با توجه به عمر اون ممکنه باطریش خراب شده باشه.battery bar رو نصب کنید سپس مقدار wear باطری رو چک کنید.میزان خرابی مشخص میشه.
اینجا هم اعلام کنید بهتر میشه راهنمایی کرد.
وارد این قسمت بشید و تغییرات رو اعمال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 5760 دارم باطریش فوق العادع هست....
فقط یه مدتی هست دیگه حوصلم نمیشه اونو در بیارم و دایم تو لب تاپم هست...تقریبا 4 ساعت شارژ نگه میداره
لپ تاپ من asus هستش دیروز باتریم این پیغام رو بهم داد consider replacing your battery اما امروز دیگه نداد
ولی بعضی وقتا که لپ تاپ رو شارژ میکنم plugged in, not charging میزنه اما بعضی وقتا هم charging
میزنه. یه وقتایی هم چراغ شارژش چشمک زن میشه
یه کم هم زود شارژش خالی میشه.برنامه ی باتری بار هم نصب کردم درصد فرسودگیش 38.9 هستش
باتریم باید عوض شه یا مشکل دیگه ای داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)