در مورد وصل كردن گوشي به كامپيوتر بوسيله ي يو اس بي وقتي گوشي را وصل ميكنم مدر مورد فايل منيجر ميگه no file maneger conected براي بار دوم اين اتفاق افتاد دفعه اول درست بود اگه لطف كنيد كمكم كنيد ممنون
در مورد وصل كردن گوشي به كامپيوتر بوسيله ي يو اس بي وقتي گوشي را وصل ميكنم مدر مورد فايل منيجر ميگه no file maneger conected براي بار دوم اين اتفاق افتاد دفعه اول درست بود اگه لطف كنيد كمكم كنيد ممنون
عضویتتون مبارک
عنوان تاپیک رو درست بنویسید تا بچه ها درست متوجه بشن! اینطور که شما نوشتی من فکر کردم گوشیتون ترکیده ! (این مدیرا کجان)
اولا مدل گوشی رو نگفتی ؟
دوما بجای فایل منیجر میتونی از نرم افزار های مشابه استفاده کنی که امکانات بهتری هم دارن
مثل Myphone explorer 1.4
ميشه بگي گوشيتو كي؟چند؟از كجا و با چه گارانتي خريدي؟؟؟؟؟؟نوشته شده توسط shady_er
ilailaila آخه اینجا جاش بود .اون داره کمک میخواد بعد تو....
اینارو بکن ببین چی میشه:
1.پورت یو اس بی رو عوض کن.2 .برنامه گوشی تو دوباره نصب کن(پاکش کن بعد) دیگه چیزی نمیدونم
اینطوری تاپیک نزن قلب بضی ها ضعیفه.
مدیرا که مارو دیگه ول کردن. همکاران که هیچکدوم نمیان مافیا هم فقط گفته کار خیره.
شادی خانم
مشکل میتونه از درایور کابل شما باشه که البته چون گفتید قبلا وصل شده پس از اون نیست
میتونه از نرم افزار فایل منیجر باشه . که من احتمال رو بیشتر به این مورد میدم
میتونه از پورت USB شما باشه که دوستمون هم گفتن . عوضش کنید شاید نتیجه گرفتین
ولی اگر نظر من رو می خواین از این نرم افزار برای ارتباط با گوشیتون استفاده کنید چون امکانات بیشتری در ازتباط با گوشیتون در اختیار شما میذاره
مثل ارسال اس ام اس از طریق کامپیوتر
تماس از طریق کامپیوتر
سرعت بالاتر در ارتباط با گوشی و مشاهده فایل های داخل اون ( هم مموری هم حافظه داخلی)
و ...
اسمش 5.My phone explorer 1.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Siavash Y; 07-08-2006 at 04:07.
ممنون
نرم افزارو دانلود كردم بازم ممنونم[FONT=Arial][SIZE=6]![]()
سه هفته پيش از دبي 1100نوشته شده توسط ilailaila
Last edited by shady_er; 30-08-2006 at 18:56.
خيلي ممنون از برنامه خوبتان
نوشته شده توسط Siavash Y
سياوش جان ممنون اين مشگل رو منم داشتم
البته من از علائدين خريدم )هفته پيش( تازه نوع مالزيشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)