تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشکل با لن و وایرلس نوت بوک و نت بوک

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض مشکل با لن و وایرلس نوت بوک و نت بوک

سلام
    من ایران نیستم اگه میشه کمک کنین این مشکل ما حل شه تو این گرونی نرم پول یورو بدم اینجا
    من دو تا نوت بوک دارم یک نت بوک
    1: مشکل من با نوت بوک تو استفاده از لن خوابگاه که میخوام لن استفاده کنم چراغ لن روشن میشه رو نوت بوک ولی بعد چند ثانیه میزنه دسترسی به اینترنت نیست ویندوز عوض کردم داریور نصب کردم نمیشه اینجا فقط کافیه کابل نصب کنم پسورد لازم نداره نمیدونم چی کار کنم فقط نوت بوک من اینجا نصب نمیشه جای دیگم ندارم ببرم تست کتم لن نوت بوک رو فقط همین انترنت خوابگاه هست

2 : مشکل حالا با نت بوک هام سر وایرلس
    اولی یک مدتی وقتی وایرلس استفاده میکنم هر 10 دقیقه 1 بار وایرلس قطغ میشه هر جا امتحان میکنم همینه داریور عوض کردم نشد ولی ویندوز عوض نکردم چون اورجینال و زبان ابنجاست برای همین عوض نمیکنم

نت بوک دومی رو اینجا خریدم مارک ایسوس هست روش 1 لینوکس ابونتو بود فقط با اون وایلس مشکل نداشت تا اینکه ویندوز روش دیروز ریختم استارتر داریورم نصب کردم اینم حالا هر چند دقیقه 1 بار وایرلس دیسکانک میشه دوباره باید کانکت شم نمیدوم مشکل چیه تو ابونتو که تو بود مشکل نبود اگه نزدیک مودم وایرلس شم مشکل نیست به محظ اینکه دور میشم قطعی میده
    یکی بگه چی کار کنم با این 3 تا دستگاه کارم گیره

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان چرا هیچ کس جواب من رو نمیده.

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام. .
    بچه ها سرشون شلوغه همه

1: مشکل من با نوت بوک تو استفاده از لن خوابگاه که میخوام لن استفاده کنم چراغ لن روشن میشه رو نوت بوک ولی بعد چند ثانیه میزنه دسترسی به اینترنت نیست ویندوز عوض کردم داریور نصب کردم نمیشه اینجا فقط کافیه کابل نصب کنم پسورد لازم نداره نمیدونم چی کار کنم فقط نوت بوک من اینجا نصب نمیشه جای دیگم ندارم ببرم تست کتم لن نوت بوک رو فقط همین انترنت خوابگاه هست
    معمولا ست افزار لن خرابی نداره : ) واسه همین شما کابل رو عوض کن ( مخصوصا سوکت معمولا از سوکت هستش )

اولی یک مدتی وقتی وایرلس استفاده میکنم هر 10 دقیقه 1 بار وایرلس قطغ میشه هر جا امتحان میکنم همینه داریور عوض کردم نشد ولی ویندوز عوض نکردم چون اورجینال و زبان ابنجاست برای همین عوض نمیکنم
    خاموش روشن میکنی بلافاصله کانکت میشه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام. .
    بچه ها سرشون شلوغه همه

معمولا ست افزار لن خرابی نداره : ) واسه همین شما کابل رو عوض کن ( مخصوصا سوکت معمولا از سوکت هستش )

خاموش روشن میکنی بلافاصله کانکت میشه ؟
    مرسی که حداقل شما جواب دادی
    کابل چک کردم مشکل هر چیه از نوت بوکه ویندوزم عوض کدم نشد درایورم دانلود ک ردم نشد فقط میمونه ای پی ست کردن امتحان کنم اگه بلدی کامل توضیح بده
    در نت بوکم اره راحت وصل میشن ولی سریع قطع میشن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خب عزیز ببین شما برای ست کردن ای پی باید یه ای پی بهش بدید بعد در قسمت گیت وی و دی ان اس ای پی سیستمی که اینترنت رو ارائه میده بدید همین فرضا کامپیوتر اولی اینترنت میده ای پیش اینه
    192.168.20.1
    شما باید سیستمتون رو اینجوری ست کنید
    192.168.20.3
    255.255.255.255
    gateway
    192.168.20.1
    dns:
    192.168.20.1
    دیگه مشکل اینترنت حل میشه
    واسه وایرلس هم شما وقتی نزدیکش میشی کانکت میشه قطع و وصل میشه فرضا همین که میگید 10 دقیقه یه بار اینجوری میشه؟
    یا به محض اینکه دور میشید اینجوری میشه؟

6. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

راجب ای پی ست کردن بیشتر توضیح بدین کدجا برم اگه تصویری باشه بهتره چون ویندوزم انگلیسی تیست
    نت بوکم نه ربطی به نزدیمی یا دوری نداره حتی اگه انتنم پر باشه بعد مدتی قطع میشه باید دوباره کانکت.
    میشه بگین چرا لن اون نوت بوک من فقط بازی در میاره نه مال بقیه

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نت بوکم نه ربطی به نزدیمی یا دوری نداره حتی اگه انتنم پر باشه بعد مدتی قطع میشه باید دوباره کانکت.
    شما دکمه وایرلس رو روشن خاموش میکنی دوباره وصل میشه درسته ؟

میشه بگین چرا لن اون نوت بوک من فقط بازی در میاره نه مال بقیه
    والا این احتمال ضعیفه ولی چیزی جز این نمیمونه که سخت افزار لن لپتاپ از کار افتاده باشه . .. هرکدوم از هشتا پورت خراب بشه کلا اتصال به مشکل میخوره

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

شما دکمه وایرلس رو روشن خاموش میکنی دوباره وصل میشه درسته ؟

والا این احتمال ضعیفه ولی چیزی جز این نمیمونه که سخت افزار لن لپتاپ از کار افتاده باشه . .. هرکدوم از هشتا پورت خراب بشه کلا اتصال به مشکل میخوره
    وایرلس منظورم این بود که دیسانکت میشن هر دپ وایرلس روشن میمونه خاموش نمیشه ولی ارتباط قطع میشه

راجب لن حالا میشه کامل توضیح بدین کجا برم ای پی ها روست کنم ویندوز سون هست ولی انگلیسی نیست اگه تصویری تویح بدین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

وایرلس منظورم این بود که دیسانکت میشن هر دپ وایرلس روشن میمونه خاموش نمیشه ولی ارتباط قطع میشه
    من منظور شما رو گرفتم حالا سوالم اینه :
    وقتی قطع میشه شما دکمه ی وایرلس رو خاموش روشن کنی دوباره وصل میشه یا حتما باید مودم رو ریست کنی ؟

راجب لن حالا میشه کامل توضیح بدین کجا برم ای پی ها روست کنم ویندوز سون هست ولی انگلیسی نیست اگه تصویری تویح بدین ممنون میشم
    تو قسمت ران بنویس ipconfig تا ip سیستم خودت رو ببینی . .
    اینم عکس :
    Last edited by kiuq; 18-04-2013 at 11:29.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

تست میکنم
    راجب نت بوک به مودم ربطی نداره اصلا
    هر دو چراغ وایرلس نت بوک روشن میمونه ولی یکی رو باید از رو نت بوک خاموش و روشن کنم وایرلس رو اون یکی دوباره کنت رو بزنم نیاز به خاموش روشن کردن وایرلس نت بوک نیست

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •