تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: ویروسی شدن فلش مموری

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ویروسی شدن فلش مموری

سلام
    من روی یه سیستمی کار می کنم که no 32 روش نصبه

متاسفانه چند روزیه که یه ویروسی روی سیستم اومده که آنتی ویروس قادر به حذفش نیست

روش کار ویروس هم اینطوریه که همه فایلای فلش رو برمی داره می بره داخل یه shortcut که شکل یه فلشه و حجم فلش هم روش نوشته

لذا برای دیدن فایلا باید برم توی فلش و بعد روی همون shortcut کلیک کنم تا پنجره جدید وا بشه و فایلای من رو نشون بده

مشکل عمده تر وقتیه که روی بعضی سیستما اصلا این shortcut کار نمی کنه و هر چی کلیک می کنی ارور میده

ممنون میشم راهنمایی کنید

اینم اسکرین شات از محیط فلش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام و عرض ادب
    دوستان تو پستهای مختلف روشهای مختلفی رو ارائه داده بودن .
    من با توجه به درگیر بودن به همچین موردی تمام روشها رو تست کردم و بهترین راه رو از نظر خودم براتون شرح میدم :
    باید این نکته رو هم بگم این مشکل روی سیستم های یه آتلیه فیلم و عکس بوجود اومده بود با 10 تا سیستم فعال

1- دانلود آخرین نسخه اینترنت سیکوریتی آویرا که میتونید اون رو از آدرس زیر بگیرین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (.... =سافت گذر )
    2- حتما باید ویندوز رو عوض کنید ، پس وقت رو تلف نکنین . من خودم تمام روشها رو رفتم ولی متاسفانه با وجود بلاک کردن آتوران باز با remove و زدن دوباره فلش ، اتوران دوباره رو فلش میشینه .
    3- قبل از انجام هر کاری اول اویرا رو نصب کنید (نیاز به آپدیت نیست )
    4- تمام حالات Hidden رو فعال کنید تا بتونید فایلهای سیستمی و ......... رو ببنید .
    5- یه پوشه داخل فلش هست که محتویات فلش اونجا ریخته شده .
    6- اون رو بردارید و بقیه فایلهای Root رو پاک کنید (فایلهایی که مهمولا توسط اتوران ساخته شدن)
    7- بعد از انجام این مراحل فلش شما دیگه مشکلی از این بابت نخواهد داشت .
    8- بهتره که آویرا رو آپدیت کنید .
    موفق باشید .

3. این کاربر از m_reza_str بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با تشکر از دوستمون ، خودم راه حل بهتر رو یافتم!

1- به هیچ وجه ویندوز رو عوض نکنید! چون نیازی به این کار نیست و با روش زیر ویروس کاملا از بین میره
    2- فایلهای hidden شده رو با ترفندایی که موجوده (مثلا همونی که دوستمون گفتن یا دستوری که در سیستم dos نوشته میشه و فایلا رو ظاهر می کنه) از حالت پنهان دربیارید(ممکنه بعد از طی مراحل زیر هم بشه ظاهرشون کرد اما چون در پایان مراحل ویروس از بین میره و دیگه shortcut اجرا نمیشه ممکنه فایلا رو نتونید ظاهر کنید و اطلاعاتتون از دست بره. به همین خاطر احتیاط شرط عقله!)
    3- نرم افزار trojan remover رو نصب و کرک کنید
    4- توسط این نرم افزار سیستم رو یه اسکن ساده کنید
    5- راحت استراحت کنید چون ویروس به ملکوت اعلی نقل مکان کرده و به هیچ وجه دوباره اجرا نمیشه!

منبع: NET DOCTOR-P30WORLD

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •