تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل ارور windows host process (rundll32)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

14 مشکل ارور windows host process (rundll32)

سلام دوستان
    من 2-3 بار ویندوز 7 ultimate نصب کردم و هر بار موقعی که عکسهامو باز میکردم و سریع عوض میکردم ارور COM Surrogate has stopped working رو میداد که تا حدی حل شد با راهنمایی یکی از پست ها, این بار همون عکسها رو وقتی سریع میزنم جلو ارور Windows host process (Rundll32) has stopped working رو میده! نمیدونم چه جوری رفعش کنم، خواهشا به صورت کامل و صریح کمکم کنین. (ضمنا رو سیستم هیچ نرم افزار خاصی فعلا نصب نیست)
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟؟؟!!!! یعنی اینقد ارور سختیه که نشه رفعش کرد و جوابی نیست!!!؟

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

چند تا راه حل برای این ارور قرارداده شده که من چند تایی که بیشتر از همه جواب داده رو قراردادم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

روش اول

اگر که برنامه nero روروی سیستم دارین به این مسیر برین C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter\NeVideo.ax to NeVideo.ax.bakup فایلی که با رنگ سبز مشخص کردم اسمش به فایلی که با رنگ قرمزمشخص کردم تغییر بدین بعد NeVideoHD.ax to NeVideoHD.bakup این یکی فایل رو هم طبق روش بالا عمل کنید

روش دوم

روی my computer کلیک راست گزینه Properties انتخاب کنید بعدش از ستون سمت چپ گزینه Advanced system settings رو انتخاب کنید بعد ازسربرگ advanved رو گزینه settings از قسمت Performance کلیک کنید تو کادری که باز میشه به سربرگ Data Execution Prevention برین اونجا گزینه Turn on DEP for all programs and services رو فعال کنید بعدش گزینه add انتخاب کنید به این مسیر برین C:\Windows\System32\dllhost.exe فایلی که بارنگ سبز مشخص کردم انتخاب واکی کنید

روش سوم

به فلدر آپشن سربرگ view برین اونجا چکمارک گزینه Always show icons, never thumbnails بزنید تایید اکی کنید بعد از نوع تست کنید

روش چهارم

طبق شکلهای پایین بترتیب شکل عمل کنید بعدشم در پنجره آخر که گزینه تایید اکی زدین سیستم در خواست ریستارت کرد سیستم ریست کنید بالا که اومد از نوع تست کنید

کد:
    کد:

4. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •