تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: یک سوال در مورد دانشگاه صنعت آب و برق عباسپور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض یک سوال در مورد دانشگاه صنعت آب و برق عباسپور

سلام من امسال 92 کنکور دارم و رشته عمران دانشگاه عباسپور رو هم مد نظر قرار دادم،سوال اولم اینه که آیا کسی هست که بدونه این دانشگاه آیا فقط گرایش عمران-آب داره یا عمران-عمران هم هست؟دوم این که این دانشگاه ارزش رفتن داره یا نه؟من خودم زنجان زندگی می کنم،آیا(اگه مسافت و رفت وآمد رو در نظر نگیریم)سطح این دانشگاه از سطح دانشگاه دولتی شهر زنجان بالاتره که آدم بگه ارزش رفتن داره؟ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام من امسال 92 کنکور دارم و رشته عمران دانشگاه عباسپور رو هم مد نظر قرار دادم،سوال اولم اینه که آیا کسی هست که بدونه این دانشگاه آیا فقط گرایش عمران-آب داره یا عمران-عمران هم هست؟دوم این که این دانشگاه ارزش رفتن داره یا نه؟من خودم زنجان زندگی می کنم،آیا(اگه مسافت و رفت وآمد رو در نظر نگیریم)سطح این دانشگاه از سطح دانشگاه دولتی شهر زنجان بالاتره که آدم بگه ارزش رفتن داره؟ممنون
    سلام
    ١- اميدوارم كه به رشته محل بهتري فكر كنيد كه خدايي نكرده اگر كمي ضعيف تر از اون چيزي كه فكر مي كنيد در كنكور ظاهر شديد حداقل به عمران عباسپور برسيد…!
    ٢- اين دانشگاه مهندسي عمران-عمران را تا حدود ٢٥٠٠ منطقه ١ و مهندسي علمي كاربردي عمران-آبفا را تا حدود ٣٥٠٠ منطقه ١ بر مي دارد.
    ٣- به طور كلي بعد از دانشگاه هاي شريف، فني، پلي تكنيك و علم و صنعت كه بالاترين سطح را دارند و دانشگاه هاي خواجه نصير، فردوسي مشهد، صنعتي اصفهان، شيراز، اصفهان، تبريز و بين المللي قزوين كه سطحشان كمي پايين تر از دانشگاه هاي قبلي است نوبت به دانشگاه هايي نظير صنعت آب و برق مي رسد كه از جمله دانشگاه هاي درجه ٢ تهران هستند و به مراتب سطحي بالا تر از دانشگاه هاي شهرستان (به جز آن هايي كه نام بردم) دارند…؛ اماااا…! و يك اماي بزرگ اين كه درست است كه اگر عباسپور از دانشگاه زنجان قطعا با كيفيت تر نباشد بدتر نخواهد بود! ولي من به شدت توصيه مي كنم كه در چنين شرايطي قطعا در شهر خود ماندن (با توجه به تجربيات دوستان زيادي كه دارم كه مشغول تحصيل در شهرستان هستند مي گويم…!) و ادامه تحصيل دادن بهتر خواهد بود…
    موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •