تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: مشکل عجیب موقع رایت زدن

آخر فروم باز manli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض مشکل عجیب موقع رایت زدن

سلام خسته نباشید دوستان یه سوال برام هست و اون این که من خواستم یه فایل یه گیگی رو رایت بزنم همه تصویری بود

حجمش کلا گیگ بود ولی وقتی رایت می خواستیم بزنیم حجم میشد 4 گیگ که خیلی عجبیب بود

می خواستیم برای دتسگاه خونگی بزنیم که نشون بده.. و این که آیا mp4 پخش میشه توی دستگاه خونگی ؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

نرو خودش عجیبه یه فایل 1 گیگی رو میزنه 4 گیگ منم چند تا فایل ضبطی داشتم اینطوری میکرد.
    فکر کنم اولش yes no میومد که یکی رو میزدی حجم خودش رو میزد.

شما از نرم افزار Video to DVD Burner استفاده کن یه چند تا هست اونا با دقیقه فیلم کار میکنن انگار.

mp4 هم باید تست کنید دستگاه های جدید فکر کنم بخونن. اگه فلش وصل میشه بهش یه فایل mp4 بریز توش ببین نشون میده یا نه نشون بده معلومه پشتیبانی میکنه.

3. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Nero به غیر از مشکلات عجیب و غریبی که داره نرم افزار سنگینیه و نصبش به صرفه نیست .
    من بنا بر تجربه نرم افزار Ashampoo Burning رو توصیه میکنم که خیلی هم ساده است و منوها و آپشن ها کاملا گویا و مشخص هستن .
    در مورد فرمت پخش هم باید بررسی کنید ببینید دستگاه خونگیتون اون رو ساپورت میکنه یا نه ؟ چون فرمت های ساپورت شده متفاوته و بعضی دستگاه ها هستن که ساپورت میکنن و بعضی هم نه .

5. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام خسته نباشید دوستان یه سوال برام هست و اون این که من خواستم یه فایل یه گیگی رو رایت بزنم همه تصویری بود

حجمش کلا گیگ بود ولی وقتی رایت می خواستیم بزنیم حجم میشد 4 گیگ که خیلی عجبیب بود

می خواستیم برای دتسگاه خونگی بزنیم که نشون بده.. و این که آیا mp4 پخش میشه توی دستگاه خونگی ؟
    نرو خودش عجیبه یه فایل 1 گیگی رو میزنه 4 گیگ منم چند تا فایل ضبطی داشتم اینطوری میکرد.
    فکر کنم اولش yes no میومد که یکی رو میزدی حجم خودش رو میزد.

شما از نرم افزار Video to DVD Burner استفاده کن یه چند تا هست اونا با دقیقه فیلم کار میکنن انگار.

mp4 هم باید تست کنید دستگاه های جدید فکر کنم بخونن. اگه فلش وصل میشه بهش یه فایل mp4 بریز توش ببین نشون میده یا نه نشون بده معلومه پشتیبانی میکنه.

عزیزان من کاربران رایانه
    وقتی شما از نرو استفاده میکنید گزینه رایت به صورت دیتا رو انتخاب کنید نه ویدئو فایل رو
    وقتی گزینه ویدئو فایل رو انتخاب میکنید فایل تصویری شما رو به فرمت VOB تبدیل میکنه به همین خاطر حجمش به قول شما 4 گیگ میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    وقتی فایل ها بصورت دیتا کپی بشن توی دستگاه های سینمای خانگی معمولا نمایش داده نمیشه
    برای همینه که باید بصورت Dvd Movie و ... ذخیره بشن که قابل پخش در سینمای خانگی باشه .

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

باید توجه داشته باشید که حجم یه فایل روی هارد با حجمش روی دیسک متفاوته. این برای بعضی فرمت های صوتی تصویری تفاوتش زیاده...
    همین

10. این کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز manli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب الان من بخوام با نرو بزنم که نشون بده توی دستگاه چه مسیری رو باید برم ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

درود
    وقتی فایل ها بصورت دیتا کپی بشن توی دستگاه های سینمای خانگی معمولا نمایش داده نمیشه
    برای همینه که باید بصورت Dvd Movie و ... ذخیره بشن که قابل پخش در سینمای خانگی باشه .
    دستگاه های سینمای خانگی 10 سال پیش اره
    ولی الان سیستم های جدید حتی فرمت دایویکس و ام کی وی رو هم پخش میکنن

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به قول معروف همه مثل شما که به تکنولوژی روز دسترسی ندارن
    وقتی طرف بیاد بصورت دیتا فایل رو کپی کنه و سینمای خانگیشون جدید نباشه با همین مشکل دست به گریبان میمونن .
    معمولا کم پیش میاد کسی این دستگاه ها رو ارتقا بده و سیستم و دستگاه جدیدی رو خریداری کنه و اکثر افراد با همون دستگاه برای سالیان سال کار میکنن .

در کل برای ذخیره فایل ها بصورت دیتا به نرم افزار نیازی نیست و میشه فایل ها رو Copy و در درایور رایتر Paste کرد و DVD خام رو گذاشت و کپی کرد.
    این جور ذخیره فایل ها همون حالت و حکم دیتا رو داره .
    من با همین روش فایل ها رو کپی کردم و در دستگاه سینمای خانگی نمایش داده میشه .

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به قول معروف همه مثل شما که به تکنولوژی روز دسترسی ندارن
    وقتی طرف بیاد بصورت دیتا فایل رو کپی کنه و سینمای خانگیشون جدید نباشه با همین مشکل دست به گریبان میمونن .
    معمولا کم پیش میاد کسی این دستگاه ها رو ارتقا بده و سیستم و دستگاه جدیدی رو خریداری کنه و اکثر افراد با همون دستگاه برای سالیان سال کار میکنن .

در کل برای ذخیره فایل ها بصورت دیتا به نرم افزار نیازی نیست و میشه فایل ها رو Copy و در درایور رایتر Paste کرد و DVD خام رو گذاشت و کپی کرد.
    این جور ذخیره فایل ها همون حالت و حکم دیتا رو داره .
    من با همین روش فایل ها رو کپی کردم و در دستگاه سینمای خانگی نمایش داده میشه .
    نه داداش حکایت من میدونی چیه
    همون که میگه نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم
    وگرنه من که نه سینمای خانگی دارم و نه دستگاه
    فقط روشش رو میدونم و اطلاعاتش رو دارم همین

15. این کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •