تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: رویش ریش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض رویش ریش

به خدا دیگه خسته شدم الان 20سالمه هنوز هیچی ریش در نیووردم
    ولی سیبیل و زیر چونه کاملا در اومده و پر شده ولی هیچی ریش ندارم و این باعث شده اعتماد به نفسم کم بشه کسی چاره ای داره؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوست عزیز سلا

این تنها مشکل شما نیست ...احتمالا به ژنتیک شما برمیگرده و شایدم اینکه چطور ریشتون رو میزنید

من هم همین مشکل رو داشتم...مدت زیادی با ماشین ریش تراش ریشامو میزدم که تغییر خاصی احساس نکردم اما بعدش از خمیر ریش و تیغ استفاده کردم دیدم رشدش بیشتر شد

البته کمی صبور باش

داره خودمونی میشه mohsent71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    kashmar

پيش فرض

خوش به حالت اقا من با 21 سال سن هنوز یک دونه ریش یا سبیل ندارم لطفا یکی راهنماییم کنه ابروم رفته بخدا هر جا میرم فکر میکنن 15 سالمه لطفا کسی اگه چیزی بلده دریغ نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من هم با 21 سال سن تقریبا همچین مشکلی دارم ودر جای خودش واقعا زجر آوره.اگه کسی راه حلی واسه این مشکل ما میدونه تو رو خدا کمک کنه

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به متخصص غدد درون ریز مراجعه کن.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

در غالب این موارد در قسمت‌های فاقد ریش، فولیکول مو اصلا وجود ندارد و لذا هیچ درمانی نمی‌تواند باعث رشد مو شود و تنها راه‌حل کاشت مو می‌باشد .
    چرا برخی از آقایان ریش و سبیل تنکی دارند؟
    درآمدن موهای صورت یا ریش یکی از علایم بلوغ در پسرها می‌باشد اما به ندرت در بعضی پسر ها ریش درنمی‌آورد و یا ریش‌های بسیار کم‌پشت و تنکی دارد. علت‌های مختلفی برای این پدیده وجود دارد. در نیامدن موهای صورت در جنس مذکرمی تواند دو منشأ داشته باشد. یکی اینکه اصلا فولیکول مویی وجود نداشته باشد.مثل هیپوتریکوزیس ارثی چنین مشکلی وجود دارد و به طور ژنتیکی در بعضی از پسران و مردان خانواده، قسمتی از ریش‌های فرد درنمی‌آید.

در غالب این موارد در قسمت‌های فاقد ریش، فولیکول مو اصلا وجود ندارد و لذا هیچ درمانی نمی‌تواند باعث رشد مو شود و تنها راه‌حل کاشت مو می‌باشد .
    موهای زیر بغل وعانه تنک وکم پشت بود ، وموهای صورت (ریش ) سینه ، بالای شکم وکمر وجود نداشته یا بسیار کم است .
    حال اگر کمبود تستوسترون بعد از بلوغ رخ دهد، بیمار ممکن است فقط از کاهش میل جنسی و اختلال عملکرد جنسی و نیز کاهش یافتن انرژی شکایت کند. در بیماران بالغ شده‌ای که دچار کمبود خفیف هورمون‌های مردانه می‌شوند یا در مواردی که این کمبود تازه‌ ایجاد شده باشد، موهای صورت یا بدن چندان تحت تاثیر قرار نمی‌گیرند زیرا پس از درآمدن ریش، تنها میزان اندک آندروژن (هورمون مردانه) برای حفظ آن کافی است و به همین دلیل است که افرادی که تغییر جنسیت از مذکر به مونث می‌دهند، علی‌رغم اینکه تحت درمان با هورمون‌های زنانه قرار می‌گیرند، اگر چه رشد موهای صورت‌شان کمتر می‌شود اما تقریبا در همه موارد لازم است برای رفع موهای صورت از لیزردرمانی استفاده نماییم. البته در مواردی که فرد به طور طولانی‌مدت از هورمون‌های مردانه محروم باشد، رشد موهای صورتش کمتر شده و نیاز به اصلاح کردن صورتش کمتر می‌شود.

راههای درمان
    افرادی که از کم‌پشت بودن موهای صورت و ریش رنج می‌برند، در ابتدا باید تحت بررسی هورمونی توسط متخصص غدد درون‌ریز قرار بگیرند و تا مشکلات هورمونی احتمالی بررسی شده و تحت درمان قرار گیرند و در ضمن معاینه توسط متخصص پوست و مو برای بررسی موهای سر، دندان‌ها و علایم جنسی ثانویه می‌تواند برای تشخیص سندرم‌های خاص مفید باشد. افرادی که به طور ارثی دچار تنک بودن ریش هستند، معمولا از نظر سایر مسایل هیچ مشکلی نداشته و قدرت جنسی آنها نیز تفاوتی با سایر افراد ندارد.

اغلب کسانی که چنین مشکلی را در ریش خود دارند با تراشیدن ریش، این نقص را تقریبا غیرقابل مشاهده می‌کنند ولی کسانی که اصرار به بلند کردن محاسن دارند، اگر در زمان معاینه توسط متخصص پوست موهای کرکی قابل مشاهده باشد، مصرف داروی ماینوکسیدیل موضعی ممکن است موهای ریز را درشت‌تر کند ولی در مواردی که هیچ مویی وجود نداشته باشد، معمولا درمانی به جز کاشت مو وجود ندارد.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام ملت

عاقا وقتی من ریشم یکم بزرگتر میکنم میخواره، فک کنم جوش هم در میاره! جوشی که در میاد فک میکنم از این ریش بزرگ کردن باشه.
    Last edited by raana; 20-05-2014 at 16:02.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

دنبلان گوسفند

جوابت در این هست . بگیر و استفاده کن به مدت نیم ساعت
    برای رویش مو و باروری هم مناسبه

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

شاید کمبود تستسترون.

البته حتما" باید توسط یک پزشک متخصص غدد ویزیت بشید.

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا تحفس مگه؟؟ما هم دارم میزنیم میره دیگه..دهنمون سرویس شده..البته تیغ بزنید زیاد میشه ..ولی صورتو خراب میکنه

11. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •