تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: چگونگی چک firmware برای هارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

14 چگونگی چک firmware برای هارد

سلام
    من یه هارد maxtor 6y دارم
    میخوام ببینم براش firmware اومده؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه هارد maxtor 6y دارم
    میخوام ببینم براش firmware اومده؟
    سلام .
    اول از همه این برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود و اجرا کنید و سپس دکمه new firmware check را بزنید تا وارد سایت سیگیت شوید .

سریال نامبر و مدل نامبر از قبل توسط برنامه گفته شده بصورت اتوماتیک پر شده است (عکس زیر) . کشور دیگری مثل امارات را انتخاب کنید . چون ایران در لیست تحریم ها هست .

سپس وارد صفحه ای میشوید (عکس زیر) که اگر ورژن firmware هارد شما قدیمی تر از ورژن موجود در سایت باشه پس در صورن نیاز آپدیت کنید . برای فهمیدن ورژن فعلی هارد از برنامه hd tune از قسمت info استفاده کنید . طبق عکس زیر آخرین ورژن موجود در سایت سیگیت برای هاردی با سریال s240jhtq و مدل نامبر 9YN164-500 ،دCC4H هست .

نکته مهم : حتماً مطمئن بشید که Part number و serial number و model number همانی هست که روی لیبل هارد نوشته شده است .

برای دانلود در قسمت Downloads and Actions (عکس بالا) روی click here کلیک کنید .

پس از اینکه وارد صفحه جدید شدید متوجه میشود که دو حالت برای آپدیت کردن وجود دارد (عکس زیر) .

1.اجرای برنامه آپدیت کننده تحت ویندوز .
    2.اگر سیستم عامل شما ویندوز نباشه یا عملیات آپدیت به روش اول ناموفق باشه پس باید با استفاده از فايل iso یک CD بوتیبل بسازید . دقت كنيد كه اين فايل مستقيماً نبايد روي CD رايت بشه بلكه با برنامه هايي مثل iso burner ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) روي CD رايت كنيد . پس از رایت نمودن روی CD و بوت شدن سیستم از روی ، طبق عکس زیر گزینه یک را انتخاب کنید که عملیات چک کردن هارد دیسک و سپس آپدیت کردن Firmware را آغاز میکند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

در روش اول پس از دانلود برنامه (لینک دانلود برنامه ویندوزی با کادر مشکی مشخص شده) و پس اجرای آن سیستم ریستارت میشود که یکسری حروف در صفحه نمایشگر دیده خواهد شد که نمایانگر در حال آپدیت کردن firmware هست . در حین آپدیت به چیزی دست نزنید و نکته مهم این هست که این کار رو زمانی انجام دهید که احتمال قطعی برق وجود ندارد . از اطلاعات مهم موجود در آن هم بکاپ بگیرید . پس از اتمام کار کنترل کنید آیا Firmware آپدیت شده یا خیر ؟
    Last edited by ata.royalfalcon; 21-02-2014 at 13:23.

3. 17 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    میشه فریمور هارد های سامسونگ رو هم آپدیت کرد ؟ اگه میشه لطفا روش آموزش آپدیت کردن فریمور هارد های سامسونگ رو هم بگید برای هارد
    hd200hj

با تشکر
    Last edited by hossen-09; 10-01-2014 at 02:43.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میشه فریمور هارد های سامسونگ رو هم آپدیت کرد ؟ اگه میشه لطفا روش آموزش آپدیت کردن فریمور هارد های سامسونگ رو هم بگید برای هارد hd200hj

با تشکر
    سلام .

از همان روشی که در پست دوم توضیح دادم استفاده کنید و ببینید آیا اصلاً Firmware موجود هست یا خیر ؟ من برای همین مدل ولی با سریال s16kj1epa01698 چک کردم Firmware جدیدی موجود نبود .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام ممنون من چک کردم ولی مدل هارد رو HD322HJ مینویسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از لینک زیر هم میتونید اقدام کنید ، بدون اینکه نیازی به برنامه drive detect باشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی به هر حال Firmware جدیدی موجود نیست .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود نمیشه . میشه ایمیل کنید برای من

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

برای من برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود نمیشه . میشه ایمیل کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •