تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: ----t سامسونگ ua40eh6030

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض ----t سامسونگ ua40eh6030

سلام
    خسته نباشید...میخواستم بدون سامسونگ مدل UA40EH6030R گیرنده دیجیتال داره یانه
    از دبی گرفتم حدود 2 میلیون...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو منو مخفی هم رفتم...گزینه دیجیتال شو رو فعال کردم سرچ میکنه ولی چیزی پیدا نکرد(البته پستهای سامسونگ که اموزش بعضی از مدلها بود استفاده کردم همین سایت )....در حالت عادی فقط انالوگ داره

ممنون میشم کمک کنید...تو سایتش این نوشته بود

DTV Tuner

READY

Analog Tuner

Yes

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید...میخواستم بدون سامسونگ مدل UA40EH6030R گیرنده دیجیتال داره یانه
    از دبی گرفتم حدود 2 میلیون...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو منو مخفی هم رفتم...گزینه دیجیتال شو رو فعال کردم سرچ میکنه ولی چیزی پیدا نکرد(البته پستهای سامسونگ که اموزش بعضی از مدلها بود استفاده کردم همین سایت )....در حالت عادی فقط انالوگ داره

ممنون میشم کمک کنید...تو سایتش این نوشته بود

DTV Tuner

READY

Analog Tuner

Yes
    دوست عزیز
    درمشخصات تلویزیون شما دارد آیا تمامی مراحل را در منوی مخفی درست رفتید ؟ اگر نمی توانید فعال کنید به این طریق عمل کنید که در موقع جستجوی کانال از کشور های مختلفی که به شما ارایه می شود یکی یک انتخاب و دیجیتال تان را برای جستجوی کانال انتخاب کنید و ببیند که کدام کشور دیجیتال شمارا فعال می کند معمولا انتخاب کشور نیوز لند اگر باشد زودتر جواب می دهد

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

البته پشتیبانی دیجیتال در شهر شما هم در کار شما موثر میباشد

5. این کاربر از sunicorn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون از پاسختون.....استرالیا...نیوز لند...سنگاپور هست.....مشکل منو مخفی هست فکر کنم .Local settings رو ED-Iran هست region رو به asia/d تغییر دادم نشد..سرچ کانال میزنه نمیاره چیزی

کد:
    شیراز

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کد:
    ممنون از پاسختون.....استرالیا...نیوز لند...سنگاپور هست.....مشکل منو مخفی هست فکر کنم .Local settings رو ED-Iran هست region رو به asia/d تغییر دادم نشد..سرچ کانال میزنه نمیاره چیزی

کد:
    شیراز
    دوست عزیز
    از روش زیر استفاده کنید و طبق گفتم در پستهای قبلی عمل کن و آیا اینکه در شهر شما و در منطقه شما با دستگاه دیجیتال کسی مشگل ندارد و اینه آنتن تلویزیو نتان بدرستی وصل و تنظیم است فیشهای آنتن بدرستی وصل است یعنی اتصال کوتاه بوجود نیا مده باشد همه موارد را چک کنید و اگر همه چیز درست بود آن وقت جستجو را به ترتیبی که در پستهای قبلی توضیح دادم عمل کنید بطور حتم اگر تلویزیون شما دیجیتال داشته باشد حتما درست می شود چون در برخی از تلویزیونها دیجیتال ready هستند که ممکن است که سخت ابزاری نباشد و جنبه نرم افزاری داشته باشد و نسب نشود

طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
    برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
    Last edited by matinpour; 03-04-2013 at 11:36.

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    کد:
    توی OPTION گزینه ch table وجود نداره....وقتی روی auto میزارم دوبار برمیگرد رو گزینه که خودش انتخاب کرده( تک تک میشه انتخاب کرد بجز auto )
    در قسمت sub option هم Region را asia-DTV گذاشتم...ولی گزینه language-arabic و PnP language نداره ....اصلا انگار منو مخفیش یه چیزها رو حذف کرده
    نشد.....به هر حال خیلی ممنون دوست عزیز...فقط دوس داشتم بگیر که نشد......

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    کد:
    توی OPTION گزینه ch table وجود نداره....وقتی روی auto میزارم دوبار برمیگرد رو گزینه که خودش انتخاب کرده( تک تک میشه انتخاب کرد بجز auto )
    در قسمت sub option هم Region را asia-DTV گذاشتم...ولی گزینه language-arabic و PnP language نداره ....اصلا انگار منو مخفیش یه چیزها رو حذف کرده
    نشد.....به هر حال خیلی ممنون دوست عزیز...فقط دوس داشتم بگیر که نشد......
    دوست عزیز
    آیا شما با کنترول مخصوص منوها را باز کردید چون ظاهرا منوهای شما بطور کامل باز نشده است

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کد:
    سلام
    با کنترول خودش که همراش هست.....قسمت sub option یک صفحه دو قسمت شده هست حدود 30 گزینه هست ولی اونکه شما گفتید نیست.....

بازم ممنون که وقت میذارید ممنون دوست عزیز

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

کد:
    سلام
    با کنترول خودش که همراش هست.....قسمت sub option یک صفحه دو قسمت شده هست حدود 30 گزینه هست ولی اونکه شما گفتید نیست.....

بازم ممنون که وقت میذارید ممنون دوست عزیز
    دوست عزیز

وقتی که روی auto میبرید خودش بطور خودکار همان دیجیتالی که فعال می شود رو می آورد ببینید تیونر شما این آیتم رو دارد SI_ATC2 اگر دارد به جای auto روی آن بگذارید و همان مراحل را بروید. اگر عمل نکرد و همه چیز از لحاظ آنتن و فیش درست بود. و انجام نشد بدانید که تلویزیون شما قابلیت دیجیتال را ندارد.

14. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام منم همین مدلو از چابهار گرفتم و مشکل پیدا کردن کانالای دیجیتالشو دارم زنگ زدم از فروشنده پرسیدم گفت بخاطر تحریم رو ایران مشکل داره و باید از سیستم اروپاییش استفاده کنم ولی من نتونستم لطفا اگه کسی با این مدل دیجیتال میگیره راهنمایی کنه ممنون میشم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •