تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: استفاده از پهنای باند اکانت adsl دیگران

در آغاز فعالیت Lockheed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض استفاده از پهنای باند اکانت adsl دیگران

سلام
    بنده از adsl مخابرات استفاده میکنم و از سرویس 256 کیلو با سرعت دانلود 32 ( ماکس) استفاده میکنم

حالا با توجه به اینکه رمز اکانتهای دیگری از کاربران مخابرات که پهنای باند مثلا 1024 یا 512 دارند رو در مودمم وارد میکنم اما هم در تنظیمات مودم و هم عملا در دانلود افزایش سرعتی ندارم و همون 256 هست !

کسی میتونه توضیحی بده ؟ تا اونجایی که من حدس زدم باند رو روی خط تلفن ست میکنند نه اکانت ؟ درسته ؟
    و یا هر حالتی .... آیا امکان افزایش باند با استفاده از اکانت پرسرعت افراد دیگر هست ؟ ( مخابرات )

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام
    بنده از adsl مخابرات استفاده میکنم و از سرویس 256 کیلو با سرعت دانلود 32 ( ماکس) استفاده میکنم

حالا با توجه به اینکه رمز اکانتهای دیگری از کاربران مخابرات که پهنای باند مثلا 1024 یا 512 دارند رو در مودمم وارد میکنم اما هم در تنظیمات مودم و هم عملا در دانلود افزایش سرعتی ندارم و همون 256 هست !

کسی میتونه توضیحی بده ؟ تا اونجایی که من حدس زدم باند رو روی خط تلفن ست میکنند نه اکانت ؟ درسته ؟
    و یا هر حالتی .... آیا امکان افزایش باند با استفاده از اکانت پرسرعت افراد دیگر هست ؟ ( مخابرات )
    سلام
    در صورتی که یک فرد با استفاده از اکانت دیگران سرعت بالاتری رو داشته باشه و فردی از اکانت مصرفی ناراضی باشد پورت رو محدود میکنند یعنی اگه اینترنت سرعت خور هم وصل بشید پورت اجازه افزایش سرعت نمیده.
    اما همینکه از محدودیت 256 به 1024. کوچ کنید قضیه برعکس میشه!!!!
    اگه پورت محدود باشه هیییییییچ راهی ندارید

Tapatalk HD

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من و دوستم هردوتامون پیشگامان بود مال من محدود با سرعت شبانه بالا و ماله اون نامحدود با سرعت شبانه پایین باهم توافق کرده بودیم گاهی شبا من مودمو خاموش می کردم اون با اکانت من وارد می شد و برعکس ولی الان همارا داریم که نمیشه این کارو کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •