همان طور که می دانید، واکسن ها معمولا با نسخه ضعیف شده یا کشته شده ای از عامل بیماری زا، باعث تحریک و تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند. اکنون محققان انگلیسی موفق به توسعه یک رویکرد جایگزین در تولید واکسن شده اند: آنها یک ویروس مصنوعی ساخته اند و به بدن اجازه می دهند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، آمادگی و قدرت لازم برای روبرویی با ویروس های واقعی را پیدا کند.
این ذرات ویروس مانند از نظر فنی ویروس محسوب نمی شوند. این واکسن توسط دانشمندان موسسه ملی استانداردها و کنترل انگلستان تولید شده است. واکسن جدید می تواند همانند واکسن های فعلی به تحریک سیستم ایمنی بدن بپردازد، اما هرگز و تحت هیچ شرایطی نمی تواند خود را بازتولید و تکثیر نماید. و در حالی که بسیاری از واکسن ها از ویروس مرده ساخته شده اند، این واکسن تقریبا هیچ چیزی درون خود ندارد و تنها یک پوسته سنتتیک و مصنوعی شبه ویروس است.
این محققان در اولین مرحله، فعلا این روش را برای تولید واکسن آزمایشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در گاوها به کار برده اند. اما تکنیک کار برای همه موارد تقریبا یکسان است و می توان در آینده آن را برای بیماری هایی چون فلج اطفال و دیگر موارد هم مورد استفاده قرار داد.
به نظر می رسد که علم پزشکی هم روز به روز بیشتر وارد حیطه داستان های علمی-تخیلی می شود. به نظرتان پس از وقایعی چون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تولید واکسن با ویروس مصنوعی، قدم بعدی چه می تواند باشد؟
narenji.ir