تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: دستیابی به اطلاعات موجود در هارد یک لپ تاپ خراب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض دستیابی به اطلاعات موجود در هارد یک لپ تاپ خراب

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ دارم که مادربوردش مشکل پیدا کرده و دیگه روشن نمیشه(امکان تعمیر نیست) ،برای اینکه به اطلاعات روی هاردم دسترسی پیدا کنم باید چکار کنم؟امکانش هست لپ تاپمو ببرم بیرون و اونا هاردو جدا کنن و اطلاعاتو انتقال بدن روی یه هارد اکسترنال یا ...

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ دارم که مادربوردش مشکل پیدا کرده و دیگه روشن نمیشه(امکان تعمیر نیست) ،برای اینکه به اطلاعات روی هاردم دسترسی پیدا کنم باید چکار کنم؟امکانش هست لپ تاپمو ببرم بیرون و اونا هاردو جدا کنن و اطلاعاتو انتقال بدن روی یه هارد اکسترنال یا ...
    سلام .

راه حل های مختلفی هست :

1. یه باکس هارد بخرید (مخصوص هاردهای 2.5 اینچی) و هارد مورد نظر را در داخل آن نصب کنید . در این صورت یه هارد اکسترنال پرتابل با اینترفیس usb خواهید داشت . دقت کنید که اگر هارد لپتاپ sata هست پس باکسی که میخرید باید مناسب برای هاردهای sata باشه .

2. هارد لپتاپ اگر sata هست مشابه یک هارد معمولی (3.5 اینچی) روی PC نصب کنید . دقت کنید که قبل از نصب سیستم به طور کامل خاموش باشه و پس از نصب و روشن نمودن سیستم از قسمت بایوس اولویت اول بوت را تنظیم کنید . با توجه به اندازه 2.5 اینچی هاردهای لپتاپی معمولاً جایی برای نصب در کیس وجود ندارد پس قبل از روشن کردن سیستم ، هارد را در جای مناسبی قرار بدید که تکان نخورد یا اینکه یه تبدیل برای نصب این هاردها در کیس خریداری کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 29-03-2013 at 17:45.

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ممنون از پاسخ کامل و سریعتون،فکر میکنم راه اول هر چند که هزینه داره اما واسه من که اطلاعات زیادی از هارد و راه دوم ندارم گزینه بهتریه،میشه در مورد باکس هارد یه قیمت بدین و اینکه چه مارکی و از کجا بخرم بهتره؟مرسی

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسخ کامل و سریعتون،فکر میکنم راه اول هر چند که هزینه داره اما واسه من که اطلاعات زیادی از هارد و راه دوم ندارم گزینه بهتریه،میشه در مورد باکس هارد یه قیمت بدین و اینکه چه مارکی و از کجا بخرم بهتره؟مرسی
    قیمت دقیق ندارم ، با توجه به مدلش قیمت متغیری دارند مثلاً بعضی از مدلها usb3 هستند و یا ممکنه فقط usb2 داشته باشند ولی فکر نمیکنم بیشتر از 25 یا 30 هزارتومن باشه . حتی میتونید از باکسهای هاردهای اکسترنال سوخته هم استفاده کنید (انواع 2.5 اینچی) مشروط بر اینکه خود برد sata to usb سالم باشه .

اکثر مغازه هایی که وسایل کامپیوتر و Accessories و ... میفروشن این باکسها رو دارند ولی اگر تهران هستید میتونید برید مرکز کامپیوتر ایران که در ولیعصر هست (طبقه زیر همکف زیاده) . مارک یا برند خاصی مد نظرم نیست .

نکته یک : بعضی از باکسها دارای کابل دو سر هستند y-cable سعی کنید باکسهایی بخرید که چنین کابلهایی رو داشته باشند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
    نکته دوم : قبل از خرید باکس به اینترفیس هارد دقت کنید . اگر sata هست پس باکس باید sata ساپورت باشه .

6. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •