تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: سوال فوری درباره رم Transcend ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_i3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

13 سوال فوری درباره رم Transcend ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود بر همه یه دوستان عزیر فروم.
    دوستان من دو هفته پیش یه سیستم جدید گرفتم و برای رم "4*2(1600)" مارک Geil رو انتخاب کردم ولی فروشنده ای که سیستم رو برام بسته بود گفت که با توجه به اینکه الان اخرای سال هستش نتونستیم ین مارک رو(Geil)برات گیر بیاریم. و برام دوتا رم مارک Transcend رو انداخت رو سیستم.
    با توجه به اینکه گارانتیش هم یک سالست و اینکه اگه برند خوبی نباشه احتمال داره خراب بشه و هر چیز دیگه ای.
    من هیچ شناختی ازین مارک ندارم و خواستم بپرسم که این مارک ایا به خوبیه ژل هستش ؟؟؟
    با توجه به تجربه ای که شما دارید بنظرتون ایا از همین مارک استفاده کنم یا اینکه این ها رو پسشون بدم و خودم برم از تو اینترنت و یا بازار یه مارک بهتر رو گیر بیارم ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

درود بر همه یه دوستان عزیر فروم.
    دوستان من دو هفته پیش یه سیستم جدید گرفتم و برای رم "4*2(1600)" مارک Geil رو انتخاب کردم ولی فروشنده ای که سیستم رو برام بسته بود گفت که با توجه به اینکه الان اخرای سال هستش نتونستیم ین مارک رو(Geil)برات گیر بیاریم. و برام دوتا رم مارک Transcend رو انداخت رو سیستم.
    با توجه به اینکه گارانتیش هم یک سالست و اینکه اگه برند خوبی نباشه احتمال داره خراب بشه و هر چیز دیگه ای.
    من هیچ شناختی ازین مارک ندارم و خواستم بپرسم که این مارک ایا به خوبیه ژل هستش ؟؟؟
    با توجه به تجربه ای که شما دارید بنظرتون ایا از همین مارک استفاده کنم یا اینکه این ها رو پسشون بدم و خودم برم از تو اینترنت و یا بازار یه مارک بهتر رو گیر بیارم ؟؟؟؟
    جیل و ترنسند هیچ کدوم سازنده چیپ رم نیستند و فقط منتاژ کننده هستندچیپ های رم بوسیله شرکتهایی مثل نانیا ، سامسونگ و ... تولید میشه
    اینکه کدوم یکی از این برندها بهتر هست اگر شما کاربر عادی باشید به این بستگی داره که در فرکانس و تایمینگ یکسان کدامیک قیمت کمتری داره!؟
    شما در بازار یک برسی انجام بدین و ببینید این دو برند با همین حجم و فرکانس و تایمینگ (فکر می کنم عمده ماژول های 4 گیگ بازار دارای تایمینگ 9 هستند) چه قیمتی دارند
    به شخصه برای یک کاربر عادی برندهای ارزان تر مثل ترنسند و elixir را توصیه می کنم البته تفاوتی از نظر من نداره
    موفق باشید

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برند Transcend هم یکی از برندهایی هست که در بازار برای رم وجود داره.
    من به شخصه تا حالا با این برند برخوردی نداشتم و تجربه ای ازش ندارم و در ضمن به موردی هم بر نخوردم که باهاش به مشکل برخورده باشه.
    به نظر من اگر این امکان براتون وجود داره که این رم رو براحتی تعویض کنین یا پس بدین اینکار رو بکنین تا خیال خودتون هم راحت بشه ، در غیر اینصورت ارزش نداره و از همون استفاده کنین. تا حالا اگر مشکلی نداشتین پس حله

5. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من خودم 2 تا Transcend دارم هر کدوم 4 گیگ هیچ مشکلی ندارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •