تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: یکی کمکم کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض یکی کمکم کنه

سلاممممممممممم دوستان من تازه واردم من ترم دو مهندسی کامپیوتر نرم افزارم یکی کمکم کنه من نمیدونم چیکار کنم برنامه نویسی رو چه جوری شروع کنم من خیلی به برنامه نویس علاقه دارم ووقتی رزومه ی سایرین رو توی سایتها میبینم نا امید میشم آخهههههههه واسه چی میریم دانشگاه اونجا فقطططططططططط کتابای عهد قجر رومیگنننننننننننن

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دانشگاه حداقل در رشته های مرتبط با کامپیوتر قرار نیست برنامه نویس صرف تربیت کنه....... نمی خوام بگم واحدها همه خوبن و هیچ اشکالی درش نیست
    چرا اشکالات زیاده و هم دانشجوها و هم اساتید همه گلایه های مختلفی دارن

اما واقعیت اینه که برخی از اساتید هم واقعا به روز هستن. هم درس به روز میدن. هم ارائه و پرزنت به روز می خوان (مثلا برخی اساتید ما میگفتن تحقیق و ارائه ژورنال 2010 به بالا فقط)

در کل شما اگر هدف نهاییت اینه که برنامه نویس بشی، خوب دروس دانشگاه خیلی کلی و اساسی شما رو آشنا میکنن و برای بقیه راه خودت باید بری دنبالش....

نگاهت رو اصلا به دانشگاه عوض کن. دانشگاه بیش از اینکه محیط عملی و اجرایی باشه، محیط آکادمیک و علمیه
    توی همین محیط هم البته من اساتیدی دیدم که انقدر وارد بحث عملیاتی و پروژه ای میشن که برخی از اونور شاکی میشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام دوست عزیز خودمم رشته ام مهندسی نرم افزار کامپیوتره .دانشگاه فقط به قول دوستمون محل آکادمیک و علمیه.شما برای اینکه در زمینه ی برنامه نویسی موفق بشی باید بری دنبالش یا کلاس بری یا خودت از همین الان شروع از همین الان فردا دوره شروع کنی به تمرین و پروژه نویسی .اینو هم اول کاری بهت بگما برنامه نویسی مرد عمل می خواهد.کارم داشتی بگو.من خودمم عاشق برنامه نویسی ام.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزیز، از رزومه ها نترسید!! با توجه به علاقتون به رشته‌ای که میخواید کار بکنین، یا پلتفرم مورد نظرتون، کتاب‌های شروع برنامه نویسی رو پیدا بکنین و بخونین و کم کم خودتون وارد کار می‌شین و بعد از یه سال، یه رزومه‌ی گنده برا خودتون صاحب میشین!! ...
    البته اگر واقعا کار بکنین و در نظر داشته باشین که برنامه نویسی نونوایی یا چه میدونم حسابداری نیست که یه بار یادبگیری، تا ابد به دردت بخوره...!!! باید همیشه در حال یادگیری باشی!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان از همگی ممنوع یه دنیا میشه برام کمک کنین وبگین باچه زبانی شروع کنم وکلاس برم یانرم اگه کتابی سراغ دارین اسمشو برام بنویسین واگه آدرس کلاس برنامه نویسی خوب توی تبریز هرکی سراغ داره برام بنویسه آدرسشو و بگین چه جوری شروع کنم خودم تنهایی باکتاب یا باکلاس رفتن من خودم پیام نور میخونم اما واقعا درسا رو خوب میفهمم و نمره هام توی دروس تخصصی خوبه اما میگم سردرگمم میترسم فردا لیسانس بگیرم وحتی فوق لیسانس اما با یه مدرک به درد نخور بمونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام دوست خوب ،ببین پیشنهاد از چه برنامه ای شروع کنمو از کدوم شروع نکنمو سعی کن نداشته باشی ،اولا این که سعی کن از پایه قوی بشی منظورم اینه که تجربه کسب کنی .در برنامه نویسی باید مثل باز ی شطرنج ذهنت باز باشه و راحت،تا بتونی یه پروژه را بنویسی .شاید مثل من دو روز فقط دنبال یک کد باید بگردی تا قسمتی از پروژتو درست کنی .دارم بهت دوباره میگم باید فکرت آزاد باشه ها زررررررررررررررنگ باشی .فکررررررررررررررت آزاد باشه .فقط سعی کن تجزیه و تحلیل ذهنی ات را قوی کنی در برنامه نویسی زیاد بدردت می خوره.از همین الان شروع کن پروژه تمرین کردن/نوشتن.فقط فقط سعی کن تجربه ات را زیاد کنی.فرقی نمی کند دانشگاه صنعتی شریف درس بخونی یا ...!.شروع کن...........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

بهتره که برای برنامه نویسی از کتابهای کاربردی شروع کنی و کتابهایی که به اصلاح خودشون مرجع کامل هستند رو فعلاً نگاه نکن ......... کتابهای کاربردی شما رو به سمت خلاقیت و یادگیری بهتر سوق میدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوست خوب ،ببین پیشنهاد از چه برنامه ای شروع کنمو از کدوم شروع نکنمو سعی کن نداشته باشی ،اولا این که سعی کن از پایه قوی بشی منظورم اینه که تجربه کسب کنی .در برنامه نویسی باید مثل باز ی شطرنج ذهنت باز باشه و راحت،تا بتونی یه پروژه را بنویسی .شاید مثل من دو روز فقط دنبال یک کد باید بگردی تا قسمتی از پروژتو درست کنی .دارم بهت دوباره میگم باید فکرت آزاد باشه ها زررررررررررررررنگ باشی .فکررررررررررررررت آزاد باشه .فقط سعی کن تجزیه و تحلیل ذهنی ات را قوی کنی در برنامه نویسی زیاد بدردت می خوره.از همین الان شروع کن پروژه تمرین کردن/نوشتن.فقط فقط سعی کن تجربه ات را زیاد کنی.فرقی نمی کند دانشگاه صنعتی شریف درس بخونی یا ...!.شروع کن...........
    ببخشید من خیلی تازه واردم چه جوری پروژه مینویسن توی کامپیوتر یا تو کاغذ مینویسن تو رو خدا نخندیدین من هیچی نمیدونم برام مثال بزنین

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

مگه شما پیام نور نیستین پس حتما کتاب پاسکال خوندین که ترم اول ارائه میشه؟
    اونجا با قواعد برنامه نویسی اگاه می شید که یه مقدمه برای برنامه نویسی c ++ تو ترم های بعدیه و کتابهای دیگش که باید برنامه نویسی c++ خوب یاد بگیری که برای برنامه نویسی تو کتابای دیگه نمونی.
    این فقط دانشگاهی بود
    برای بازار کارم تو نت بگرد یا سایتهای که اگهی اسنخدام زدن ببین بیشتر چه زبانهای برنامه نویسی برای استخدام میخوان تا تمرکزت رو همونا بزاری.
    که معمولا چون شما رشتتون نرم افزار برنامه نویسی شی گرا تمرکزتون بزارید.
    می تونید کتابش تهیه کنید یه دور بخونید با قواعدش اشنا بشید بعد مثالهاش تمرین کنید بعدم خودتون از برنامه های کوچیک شروع به تمرین کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوست خوب ببین اول برو با قواعد برنامه نویسی، با یک سری دستورات شرطی و ابتدائی آشنا شو .وبعد شروع کن با کامپیوتر تمرین کردن .برو یک کتاب ++c یا سی شارپ دات نت بخر ( با سی دی نرم افزار.)شروع کن تمرین کردن. نگیری بخونی شروع کن تمرین کردن.بخون بعد تمرین کن.
    دستوراتش هم آسونه ،زیاد سخت نیستن فقط دقت می خواد .انگار می خوای با زبان برنامه نویسی به کامپیوتر دستور بدی یک سری فعالیت ها را برای شما انجام دهد.

مثل این تصویر که می بینی محیط برنامه نویسی سی شارپ است .یک برنامه است در زمینه ی حسابداری که نزدیک 4000 خط برنامه نویسی براش نوشتم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •