با سلام به کلیه دوستان من میخواهم یک لپ تاپ بکیرم رم 8 داشته باشه و گرافیک هم 2 گیگ باشه
با این مشخصات چه چیز هایی پیشنهاد می کنید
بودجه هم مشکلی نیست تا 4 یا 4 و نیم هم میتونم بدم
با سلام به کلیه دوستان من میخواهم یک لپ تاپ بکیرم رم 8 داشته باشه و گرافیک هم 2 گیگ باشه
با این مشخصات چه چیز هایی پیشنهاد می کنید
بودجه هم مشکلی نیست تا 4 یا 4 و نیم هم میتونم بدم
ببین آغا جون من خوب بگو کارت چیه ؟؟
از یه آشنا سفارش این چیزایی که شما گفتنی داشتم
بعد نهمیدم طرف دانشجوی مترجمی هس (یعنی بابیلون نهایت نارسیس) با وب گردی کارش بود
با سلام من برای وب گردی و این که بازی های روز مانند کال اف PES را بالا بیارم نیاز دارم و میخواهم که لپ تاپ قدرتمند باشه که بعدا مجبور به اپکرید دوباره و یا خرید دوباره لپ تاپ نشم
خب اگه گیمر هستی باید گرافیک قوی داشته باشی !
n56vz از asus و dv6 t7000 از hp و y580 از لنوو بهترین انتخاب ها هستن ولی فکر نکنم پیدا بکنی ! تو این لپ تاپ ها هم y580 به همشون ارجعیت داره چون با توجه به اینکه گیم میزنی و گرافیکقوی احتیاج داری این مدل 14 درصد از سایر مدل ها ( از نظر گرافیکی ) قوی تره ! ولی دیزاین دو تا دیگه زیبا تره. اگر اینها رو نیافتی MSI GE 60 بخر که مثله همین مدل های بالا هست
اگه اینها رو پیدا نکردی تا 3 تومن مدل z500 بخر با گرافیک 645
پ.ن:
مدل n56vz تو بازار ، مدل hd پیدا میشه ولی نخر چون به درد نمیخوره و برای گیم خوب نیست فول بهتره
البته از لنوو y500 هم هست ،
کانفیگ sli که عالیه ولی نمیدونم چنده دقیقا و یا پیدا میشه یا نه
مدل سادش هم مثل n65 و dv7000 گرافیک 650m داره اما ddr5
البته در کل همون طور که دوستمون گفتن، واسه بازی y580 بهترینه
دوستان تشکر از این که کمک کردید پس به نظر شما بهتر است که کنوو y580 خوب است و این را بگیرم .
دوستان یک لپ تاپ سبک برای کار معمولی، حداکثر فوتوشاپ و کورل برای طراحی جلد و بروشور و ... چی پیشنهاد میدید؟
آره مدل خوبیه ! ( دیزاینش رو دیدی ؟! )
حداکثر بودجه چه قدره ؟!
با سلام خیر هنوز ندیدم مگر چگونه است ؟
چیزی نیست بد به دلت راه نده
از اونجایی که دیزاین برای من همیشه مهم بوده به همین خاطر پرسیدم ازت
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)