سلام دوستان من میخوام هارد 1 ترا بگیرم اینترنال.
چه برندی بگیرم؟قیمتش چقدره؟
میگن هاردهای وسترن از سیگیت بهتره درسته؟
سلام دوستان من میخوام هارد 1 ترا بگیرم اینترنال.
چه برندی بگیرم؟قیمتش چقدره؟
میگن هاردهای وسترن از سیگیت بهتره درسته؟
شما هر هاردی می خوای بگیری فقط نگاه کن سرعتش زیر 7200 نباشه چون برای بازی مشکل ساز میشه.سری وسترن از سیگیت میگن بهتره و انچنان تقاوت قیمتی هم نداره حدود 10 تا 20 تومان
یک پشنهادم اینکه اگر میتونید 2ترابایت بگیرید چون با 100 بیشتر 2 برابر میتونید حجم داشته باشید
1TB سیگیت حدودا 240 و وسترن 250 ,2TB سیگیت 350 و وسترن 360
هارد 1tb وسترن بلک 360 تومان و هارد 1tb سیگیت 240 تومان.این همه اختلاف برای چیه؟
کمک کنین دوستان.
سلام .
برای چه کاری میخواهید ؟ اگر فقط برای آرشیو کردن دیتا میخواهید میتونید WD Green را انتخاب کنید . ولی اگر نیاز به هارد پرسرعتی دارید میتونید seagate barracuda 7200.14 بخرید (مدل نامبر توصیه شده ST1000DM003) .
هاردهای WD black سرعت و performance بالایی دارند و با داشتن قابلیتهایی چون dual possessor برای استفاده های حرفه ای طراحی و ساخته شده و بیش از حد نیاز برای کاربرای عادی و معمولی هست . توصیه میکنم همین مدل ST1000DM003 را بخرید .
ممنون.برای کار با برنامه هایی مثل فتوشاپ و کرل میخوام.
این مدل سیگیت قیمتش چقدره؟از نظر کارایی تفاوتش با وستر بلک چقدره؟شنیدم سیگیت بی کیفیته و زود خراب میشه نظر شما چیه؟
این مدل سیگیت حدود 250 هزار تومن هست که با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیره . هیچ مشکلی از بابت کیفیت هم ندارند و سرعت خوبی هم دارند . هارد دیسکها حتی اگر از بهترین برند هم باشند بازهم امکان خرابی وجود دارد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)