تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: علایم کم خونی چیست ؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

9 علایم کم خونی چیست ؟

سلام..

وقتی ناخن هامو فشار میدم و نگه میدارم و دوباره رها میکنم ، طول میکشه تا دوباره رنگش قرمز بشه ... این جز علایم کم خونی هستش ؟
    دستام و پاهام هم سرد مث گوله یخ ، وقتی با کسی دست میدم همیشه دستای اون گرم تره البته سردم نمیشه اصن.

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام..

وقتی ناخن هامو فشار میدم و نگه میدارم و دوباره رها میکنم ، طول میکشه تا دوباره رنگش قرمز بشه ... این جز علایم کم خونی هستش ؟
    دستام و پاهام هم سرد مث گوله یخ ، وقتی با کسی دست میدم همیشه دستای اون گرم تره البته سردم نمیشه اصن.
    حالت اولی که گفتید برای خیلی ها هست.حالت دوم می تونه از نشانه ها باشه اما یک از معدود نشانه های کم خونی هست. درجه بندی داره مثل اینکه دست های من از تمام دوست هام گرم تره بدون اینکه عرق کنه پس من بیماری زیاده خونی دارم.اینکه دست ها چقدر گرم باشند به طبع انسان هم بستگی داره
    علائم کم خونی به نفس نفس افتادن بعد از یک فعالیت خیلی ساده و سر گیجه هایی که تعدادشون در روز زیاد هست

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

ممنون... از این علائم دیگه ای که گفتین ، نفس نفس رو یکم دارم ولی ورزشکار هستم و میتونم کنترلش کنم.. سرگیـجه
    که نه دقیقن ولی وقتی یهو بلند میشم تا چندلحظه هیچ جارو نمیبینم و احساس میکنم دارم میفتم و کل بدنم تحلیل میره
    بعد کم کم حالم خوب میشه :p

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برای اینکه واقعا مشخص بشه کم خونی دارید تنها راهش دادن ازمایش هست چون همین نشانه ها هم قطعی نیست

5. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام امین جان.....

علائم کم خونی:سردرد- ضعف وسرگیجه-خستگی و خواب آلودگی-بی حال بودن-نداشتن تمرکز و.....

همون طور که دوستمون هم در پست بالا اشاره کردن...بهترین راه تشخیص .....انجام آزمایش هست...

البته سرد بودن دست و پا میتونه به علت پایین بودن فشارخون و یا قند خون باشه...

و همین طور یکی دیگه از عللش منقبض بودن عروق خونی میتونه باشه(به خاطر استرس و اضطراب)....
    که در این صورت خون به خوبی تو انگشت ها جریان پیدا نمیکنه...
    به همین دلیل هست که هم احساس سرد بودن دست و پا میکنید هم وقتی ناخن رو فشار میدید رنگش دیر به حالت اولیه بر میگرده.

7. 2 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام رعنای عزیز..

خیلی ممنون..

از اون علائم سردرد که اصلن ندارم - ضعف و سرگیجه رو ندارم مگر بعضی مواقعی که میخوام بلند بشم روی پام بایستم.. خواب آلود یا کم تمرکز هم نیستم

ولی قند و اینا که اصلن مصرف نمیکنم خیلی ساله... حدس میزنم فشار خونم پایین باشه یکمی... البته خودم خیلی دوست دارم همیشه خنک باشم..!!! و
    نوشیدنیهای خیلی خنک رو هم خیلی دوست دارم...

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش میکنم....

پایین بودن قند یا فشارخون رو میشه با تغذیه طبیعی رفع کرد....شما خودت تو این زمینه واردتری.........

مثلا غذاهایی که طبع گرم دارن رو مصرف کنی...هم فشارخون رو بالا میاره هم باعث گرم شدن دست و پا میشه.......

10. 2 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •