تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: نگاهی به ویژگی های جدید نرم افزاری در گلکسی اس 4

  1. #1
    پروفشنال a_gadget's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد
    پست ها
    622

    پيش فرض نگاهی به ویژگی های جدید نرم افزاری در گلکسی اس 4


    با گلکسی اس 3 سامسونگ کوشید تا به لحاظ نرم افزاری خودش را از سایر شرکت های وابسته به اندروید متمایز کند. حالا با اندروید 4.2.2 که رابط کاربری TouchWiz کاملاً چهره آن را پوشانده و گلکسی اس 4، شاهد ادامه همان فلسفه هستیم. برخی از ویژگی های جدید کاملاً نوآورانه هستند و البته برخی هم شاید هرگز استفاده نشوند. در اینجا به تعدادی از آنها می پردازیم:

    Smart Scroll. حتما آن شایعات قبلی که در مورد ردگیری حرکت چشم و اسکرول خودکار صفحه بودند را خوانده اید. شاید سامسونگ در حال کار بر روی چنین ویژگی جدیدی بوده باشد ولی هنوز آن را آماده یک محصول مهم نکرده. در عوض تلفن شما می تواند متوجه شود که چه موقع در حال نگاه کردن به آن هستید و سپس با کج کردن آن به بالا یا پایین، اسکرول صفحه انجام می پذیرد. بنابراین ترکیبی از تشخیص با استفاده از دوربین جلو و حرکت فیزیکی در این زمینه به کار گرفته شده.

    Smart Pause. این ویژگی به خوبی کار می کند. تصور کنید که در حال تماشای یک ویدیو هستید، وقتی سرتان را به سمتی دیگر بچرخانید و یا نگاه شما از نمایشگر دور شود، پخش ویدیو به طور خودکار متوقف خواهد شد. البته برای شروع مجدد پخش آن، باید نمایشگر را لمس کنید.

    Air View و Air Gesture. سامسونگ در این زمینه از گلکسی نوت 2 چیزهایی را برای پرچمدار جدیدش قرض گرفته. با گلکسی اس 4 کافی است انگشت خود را بدون تماس فیزیکی، با فاصله نزدیک در سطح نمایشگر نگه دارید تا یک پیش نمایش از عکس، ایمیل، پیام دریافتی یا متن داخل مرورگر مشاهده کنید. این ویژگی را با نام Air View می شناسیم.

    اما در عین حال زمان هایی هست که نمی توانید یا نمی خواهید با لمس نمایشگر دستورات را منتقل کرده یا کارهای خود را انجام دهید. در چنین وضعیت هایی با حرکت دست در مقابل تلفن یعنی انجام Air Gesture ها، می توانید تلفن را کنترل کنید. به عنوان مثال برای حرکت بین صفحات مرورگر یا حرکت بین آهنگ ها یا کلیپ ها، می توانید دست تان را از راست به چپ یا بالعکس در مقابل تلفن حرکت دهید. با حرکت از بالا به پایین هم امکان اسکرول را خواهید داشت. با تکان دادن دست در مقابل تلفن نیز، تماس دریافتی وصل شده و می توانید به آن پاسخ بگویید.

    برنام امنیتی Knox. اگر از تلفن خودتان همزمان برای کارهای شخصی یا کارهای شغلی استفاده می کنید، Knox به کمک شما می آید تا دو فضای مختلف برای زندگی و کار داشته باشید. به این شکل که موارد مرتبط با شغل شما را در فضای امن و محافظت شده با رمز قرار می دهد ولی موارد غیر کاری را همچنان بدون رمز در دسترس قرار می دهد.

    چند ویژگی دیگر. S Translator یک سرویس ترجمه داخلی است که هم برای ترجمه صوتی و هم برای ترجمه متنی (در ایمیل، پیام و سرویس ChatON سامسونگ) به کار گرفته خواهد شد. البته گویا در جیمیل یا گوگل تاک به کار نخواهد آمد. Group Play هم به حداکثر 8 دستگاه امکان می دهد تا به طور مستقیم از طریق NFC به هم متصل شده و عکس و آهنگ به اشتراک بگذارند یا حتی در کنار هم بازی کنند. ویژگی Adapt Display را هم داریم که وقتی تلفن متوجه شود شما در حال مطالعه طولانی با رنگ پس زمینه سفید برای متن هستید، به طور خودکار رنگ را تیره می کند تا چشم شما کمتر خسته شود.

    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

  2. #2
    کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز
    پست ها
    1,581

    پيش فرض

    خوب بود مرسی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •