تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: خطا به هنگام save کردن یک Template در نرم افزار artisteer 4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض خطا به هنگام save کردن یک Template در نرم افزار artisteer 4

با سلام
    من نرافزار artisteer 4 رو از رو همین سایت دانلود کردم و با موفقیت نصب شد ام وقتی میخام یه template که خودم ویرایش کردم رو save کنم با پیغام خطا Object reference not set to an instance of an object روبرو میشم. کسی هست که بدونه چه جوری باید نمونه کار خودم رو save کنم رو بگه؟
    با تشکر
    Last edited by davood1392; 26-03-2013 at 12:56.

مدیر انجمن طراحی صفحات وب tabriz-info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    هالیکارناسوس

پيش فرض

از کدوم سایت دانلود کردی عزیز؟

نرم افزاری که میاد با کرک کار میکنه خوب این مشکلات رو هم داره دیگه

شما برو نسخه اصلی رو از سایت اصلی بخر ببین باز هم مشکل داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اینکه ادعاتون میشه همه نرم افزارا رو دارید این بود. میخاستم برم اصل بخرم که نمیومدم از تو بپرسم. تو لازمه بری تجدید دوره شی تا بفهمی اینجا ایرانه.

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینکه ادعاتون میشه همه نرم افزارا رو دارید این بود. میخاستم برم اصل بخرم که نمیومدم از تو بپرسم. تو لازمه بری تجدید دوره شی تا بفهمی اینجا ایرانه.
    دوست عزیز، کاربران انجمن هیچگونه ارتباطی با سایت پی سی ورلد که شما ازش دانلود کردید ندارند. کسی هم از کاربران انجمن در مورد سایت پی سی ورلد نه ادعایی داره و نه حقی!
    اگر نرم افزار مشکل داره همونجا که دانلود کردید کامنت بزارید تا مسئولش یا حذف کنه یا فایل درست رو جایگزین کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز، کاربران انجمن هیچگونه ارتباطی با سایت پی سی ورلد که شما ازش دانلود کردید ندارند. کسی هم از کاربران انجمن در مورد سایت پی سی ورلد نه ادعایی داره و نه حقی!
    اگر نرم افزار مشکل داره همونجا که دانلود کردید کامنت بزارید تا مسئولش یا حذف کنه یا فایل درست رو جایگزین کنه.
    پاسخ شخص قبل به دلیل ناظر انجمن بودن داده شد. اگه جواب نمیدونست میتونست کامنت نذاره. در مورد نرافزار artisteer باید عرض کنم که گویا این مشکل سایر کاربران این سایت نیز هست پس لطفا دنبال یک راه حل باشید.

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

هیچ کس در انجمن وظیفه پاسخگویی به سوالات رو نداره. انجمن کاربر محور هست و هر کس هر کجا که تمایل داشته باشه پاسخ میده.
    ضمناً مشکل این نرم افزار هم ظاهراً ریشه ای هست. در سایت اصلی نرم افزار هم کاربران از این مشکل شکایت کردند. طبق مطالبی که در این مورد پیدا کردم بعضاً با رجیستر کردن بعد از آپدیت مشکل حل شده برای همین ناظر انجمن این پیشنهاد رو کردند!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •