تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: laptop sony یا mac book pro یا mac book air برای کار برنامه نویسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    iran

پيش فرض laptop sony یا mac book pro یا mac book air برای کار برنامه نویسی

می خواهم یک لپ تاپ mac بگیرم که در زمینه ی برنامه های سنگین خوب جواب بده (oracle -c sharp-ps-sql- game)

نمی دونم mac book air بگیرم یا mac book pro
    با ذکر مزایا و معایب .(اختیاری)

Last edited by p30online; 31-03-2013 at 14:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

یعنی کسی با این دو تا لپ تاپ کار نکرده. .

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

شما واسه گيم ميخواي اپل بگيري ؟ براي گيم معمولا ام اس اي و ايسوس مي گيرم در صورتي هم كه بودجه بيشتر داريد آليم وار بگيريد
    اپل مك بوك اير كه به هيچ وجه براي بازي نيست !! صفحه نمايه كوچيك كارت گرافيك ضعيف از بدي هاي اين مدل . سري مك بوك پرو هم چند مدل با كارت گرافيك ٦٥٠ داره ولي با اين حال به خاطر قيمت زياد و كم بودن بازي هاي مك براي گيم پيشنهاد نميشه

اما براي اوراكل و برنامه نويسي خوبه ولي عالي نيست بهتره براي اين كار همون مك بوك پرو بگيريد
    در كل براي كارهاي گرافيكي اپل بهتر جواب ميده و اگر إصرار بر خريد اپل داري بهتره سري پرو رو انتخاب كني

شما بوجتون رو بگو ببينم شايد مدل هاي بهتر بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

بودجه برا من فرقی نمی کنه .فقط دلم می خواد وقتی گرفتم نگم ای کاش اون مدلو می گرفتم.آخرش باشه.برای بازی هم نمی خوام.15 روز دیگه هم دارم میرم عربستان اونجا میشه بگیرم.
    Last edited by p30online; 02-04-2013 at 19:59.

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

بودجه برا من فرقی نمی کنه .فقط دلم می خواد وقتی گرفتم نگم ای کاش اون مدلو می گرفتم.آخرش باشه.برای بازی هم نمی خوام.15 روز دیگه هم دارم میرم عربستان اونجا میشه بگیرم.
    خو چرا میزنی ؟! خودت مورد اول رو گیم قرار دادی منم فکر کردم گیم اولویت بیشتری داره ... نگا کن :
    می خواهم یک لپ تاپ mac بگیرم که در زمینه ی برنامه های سنگین خوب جواب بده (oracle -c sharp-ps-sql- game)

اگر به ای کاش باشه که هر وقت بخری بد خریدی چون هر روز داره مدل های جدید میاد ... شما نگا کن الان داره پردازنده های جدید میاد + ویندوز 8 اومده برا صفحات لمسی + در ظمن اگر به ای کاش باشه که نسل لپ تاپ ها دیگه منقرض شده الان همه به تبلت فکر می کنن

دوباره ایران بر میگردی یا نه ؟! اگه دوباره بر می گردی ایران که بهتره از وطن خودت بخری چون که فردا روز برای لپ تاپ مشکلی پیش اومد راحت حلش کنی

سوالی بود بفرما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

راستی این لپ تاپ مک داغ هم می کنه یا نه؟می خوام ازش زیاد کار بکشما.
    Last edited by p30online; 03-04-2013 at 19:31.

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

کلا لپ تاپ اپل پرو خیلی خوبه و پرفورمنس خیلی خوبی داره اما فقط مدل 15 اینچ اون کارت گرافیک انویدیا 650m داره پس اگه کارهای گرافیکی هم دراینده مد نظرته (مثلا گیمینگ) یهو 13 اینچ نگیری که کارت گرفیکش HD4000 هستش که ضعیفه اما واسه برنامه نویسی و اینجور چیزا کم نمیاره و به قول بچه ها قورت میده.
    نقاط ضعف:
    - قیمت خیلی بالا
    - باطری غیر قابل تعویض. باطری این لپ تاپ به داخل بدنه چسبیده و یه جورائی باید بیخیال تعویض اون بشید هرچند که اپل مدعی هستش که این باطری حداقل 3 سال کار میکنه.
    هر لپ تاپی هم که ازش کار بکشین داغ میکنه اما عیب محسوب نمیشه. زمانی عیب محسوب میشه که سیستم کولینگ مناسبی نداشته باشه و به همین دلیل بعد از یه مدت بسوزه. تا بحال نشنیدم اپل پرو ها چنین مشکلی داشته باشند. مخصوصا اگه واسه برنامه نویسی و اینجور چیزا میخوای که اصلا فشاری بهش نمیاد
    مک بوک ایر هم یکیشو از نزدیک مدت کمی کار کردم خیلی باحاله لامصب اما واسه کارهای گرافیکی جواب نمیده اما واسه برنامه نویس کم نمیاره

لپ تاپ های سونی هم خیلی عالیه و قیمتهاش نسبت به اپل کمی معقولانه تره هرچند نه خیلی زیاد. مدلهای جدید با بدنه فیبر کربنی ، کارتهای گرافیکی جدید و هارد دیسکهای ssd پیدا کردی یکیشو بخر. فعلا مدل خاصی مدنظرم نیست اما میتونی به سایت سونی خاورمیانه وارد بشی و مدلهای جدید و موجود در عربستان رو ببینی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •