تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: نکسوس 5 بدون نمایشگر تمام اچ دی، با تمرکز بر ابعاد فشرده و دوربین و باتری بهتر عرضه می شود؟

  1. #1
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض نکسوس 5 بدون نمایشگر تمام اچ دی، با تمرکز بر ابعاد فشرده و دوربین و باتری بهتر عرضه می شود؟



    انتظار می رود نسل بعدی تلفن های سری نکسوس را با نام نکسوس 5 و در کنفرانس توسعه دهندگان گوگل که در کمتر از دو ماه دیگر برگزار می شود ببینیم. اما جدیدترین شنیده ها حکایت از آن دارند که شاید این محصول، با تمام تلفن های رده بالایی که اخیراً معرفی شده اند فرق داشته باشد.

    مورد اول نمایشگر است. در رده تلفن های پرچمدار، اخیراً شاهد گرایش شرکت ها به نمایشگر 5 اینچی (کمی بزرگتر یا کمی کوچکتر) بوده ایم ولی منبع ناشناس ما می گوید که نکسوس 5 یک نمایشگر 4.5 اینچی از نوع IPS و با رزولوشن 720p خواهد داشت که 88 درصد از سطح جلوی دستگاه را اشغال کرده. این می تواند کم حاشیه ترین نمایشگر موبایل تاکنون باشد، یعنی حاشیه های آن از نمایشگر هر تلفن هوشمند دیگری کمتر خواهد بود.

    کلمات کلیدی در شایعه جدید نکسوس 5، فشردگی و جمع و جور بودن بدنه دستگاه، باتری پر ظرفیت و دوربین عالی هستند. گفته می شود پردازنده آن اسنپدرگون 600 با فرکانس 1.5 گیگاهرتز خواهد بود و یک باتری 2800 میلی آمپری دستگاه را تغذیه می کند.

    اما جالب ترین و عجیب ترین بخش این شایعه، دوربین 9 مگاپیکسلی با سنسور CCD است. امروزه تقریباً تمام دوربین ها از جمله دوربین تلفن های هوشمند از سنسور CMOS بهره می برند که در پردازش تصاویر سریع تر است.

    به هر صورت همه این شایعات را باید با سس خوش خیالی هضم کرد زیرا هنوز گوگل چیزی را اعلام نکرده. ولی نکسوس 5 با این مشخصات می تواند دستگاه جالبی باشد که با دوری کردن از نمایشگر 1080p باتری خور، یک عمر باتری مناسب را به کاربرانش ارائه می کند.

    از طرف دیگر مشخصات متمایز آن می تواند جا را برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خالی کند که گوگل حتماً ترجیح می دهد آن را به عنوان پرچمدار خود در سال 2013 به مردم بشناساند. انتظار می رود حداقل یکی از این دو دستگاه در اواخر اردیبهشت رونمایی شوند.









    narenji.ir

  2. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •