تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: LED Samsung و فیلم 3 بعدی

داره خودمونی میشه theking2125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض LED Samsung و فیلم 3 بعدی

سلام این تلویزیونه سامسونگه فیلم 3 بعدیه تودی وی دیه 3 تا دی وی دی بعد فیلمه رو که 3 بعدی کنم نمیشه عقب جلوش کرد وقتی هم که تو فلش میریزم بعد از چند لحظه صدا از تصویر عقب می افته و در هر حالت زیرنویس و خیلی بد نشون میده نصف چپ سمت راست نصف راست زیرنویس سمت چپ تلوزیونه دیده میشه البته وقتی از srt به ida idx تبدیل میکنم که دیگه نشون نمیده

خلاصه بدجور حالم گرفته شده میگم آپدیتی آپگریدی چیزی نیست که بشه اینا رو درست کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز اسم و نام مدل تلویزیون رو حداقل می گذاشتید

در آغاز فعالیت R43's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما باید 3تا دی وی دی 3بعدی سامسونگو 3تا 3 بعدی کنی

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

eh6920 samsung

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فیلم سه بعدی ات فرمتش چیه؟ MKV است؟
    حجمش بالا بوده در 3 تا دی وی دی رایت شده؟ یعنی یک سوم فیلم در یک دی وی دی است و ....؟

------
    در مورد زیرنویس:
    تلویزیون سامسونگ زیرنویس sub idx را نشان نمیده.
    زیرنویست باید srt باشد.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

The three musketeers (2011) 1080p 3D Eng-SBS.001.mkv
    درسته با حجم کلی 9.8 و تکه های 4.2
    و چون زیرنویس srt رو بد نشون میداد تبدیل کردم که دیگه نشون نداد و نداد حالا زیرنویس که میشه صوت فارسی روش گذاشت و نمی دونم یه کاری کرد فیلمو باید چی کار کرد که آبرومونو برده یارو موقع خرید همچین گفت گفتم فیلمای 30 سال دیگه رو هم راحتم باهاش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نمیدونم دی وی دی محتوی mkv رو با چه دستگاهی میخوای پخش کنی که نمیشه عقب جلوش بکنی
    اما در مورد مشکل عقب جلو شدن صدا و لگ های احتمالی در زمانی که داری با فلش میبینی میشه گفت این مشکل میتونه مربوط به دو چیز باشه. 1. فلشی که داری استفاده میکنی. فلش سرعت خوبی نداره در نتیجه نمیتونه فایل 1080P که بیتریت بالایی هم خواهد داشت رو به خوبی اجرا کنه. 2. خود تلویزیون هم احتمالا تو پخش این نوع فیلمها از روی فلش مشکل داره ( البته در صورتی که فلش رو مستقیم به تی وی وصل کرده باشی)

در مورد زیرنویس هم اگر دستگاهی داری که میتونه sub/idx بخونه میتونی با استفاده از برنامه 3D-Subtitler زیرنویس ها رو قابل نمایش در فیلمهای سه بعدی بکنی. بهترین برنامه ای هستش که من تو این زمینه تست کردم. حتی عمق تصویر هم تا حدودی کوچیکی میشه مشخص کرد. در کل برنامه ای با تنظیمات ساده و خوبی هستش

اما در مجموع اگر میخواید کیفیت واقعی تصویر و صدا رو درک کنید حتما از سورس اورجینال استفاده بنمایید خصوصا در فیلمهای سه بعدی که تاثیرش خیلی محسوس ِ

8. این کاربر از san_felip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

با تشکر این فیلمه رو مجبور شدم بخرم تو دستگاهی که مغازه داره میگفت فعلا تنها دستگاه بلوری 3 بعدیه که تو بازاره تا ببینم
    با بقیه ی فیلم ها هم اصلا مشکلی ندارم اورجینالن فقط این یکی دیگه این جوری شده
    خود فیلم فروشه هم گفتش که تو دستگاه نمیشه فیلم و عقب جلوش کرد

حالا فیلمه رو نمیشه خود تلوزیونه چی تلوزیونرو نمیتونم مستقیم وصل کنم واسه آپدیت ولی باید یه راه دیگم داشته باشه دیگه نه؟فقط یه مدل بالاتر زیرنویس های srt رو هم سه بعدی میکنه
    کاش میشد یه لینکی چیزی از یه آپدیت واسش میگذاشتید من که دیگه به بن بست خوردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با تشکر این فیلمه رو مجبور شدم بخرم تو دستگاهی که مغازه داره میگفت فعلا تنها دستگاه بلوری 3 بعدیه که تو بازاره تا ببینم
    با بقیه ی فیلم ها هم اصلا مشکلی ندارم اورجینالن فقط این یکی دیگه این جوری شده
    خود فیلم فروشه هم گفتش که تو دستگاه نمیشه فیلم و عقب جلوش کرد

حالا فیلمه رو نمیشه خود تلوزیونه چی تلوزیونرو نمیتونم مستقیم وصل کنم واسه آپدیت ولی باید یه راه دیگم داشته باشه دیگه نه؟فقط یه مدل بالاتر زیرنویس های srt رو هم سه بعدی میکنه
    کاش میشد یه لینکی چیزی از یه آپدیت واسش میگذاشتید من که دیگه به بن بست خوردم
    اقا حقیقتا نفهمیدم دقیقا گفتی
    نمیدونم کدوم فیلم فروشی بوده که هم سورس اورجینال داشته هم کپی ولی در کل منظور من از اورجینال چیزی هست که زیر 150 خیلی سخت پیدا میشه. بگذریم.

در مورد تبدیل srt هم به سه بعدی توضیح دادم چی باید بکنی دیگه.از همون 3d-subtitler استفاده کن. هم برای فیلمهای چپ و راست و هم بالا و پایین کاربرد داره. دیگه به آپدیت تیوی ربطی نداره این موضوع.

11. این کاربر از san_felip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با 3D subtitler چون زیرنویس به فرمت sub idx یا sup تبدیل میشه، باز هم نمیتوانی در تلویزیون سامسونگ ببینی.

سامسونگ فقط زیرنویس های متنی مثل srt را پخش میکنه.

اینکه الان زیرنویست بهم ریخته گفتی مشکل فونت نداری، مشکلت دو تکه شدن زیرنویس است، درسته؟

فیلمت الان حین نمایش یک تکه میشود (یعنی تصویر چپ و راستش در هنگام 3بعدی کردن یک تکه میشود) ولی زیرنویست نه؟

بنظرم شما فیلم را روی هارد پرتابل بریز یا از فلش دیگر استفاده کن.

البته ابتدا روی کامپیوتر تست کن، با برنامه Kmplayer نسخه 3.3 به بالا، ببین فیلمت سالمه یا نه.

13. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •