تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: WD my passport 0768 مشکل سرعت هارد اکسترنال

داره خودمونی میشه theking2125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آخر دنیا

14 WD my passport 0768 مشکل سرعت هارد اکسترنال

سلام یه هارد 1 ترا گرفتم وسترن همه چیش خوبه تو خونه تو بیرون خونه فامیلا اما نمیدونم چرا وقتی سر کار به کامپیوتر میزنم سرعتش پایین میاد برنامه هاشو نصب کردم ویندوز عوض کردم درست نشد قشنگیش اینجاس همین یکی دو ماهه که این طوری شده خود برنامشو که باز میکنم میگه هارد پشتیبانی شده رو وصل کنید قسمت دیوایز منیجر هاردو شناخته ولی سرعت هارد به جای 60 70 تا روی یک یکو نیمه نه میشه توش فیلم دید نه میشه چیزی ریخت یه فایل 100 مگی رو بیشتر از 10 دقیقه طول میدهاگه کسی میدونه لطفا بگه چی کار کنم هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه هارد 1 ترا گرفتم وسترن همه چیش خوبه تو خونه تو بیرون خونه فامیلا اما نمیدونم چرا وقتی سر کار به کامپیوتر میزنم سرعتش پایین میاد برنامه هاشو نصب کردم ویندوز عوض کردم درست نشد قشنگیش اینجاس همین یکی دو ماهه که این طوری شده خود برنامشو که باز میکنم میگه هارد پشتیبانی شده رو وصل کنید قسمت دیوایز منیجر هاردو شناخته ولی سرعت هارد به جای 60 70 تا روی یک یکو نیمه نه میشه توش فیلم دید نه میشه چیزی ریخت یه فایل 100 مگی رو بیشتر از 10 دقیقه طول میدهاگه کسی میدونه لطفا بگه چی کار کنم هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
    سلام .
    پیشنهاد میدم که یه عکس از قسمت health برنامه HDtune اینجا بذارید تا معلوم بشه آیا هارد سالمه یا خیر .

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آخر دنیا

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط در سیستم محل کار شما این مشکل وجود داره ؟ روی کامپیوتر های دیگر هم تست کردید ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آخر دنیا

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

تو لپتاپم درسته اون usb دویه رو لپتاپ داداشم عالیه usb3 تو هرجایی میبرم درسته الا سر کار

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان به نظرتون من اکسترنال بگیرم یا ساتا؟
    کدومشون عمرش طولانی
    تره

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو لپتاپم درسته اون usb دویه رو لپتاپ داداشم عالیه usb3 تو هرجایی میبرم درسته الا سر کار
    پس معلوم میشه مشکل از هارد نیست مشکل از کامپیوتر محل کارتون هست . بطور مستقیم به پورت پشت کیس متصل کنید . کلیه پورتهای usb موجود را بررسی کنید شاید یکیشون مشکل داشته باشه .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

خواستم بگم ها بعد گفتم یه کم صبر کنم چی میشه
    من usb های جلوم که حرفی واسه گفتن نداره کافیه فلش ملشی بزنم بهش تا در جا اسم پوشه هاشو 4 گوش مربع کنه به پشت فقط اعتماد دارم که اونم حالا نمی دونم شاید ولی اون 4 تا که دیگه usb host هستش مگه میشه خراب شه منظورم اینه که مستقیم به خود مادر بورد وصله مارد بوردم هم که فقط 6 ماه میشه عوض کردم

تقریبا ده روز پیش یه سرچ زدم فروش usb host وجود داره فقط نمیدونم تو ایران هست یا نه و اصلا این قدر قوی هست که بشه باهاش هارد usb 3 وصل کرد یا نه؟

به هر حال حالا چی کار کنم دوباره مارد بورد بترکونم یا برم رو آپشن دوم که فرضیه ای بیش نیست

و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنون که جواب دادی

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

دوستان به نظرتون من اکسترنال بگیرم یا ساتا؟
    کدومشون عمرش طولانی
    تره
    به نظرم اینترنال بیشتر عمر میکنه من یه کامپیوتر داشتم 10 سال پیش خریدم و خیلی بهش بی حرمتی کردم هر قطعه ای رو 10 بار سوزوندم و تنها چیزی که یکیش دوتا نشد هارده اما نمیدونم 6 ماهه اکسترنال برای خونه گرفتم هی به خودم تلقین میکنم این دفعه دیگه میسوزه

(آخه خیلی وقتا از وسایلم جای ابزار کارم استفاده می کنم مثلا با هارد پیچ صفت میکنم با صورت ضربه ای)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •